🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 984
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
...и романтиката продължава! Дай още по едно!

# 556
Радвам се, че ви харесва тази среща, но ми се струва, че алкохолът е главно действащо лице.

# 557
Кой болен мозък измисли тая простотия дами канят дами?
Някой с бърнаут🤦

# 558
Милото Наде, няма минута, в която да не хейти и да не говори за други хора.
Жал ми е за Валерия, тя дори не може да говори, не може да се изразява, има толкова хляб да изяде, самата не се цени.
А Маги да си ходи да срещне читав човек, какъвто тя го иска, и това е.

# 559
Генчо ми липсва, този льольо заблуждава 4,5 жени поне и се прави на много влюбен.
На мен ми липсва Виктор. Той се оказа най-сдържан. Следващите двама, като на ергенско парти.
Да, Виктор, наистина беше най- сдържан пред камерите, но не и извън предаването. Grinning Мисля, че е бил с поне 2 от тях след предаването или поне се е опитал и за мен си е най- простия от тримата.

# 560
  • Paris
Не знам как решихте, че това е най-хубавата среща до сега Валерия плаче за всичко, Алек е толкова пиян, че едва говори 😀

# 561
Ще взема иаз да ударяИна ракия..до дъно...че то тва не се гледа...
Валерия пак завъртя латерната с песента да жертватааааа...две ракии ш ударя...

Айде, на всяко едно ‘никой не е правил такова нещо за мен’ и ‘майка ми, баща ми’, по един шот Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
Дано не се натискат пак след този разговор, че ще е много криндж.

# 563
Малко ми е жал за Надя. Цял сезон напъни в грешн посока. Пропусна, че ергена преди всичко трябва да хареса нея, вместо тя да стреля напосоки по останалите, за да се класира.
Аз от нея не останах с впечатлението за човек с опит в любовта. Нищо, де, млада е, ще натрупа. Simple Smile Просто беше интересен контраст как ловко се заиграваше с момите и колко неловко беше с Алек.

# 564
Оф, някой да донесе направо бутилката....Rolling Eyes

# 565
Валерия все едно е на сеанс при психоаналитик и се е влюбила в него. Алеко ще я изпидурка скорострелно.

# 566
Алкохола се е отразил много емоционално на Валерио този път.

# 567
  • Тайланд
Ще повърна вече от жалните истории на Валерия. Тва момиче е толкова скучно, че за друго не може да говори.

# 568
  • София
Бачо ви Алеко да спре да обяснява на Валерия как трябва да се сдобри с баща си, който я е заебал 21 години. Какво чисто и наясно. Той 21 години не ѝ е бил баща,едва ли не тя е длъжна да търси контакт с него .
Fuck. No!!!

Мухъл

# 569
Алеко погрозня! Категорична съм. В началото беше по-готин, нещо... лице подпухнало, вида му уморен...

Общи условия

Активация на акаунт