🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 138
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 180
Алек е точно мой тип. С мъжа ми са си лика-прилика визуално. Grinning
Изгледах Надкаст. Кристина, ако ме си променяше до неузнаваемост снимките и не спираше коментарите, можеше някой да се върже на глупостите ѝ. Прави впечатление на човек без никаква връзка с реалността.

# 181
Алек не ви ли струва тантурест?
Голям ханш ли е, къси крачка ли, нещо в долната половина куца.
Евгени не ми е тип с тая коса и присвити очи.
Мислех, че Виктор не става, ама от тримата той най-бива. Според мен.

# 182
  • София
Аз ще си сглобя един от височината на Алеко, тялото на Виктор и главата на Генчо.  Laughing

Сглоби един и за мен!! Grinning

Иначе, ако трябва да ги класирам визуално, 1) Евгени 2) Виктор 3) Алек

# 183
Аз ще си сглобя един от височината на Алеко, тялото на Виктор и главата на Генчо.  Laughing
Сглоби един и за мен!! Grinning
Няма толкова материал! Особено, за да се запълни черепната кутия...Joy

Ей ги гълъбчетата в Капките (забравила съм, че Генчо има доста кривичък нос... пу и лицето трябва да го сглобявам от части!)

# 184
  • SF
Ще го пусна като анкета за другата тема. Само ме подсетете!

# 185
А бе, и за две има време - все пак само на 36г е . Но за повече, може и да трябва помощ от АРТ.
Има ли желание, има и начин.
Теоретично може да има и 4, друг е въпросът Алекс дали е готов или твърдението му е инфантилно истерично, не зряло от типа "Искам да съм като тати когато стана голям"
А за готовността и физическа и психологическа, Катя, която е 10 години по-малка от Магдалена, чувайки за 6 деца, веднага го попита какво мисли за осиновяването. 😆

# 186
  • гр.Пловдив
Браво на Евгени и Валерия, останаха си заедно. Май скоро няма да видим друга двойка от това предаване, ако изобщо.

Точно така!
Евгенито и Валерията са на всеки метър в София ,Пловдив ,по морето,бутат се навсякъде и са канени и дали интервюта Н -пъти...
С Алекото няма да има такъв филм,покрил се е в миша дупка и ще го гледаме само по реклами ..

# 187
Нещо се бъркате или сте забравили, че Генчо също се беше потопил докато се излъчваше шоуто. С трепет го чакахме да свърши, за да се яви някъде най-после. Даже беше обявен при Цитиридис докато сезона още течеше, но не се показа тогава.

# 188
Гледам някакъв нов подкаст с Вики... и аз не знам защо. Имам чувството, че тази жена ни чете. 😂

Както и да е, направи ми впечатление, че описва Алек като много импулсивен, това било общото между тях. "Той обича свободата, не обича да му се налагат граници и мнения, това му пречеше в предаването."
Каза, че бил много грижовен и отдаден във връзките си, семейството му е на пиедестал и иска да чуе тяхното мнение (!) (да, знам, че противоречи с горното, но Вики това е разбрала за него), искал любов като на родителите си.
Не обичал да седи на едно място, обичал ски, палатки, каравани, Вики спомена, че и кучета много обичал, осиновил си е едно, както и че хем обичал да спортува, хем да яде junk food.
Вики разбрала, че е имал една сериозна връзка, която не е свършила добре, била изгаряща, но токсична любов. Избягвал да говори за предишни любови.
Според Вики търси някоя, с която да бъде себе си и да бъде приет, както родителите му са го приемали с всички + и - дори като тийн бунтар.
Тя пък му е сърдита, защото й обещал, че ще й донесе шоколад и още си го чака. 😂😂

Гледайки го от екрана, наистина ми е донякъде противоречив човек. Хем хипар, хем бизнесмен, хем свободолюбив, хем отива в Бтв да си играят с него. Със сигурност е грижовен в личните си отношения, но може би лоялен само към най-най-близките, доста лесно превключва към това да е студен, особено ако е недоволен. На мен си ми прилича на човек с доста претенции. За импулсивен - не знам. За мен той влезна малко на шега, беше си малко провокатор, след 1-2 седмици епизоди настроението му рязко спихна и влезна в коловоза.

Категорично мисля, че е най-нетрадиционният/особен ерген засега.

# 189
какъв договор? аз съм ги виждала и в София, и в Пловдив преди няколко месеца, изобщо не мисля, че са заедно според силата на някакви договорни клаузи.

# 190
какъв договор? аз съм ги виждала и в София, и в Пловдив преди няколко месеца, изобщо не мисля, че са заедно според силата на някакви договорни клаузи.

Шегува се.

# 191
  • София
Аз не ги помня повечето ергенки.
Ако ще ги класираме по красота - Марта от първи и Айлин от втори .

# 192
Може би точно за Маги става въпрос в разговора с майка му, когато той я пита дали баща му би одобрил избраницата му. Майка му, след миг мълчание, казва, че не, не би одобрил. Според мен става въпрос за Магдалена. И не, че тя е лош човек. Просто миналото й е кофти.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 23:41 от Карла_Карла

# 193
схванахме ти мисълта от първия път..
ленчето си беше като марионетка на продукцията..

# 194
Виктория в този подкаст пак говореше, че с Алек били много добри приятели, имали пълноценна комуникация, той на нея можел да каже всичко, само тя го разбирала вътре и прочее. Че има дар слово и че е приятен събеседник, ако не злобее - да. Сигурно й е комфортно в мъжка компания заради работата й. Ама чак пък такива приятели, той не се е сетил за нея след предаването..

Бил й обещал и че ако стигне до финал, кучето й също щяло да присъства... 😀

Общи условия

Активация на акаунт