🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 195
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 330
А какъв е този Любо, с какво се занимава официално? Въобще с какво е известен освен с жените си? За пръв път чувам.

# 331
Аз се съмнявам, че е точно така, както подозирате, но в едно съм сигурна: цялата история е била същата, като тази, която гледаме от екрана. Отново е била изпепеляваща любов, отново любов, както никоя досега, с велики слова и заклеване във вечна любов.

За да си татуираш инициали на име върху себе си, ти реално показваш и казваш това: ще те обичам завинаги.

Е, как сега да вярвам в искрените чувства на Магдалена? Злобарки са всички, които й се нахвърлят, в това спор няма, но може би има защо.

Да не забравяме как всички се бяха нахвърлили срещу Александра по същия начин, но след това разбрахме защо. Simple Smile

# 332
Верига казина, които рекламира Анелия, хотели, строителство, брат му живее с Бориса Тютюнджиева, а в дъното на всичко е майка им, която е била  шефка в столичното данъчно, в НАП, В ДАНС, в одит на митниците, а сега в собствена кантора за консултантски услуги 😆
Бащата на Алекс едва ли може да й се опре. Та Маги е смъкнала левъла малко.. но годинките напредват, нормално

А какъв е този Любо, с какво се занимава официално? Въобще с какво е известен освен с жените си? За пръв път чувам.

# 333
Imperatrice, виждам, че си нов потребител и много хубава информация носиш, добре дошъл/дошла в темата. 🌹

blindStar, аз пак се чувствам цинично. Разбирам, че този господин е заможен (далеч повече от нашия Алек) и не стои честен труд зад богатството му. Едва ли Маги си татуира чак инициалите му от много чиста и искрена любов. 😐 Аз не знаех, че Анелия не обича да говори за личния си живот, но щом за този навсякъде е ходила да се обяснява колко е прекрасен и колко го обича - ясна ми е работата. От ле$ното не се бяга.

Вече грам не вярвам, че Алек и Маги имат отношения след финала. Да идва сезон 4...

# 334
Ауууууу, този колко отвратително отблъскващ е… има брадавици, гарнирани с косми.
А Анелия е една истински красива жена, що дири с този гнусен мъж…. Бляяяяяк!
Пари, какво друго може да дири.

# 335
Ауууууу, този колко отвратително отблъскващ е… има брадавици, гарнирани с косми.

Всичко има някакви граници.
Магдалена повече ми беше симпатична, отколкото безразлична. Вече не ми е никак симпатична 😀, много грозен и гнусен, брееее….

# 336

Един от строителите на съвременна България да речем. Стълб на обществото.
https://www.investor.bg/a/554-lifestyle/374771-lyubomir-zaharino … useti-retsesiyata

# 337
Точно, когато Маги е направила татуса, медиите тръбят, че ту се е събирал и разделял с Анелия. Вече с Анелия имат годеж лято 2023. Тя му посвещава и песен:

„Това е много специална песен. Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име – Любо(в). Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам“ – Анелия

Ромео не е свалял Жулиета така, както тези две жени този Любо. Подготовка за Ергенът от страна на Маги. 🥱

# 338
Нали имаше един лаф: мъжът е достатъчно да бъде малко по-красив от една маймуна. Grinning

На мен по скоро започна да ми става леко противно как са тръгнали да търсят свежа, млада кръв като Алекчо, предвид любовната биография преди това. Grinning

Аз вече може би му разбирам реакциите и поведението напоследък. Той е потресен, усеща ги всички и просто желае всичко да приключи. Grinning

# 339

Всичко има някакви граници.
Магдалена повече ми беше симпатична, отколкото безразлична. Вече не ми е никак симпатична 😀, много грозен и гнусен, брееее….
Фолкпевиците обичат мъже със пари, ако може със мнооого пари. Някои дори са били с къде къде по гнусни ( мара отварачката и ония дебелак Гущеров)тоя е само леко противен. Но финанаово е красивичък.

Маги е финна и нежна мацка, но куха лейка.

# 340
Точно, когато Маги е направила татуса, медиите тръбят, че ту се е събирал и разделял с Анелия. Вече с Анелия имат годеж лято 2023. Тя му посвещава и песен:

„Това е много специална песен. Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име – Любо(в). Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам“ – Анелия

Ромео не е свалял Жулиета така, както тези две жени този Любо. Подготовка за Ергенът от страна на Маги. 🥱

Мале, той и татусът на Магдалена, е като заглавието на песента на Анелия...
Не мога. Приключихте ме Grinning

# 341
Изведнъж харесвам Надежда повече. 😂 Тя просто се е залюбила с някакъв грък със скромен хотел, а тука чак казина, хазарт, НАП, ДАНС, не са чисти пари това, хора...

А пък Алек си е чисто бедняче пред този. Вече се чудя дали това влизане в Ергенът не е и опит за една последна реклама... Ох, не, отвратих се, преди я защитавах, но сега като имам фактите - не мога. Верно давайте следващия сезон, че ще повърна. 😂

# 342
Гущеров, даааа, вярно 😀. Но тя и Гущерова и със сменено лице не е особено приятна, лика-прилика са.
Магдалена като пчеличка прелита явно в търсене на заможен мъж, иначе работи, живее в малко и скромно жилище сама, сама изкарва парите и сама се издържа.
Права ще се окаже Виктория, която гледах при Туджаров и Недялко и каза, че 95% от участничките влизат във формата с гаджета/любовници.
На мен Надежда ми намирисва, дори повече от Магдалена. Някак напълно променена жена няма алеков таргет да цели. Някъде четох, че след шоуто живее с някакъв богаташ, няма как да знам дали е достоверно, но ми звучи реално.

# 343
Навързвам пъзела: Магдалена влиза в Ергена и гръмва в цяла България началото на февруари. Краят на януари/началото на февруари Анелия и Любо се разделят и тя трие всички техни снимки, които щедро качваше в Инстаграм. Нищо чудно Любо да е изревнувал Маги от медийната й популярност в точно такъв формат (все пак е маркирана за него) а паралелно Анелия да ревнува него.
Ще кажете да ама предаването е снимано лятото. Да точно в началото на лятото Любо предлага брак на Анелия и медиите гърмят. А Магдалена знаем е близка с продуцента
Нищо чудно да влиза без кастинг спонтанно за отмъщение
Или в отчаяние. Всички помним колко гладна, отчаяна и готова беше още на първата им вечер в предаването на онази пейка.

# 344
Не знам коя е от коя е откраднала идеята за това нещо Любо(в) , но е доста тъжно. А доколкото виждам, Магдалена отдолу му е изписала и инициалите, да не стане объркване, нали.

Общи условия

Активация на акаунт