🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 999
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 525
Те сички моми такъв го търсят, но да не го делят с друга. Тези вътре какво още чакат от него, за да им стане ясно, че никоя не му е легнала на сърцето, ми друго го влече

# 526
Генчо ми липсва, този льольо заблуждава 4,5 жени поне и се прави на много влюбен.
На мен ми липсва Виктор. Той се оказа най-сдържан. Следващите двама, като на ергенско парти.

# 527
Генчо ми липсва, този льольо заблуждава 4,5 жени поне и се прави на много влюбен.
На мен ми липсва Виктор. Той се оказа най-сдържан. Следващите двама, като на ергенско парти.

Викторчо обаче беше зает. Не се знае ако не беше какви щеше да ги дири.

# 528
Много са сладки с Валерия и си отиват.
Да си я взима Blush
Ще изглежда странно от тук нататък печелившите да са обречени да са Валерия Joy

# 529
Е,ама да не забравяме коя е Първата!

# 530
Валерия отвя всички с тази среща 😂

# 531
Доброто момче на тати няма да си вземе лошото момиче за жена.

# 532
Тия верно ли мислят, че Сашко подготвя срещите? Имат си цял екип за това.

# 533
Синхроните на Алек ме унищожават всеки път😄 "Толкова романтично място", "Тя е толкова женствена, толкова нежна" и т.н. ги казва с толкова възмутени и невярващи интонация и изражение, че винаги очаквам да чуя "Съсипаха я тая държава! Абсолютно я съсипаха!". Не мога!🤣

# 534
Валерия обаче е много нежна днес.

# 535
Валерия показва съвсем различна нейна страна, когато е с Алек. Много показва това, как тя се променя положително, когато е с него.

# 536
  • София
Много романтична среща за Валерия, най-хубавата досега. Много беше красиво на този връх, с гледката на морето от птичи поглед по залез и цигуларката. Предната с нея пак беше романтична с възглавничките и свещите на плажа. За никоя друга нямаше такива неща.

# 537
  • Варна
 Ясна ми стана рецептата на сезона: 200 ракия и на ерген Алеко му идва романтиката.

# 538
Много романтична среща за Валерия, най-хубавата досега. Много беше красиво на този връх, с гледката на морето от птичи поглед по залез и цигуларката. Предната с нея пак беше романтична с възглавничките и свещите на плажа. За никоя друга нямаше такива неща.
Ами бута Продукцията, бута, ама няма да стане.

# 539
Заради това, че има най-големи симпатии и се водят фаворитки, от самото начало мисля, че двете финалистки са Магдалена и Нани, но заради неодобрението на майка му в началното интро си мисля, че може да е Валерия.. но разбира се и Надежда и Магдалена имат негативи,  така че може и да  са си те.

Общи условия

Активация на акаунт