🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 142
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 390
Финалистките не са там за Алек.
Дамите са за инстаграм последователи, и слава. И ако може да ги прибере някой със кинти, ама със яки кинти.

# 391
Както се казва – и Алек ще изтърпят по пътя към целта.

# 392
Просто на десните ребра ще се появи татус К(А)леко Grinning

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 08:06 от Baraka

# 393
Ехаа! От една кофти татуировка каква "любовна" история с няколко сюжетни линии, конспиративни нотки и с мирис на кафяво се роди! Не знам кое е вярно и кое не, но тук определено си има хора с всякакви таланти!
🧐🧐🧐

# 394
Доколкото вденах, обсъждате онзи грозник на певицата Анелия? Ква изненада, че има пари JoyJoy Тука в Ергенът всичките са за пари, дори Виктория. Катето не е света вода ненапита, и тя обича да си шляе дупето в Гърция с месеци, миналата година правиха такива неща с Виктория Първанова (известна в ютюб). Ако си мислите, че тя не е дошла за реклами и мъже с пари......Надето пък драпа към финала всячески.

# 395
Те  не са там за Алек, ама и той не е там за тях.

# 396
Леле, какво възмущение, какво зачеркване е паднало, каква изненада! Магда била златотърсачка, невероятно, unbelievable, би казала Елена!
И все пак от две златотърсачки, бих избрала Мария - тя поне е право куме в очи, а не олеле, ах, ох, сърчицето ми, душичката ми, дъхчето ми...

# 397
Най разбрана от всички е Катето. Другите се кълват една друга като змии, без да се усещат че се излагат пред зрителя

# 398
Най разбрана от всички е Катето. Другите се кълват една друга като змии, без да се усещат че се излагат пред зрителя
И според мен тя дори най-много му подхожда. Добре стоят един до друг.😁

# 399
Дано само майка му накрая като я закара в тях, да се изложи най - много и не я подгони с някоя тояга

# 400
Нали се сещате, че "най-разбрана и най-подходяща" е Катето, защото няма почти никаква роля в предаването и е тотален статист, изкуствено добутан почти до края. Само можем да гадаем дали щеше да е със същия имидж, ако някой нон стоп ровеше в личния й живот, за бившите й гаджета, ако калкулираше вещите й в гардероба и т.н. Криси много добре го каза в едно от интервютата, че тя е персонаж, който заради даденостите си (външен вид) може да стигне много далеч в шоуто, без да прави нищо. И в крайна сметка аз не виждам разлика между нея и който й да е друг модел. Същите стремежи, амбиции, планове за бъдещето...Тя е вътре също да си популяризи личността и с амбиция да е инфлуенсър и модел. Просто е по-малка и няма натрупан опит на 30+ годишна жена. Е, да, изглежда добродушно момичето, никой не го отрича.

# 401
Аааа, чакай сега, ние не сме чак такива детективи и за 80% от бившите гаджета и личен живот нямаше да разберем ако дамите не бяха решили да играят карта 'жертва'.

# 402
Моят коментар беше насочен към крайното хиперболизирането на позитивните качества на една участничка за сметка на друга и обратното.

# 403
Вече няма такива жени като Катя. Всички са изнервени намръщеняци. Цяло чудо стана вече да контактуваш със спокойна жена. Щом си покажеш носа от вас, винаги някъде те чака някое кукуригу

Катя ми прави страшно добро впечатление, а и вярвам не само на мен

# 404
Нали се сещате, че "най-разбрана и най-подходяща" е Катето, защото няма почти никаква роля в предаването и е тотален статист, изкуствено добутан почти до края. Само можем да гадаем дали щеше да е със същия имидж, ако някой нон стоп ровеше в личния й живот, за бившите й гаджета, ако калкулираше вещите й в гардероба и т.н. Криси много добре го каза в едно от интервютата, че тя е персонаж, който заради даденостите си (външен вид) може да стигне много далеч в шоуто, без да прави нищо. И в крайна сметка аз не виждам разлика между нея и който й да е друг модел. Същите стремежи, амбиции, планове за бъдещето...Тя е вътре също да си популяризи личността и с амбиция да е инфлуенсър и модел. Просто е по-малка и няма натрупан опит на 30+ годишна жена. Е, да, изглежда добродушно момичето, никой не го отрича.

Айде сега, просто не е имала изцепки, демек не се знае много от характера ѝ. Но е много далеч от просто част от декора, мебел като много други в сезоните, за които никой не знаеше, че са въобще там. Камерите почти не ги показваха. Допринася с повече от външен вид само.

Общи условия

Активация на акаунт