🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 204
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 345
  • Тайланд
Да не забравяме как всички се бяха нахвърлили срещу Александра по същия начин, но след това разбрахме защо. Simple Smile
Защо? Какво разбрахме? Изтървал съм.

ПС: нищо пикантно не намерих, само некви скучни интервюта и некви кухи съвети за живота :/

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 23:54 от TraumaTeam

# 346
Дано е взел добри пари момчето. Аз, ако съм на негово място, ще умирам от срам, че съм бил ергенът в такъв сезон, с такива жени...
И щях да си избера Катенцето, поне да изляза чист. Grinning

Травматийм, явно не си запознат с истериите й по разни ютуб предавания Grinning Сигурна съм, че с един клик само и ще намериш, каквото ти е необходимо. Ама то не е и само това. Като цяло се оказа пълна истеричка и дървен философ.

# 347
Аз за Надежда знам, че планира нещо за къща в Драгалевци, един от скъпите софийски квартали. Че и салон прави, а хем HR - странна история и там. 🥱

# 348
Сега вече разбирам защо другите момичета толкова коментират това,че Маги не би отишла на къмпинг и палатка ,че е свикнала със скъпи дрехи,бижута ,обувки.Мен лично това ме издразни много,защото всеки решава как да живее ,но и аз самата съм се заблудила че Маги наистина харесва Алек.Бях убедена че тя и Надежда са тук за него наистина обаче явно не е така .

# 349
Сега вече разбирам защо другите момичета толкова коментират това,че Маги не би отишла на къмпинг и палатка ,че е свикнала със скъпи дрехи,бижута ,обувки.Мен лично това ме издразни много,защото всеки решава как да живее ,но и аз самата съм се заблудила че Маги наистина харесва Алек.Бях убедена че тя и Надежда са тук за него наистина обаче явно не е така .
Ми те наистина са там за него, просто подбудите им са по-различни. Проучили са го, че е що годе свестен тип, млад и симпатичен е, най-вече има кинти - какво им трябва повече.

# 350
Да…. Трудно ще си купиш диамантена гривна, чехлички Хермес и всичко онова, която остава зад кадър със заплата на келнер, плюс наем, автомобил, брекетно лечение (над 7000-8000 лева е към момента, тя е със  самолигиращи) и пр.
По чукарите няма как да припка с витонови сникърси, нито пък мисля, че Алеко би осигурявал тези прищевки. Тъжно за този млад мъж. Катето да вземе, тя ми е любимка 😀🩷 и изглежда все още материално непокварена.

# 351
Аз за Надежда знам, че планира нещо за къща в Драгалевци, един от скъпите софийски квартали. Че и салон прави, а хем HR - странна история и там. 🥱

Брей от къде има такива пари това момиче че къща планира ,салон е направила....и 2500 лв да взима никакъв шанс да си го позволи абе накрая да не излезнат повечето момичета бивши компаньонки,танцьорки и т.н.В България такива пари само в нелегален бизнес има

# 352
Навързвам пъзела: Магдалена влиза в Ергена и гръмва в цяла България началото на февруари. Краят на януари/началото на февруари Анелия и Любо се разделят и тя трие всички техни снимки, които щедро качваше в Инстаграм. Нищо чудно Любо да е изревнувал Маги от медийната й популярност в точно такъв формат (все пак е маркирана за него) а паралелно Анелия да ревнува него.
Ще кажете да ама предаването е снимано лятото. Да точно в началото на лятото Любо предлага брак на Анелия и медиите гърмят. А Магдалена знаем е близка с продуцента
Нищо чудно да влиза без кастинг спонтанно за отмъщение
Или в отчаяние. Всички помним колко гладна, отчаяна и готова беше още на първата им вечер в предаването на онази пейка.

Не знам дали осъзнаваш колко различна гледна точка хвърли с появата си тук.
Честно казано изобщо не си спомням това да се е коментирало в темите, свързано с Магдалена.
А, всичко, което написа, напълно е възможно да е вярно, защото звучи логично, а понякога жените правим точно такива тъпотии, от това естество.
Аз съм шах и мат. Grinning

# 353
Е, открихте топлата вода...Голеееми прозрения, дами. Само като погледнеш двете каки, и всичко е ясно. Продължавам да се чудя обаче какъв точно го дирят във формата, защото със сигурност не е ергенчето. Загадка. Каквито и да са им мотивите, сто процента са безумни и неподходящи за нормални зрели жени в средата на тридесетте. Не че те са зрели де.

# 354
Нямахме снимка на татуса, сега излезна + името на господина. Така малко предфинално стана просто. 😂

Аз предпочитам да не си говорим само с догадки коя каква е. Wink

# 355
Е, открихте топлата вода...Голеееми прозрения, дами. Само като погледнеш двете каки, и всичко е ясно. Продължавам да се чудя обаче какъв точно го дирят във формата, защото със сигурност не е ергенчето. Загадка. Каквито и да са им мотивите , сто процента са безумни и неподходящи за нормални зрели жени в средата на тридесетте.

Ама то ние си ги подозирахме тия неща, ама тука вече играят някакви неща черно на бяло. Grinning

# 356
Е, открихте топлата вода...Голеееми прозрения, дами. Само като погледнеш двете каки, и всичко е ясно. Продължавам да се чудя обаче какъв точно го дирят във формата, защото със сигурност не е ергенчето. Загадка. Каквито и да са им мотивите , сто процента са безумни и неподходящи за нормални зрели жени в средата на тридесетте.

Ама то ние си ги подозирахме тия неща, ама тука вече играят някакви неща черно на бяло. Grinning
Друго си е сочната клюка с имена и адреси, права си Joy

# 357
Това, че са в средата на 30те автоматично не ги прави нито нормални, нито още повече зрели. Болшинството хора си умират инфантилни и престарели, но мноооого далеч от зрели. Какъв го дирят във формата? Реклама. Вдигане на рейтинга и хонорара. Маги ако без да е никоя е успяла да забърше годеника на Анелия, ортак на Доган, то я си представете след 3 месеца в националния ефир и всички онлайн медии, какъв трофей ще е... Баленсиагите и сникърсите на Луи Нютон ще ги ползва само докато изхвърля боклука.🫠😆
Тя си е типичното незряло момиче "wanna be"
Всички тези снимки с Гришо, Алекс Богданска, Маги Джанаварова, по телевизиите и т.н. говорят за нетърпима й глад да Бъде някоя. И все пак НИКОЙ освен Любчо Захаринов не я знаеше до ергена. С 300 напъна 10 хиляди последователи в Инстаграм. А сега за 3 месеца 65 хиляди.

# 358
Гледайте какво става като се потърси името на господина в търговския регистър: цък.

Вече и на Алек таткото, и на Евгени семейството са ми като прагът на бедността... 😂

"Майка му е Димитрина Захаринова – бивш шеф на териториална дирекция на НАП и съветничка в ДАНС. Брат му Марио пък е собственик на ямболски мол и ритейл паркове в Костинброд и Първомай, а също и годеник на красивата моделка Бориса Тютюнджиева..."

# 359
Imperatrice, проксима, благодаря за разясненията за Магин/Анелин! Flowers Bouquet

Строител на съвременна България Grinning Феноменално формулирано, ако ми позволите да цитирам класика.

Общи условия

Активация на акаунт