🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 116
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Разгадахме ли вече защо е изгонил Мария?

# 226
Смешно е как Надежда стиска зъби и не призна, че не е имала предвид баш такива екстремности. И как Алеко грам не отразява досадата в очите ѝ при така предложените от него "приключения". 😆

# 227
Е, тя всичко си каза, какво има да знаем повече за предишната 'и връзка? Няма значение онзи дали реално е бил лош или не, тя е виждала, че с детето 'и някой се държи зле, тя се е чувствала зле от това, както сама каза, но е продължила. Това е често срещано явление при хора, които не искат да останат сами.

Самият факт, че човек има толкова корекции по себе си и то практически трансформационни, говори за дълбоко чувство на непълноценност, т.нар. синдром ' I'm not enough '
 При което е склонен да търпи не подобаващо към себе си отношение, понеже твърдо вярва, че не заслужава друго..

# 228
Именно! Може би понякога е подсъзнателно, но е факт, че се забелязва в доста неща.

# 229
Надежда всъщност каза ли колко време е съжителствала с този мъж? Защото може да е било и месец/и, нормален период, в който да се опиташ да се нагодиш към друг човек и да направиш компромис. А вие тук го изкарвате все едно е търпяла с години да я тъпчат. И все едно никога не сте правили компромиси за хора, които обичате/в които сте влюбени.

# 230
Все тая колко е живяла. Тя се оплаква, че е тъпкана. Първо от семейството на гръцкия и мъж, после от новия си тогава партньор...
За никоя връзка не разказа нещо хубаво, все тъпкана!

# 231
Разгадахме ли вече защо е изгонил Мария?

И аз не знам дали вече е коментирано, но според мен на Мария ролята й се изчерпа. Както и Туджаров в Надкаст коментираше няма нужда в шоуто да има две изкусителки и явно Алек си харесва Валерия, която е в ролята на изкусителка и е трябвало да изгонят Мария.

# 232
Какви са тези глупости , че си фейк , ако имаш корекции ?
Защо да са глупости?

# 233
Глупости са, да. Но аз не очаквах от човек (Габи) с бивша визия подобна на Вики да пее толкова злобна и обидна песен. Както и очаквах от друг човек с по-голям оригинален нос (Нани) да я защити. По принцип очакванията ми за човечност и емпатия са към всички, но поне тези двете би трябвало да могат да се поставят на нейното място.

# 234
  • София
На мен Горджъса ми хареса в Надкаст. В предаването не можех да я понасям, но определено мисълта й тече гладко и е добър събеседик. Повече ми хареса от Виктория, която не спря да плюе по другите и да се предлага на Алеко.

# 235
  • София
Аз пък не видях на Надежда да са ѝ неприятни срещите. Да, със сигурност не е приятно обръщането във водата, но това може да се случи и в реалния живот. Не е било планувано като част от срещата. Алек няма вина за случилото се.
На всеки може да се случи такова нещо. В крайна сметка това не значи, че не ти е харесала срещата.

# 236

Криси... Фит?

# 237
Защо да са глупости?
Това ,че нямаш корекции не те прави автоматично много искрен и честен човек. Мен ме дразнят хора,които отричат очевидни корекции, но всеки има право да си прави с тялото каквото пожелае.

# 238
Защо да са глупости?
Това ,че нямаш корекции не те прави автоматично много искрен и честен човек. Мен ме дразнят хора,които отричат очевидни корекции, но всеки има право да си прави с тялото каквото пожелае.

Това, че нямаш корекции не те прави автоматично искрен и честен, но когато имаш и се опитваш да минеш за много "естествен и над нещата", определено показва точно това - че си "фейк".

# 239
Аз пък не видях на Надежда да са ѝ неприятни срещите. Да, със сигурност не е приятно обръщането във водата, но това може да се случи и в реалния живот. Не е било планувано като част от срещата. Алек няма вина за случилото се.
На всеки може да се случи такова нещо. В крайна сметка това не значи, че не ти е харесала срещата.
Не говорим за срещата, а за "приключенията", които Алек избра. Тя още първия път се изказа с половин уста за спускането от скалите. Просто се видя, че не подскача от радост.

Общи условия

Активация на акаунт