🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 047
  • 2 417
  •   2
Отговори
# 510
Много са сладки с Валерия и си отиват.
Да си я взима Blush

# 511
Ее, яко я бяха измислили срещата, може би, защото е и последната за сезона и искаха да я наистина романтична.

# 512
Аз едно искам да знам. Ще има ли проникване?!

# 513
Най-красивата среща досега.
Алеко на синхроните си изглежда пиян 😄

# 514
Какво клише само...
Сашо с тоя панталон в телесно все едно е гол ...

# 515
  • Тайланд
Само мен ли Алек рязко започна да ме дразни? Струва ми се, че и в реалния живот е такъв женкар. Как пък веднъж не се държа малко по-студено с някоя не знам…

Зависи от определението за женкар. По принцип ако демонстрираш, че имаш някой лев - жените почват да се въртят около теб - неизбежно е. И не е луд този, който яде баницата. Тези, които казват, че не се интересуват, също отговарят по-позитивно като йм обърнеш внимание, просто йм е инстинкт. Вече как се държиш с тях е друга работа.

Алек не е показал много от себе си в предаването, по-фалшив е и от Маги. Но имам усещане, че е гаднярче и леке. Мен ме дразни още от началото повече с това, че е безгръбначен, не може да отказва и не поема контрол в никаква ситуация. Накъдето го духне вятъра. Трябва му жена-майка да го юрка. Затва с Маги са си дупе и гащи.

# 516
Валерио защо хрипа? Освен ако не е гледала Здрач,  кхъ кхъ Брейкинг Даун, с майка си някак не виждам чак толкова огромен сантимент в човек като нея... о, май и в Бриджертън я има като мелодия. 🤔😄

# 517
Дотук разбрах, че от Алеко голем бизнесмен няма да стане, май повече фърка, добре че е семейният бизнес. Но големо коцкарче имомче на живота си вижда с просто око.

# 518
Аз не разбирам какво само му благодарят за тия срещи. Нямало такъв мъж. Корекция - няма такава продукция. Алеко 5 пари не дава за вас. Joy

# 519
Тази среща ме подсети за срещата на Айлин миналия сезон и любимата й песен. Айлинчето ми е топа на трите сезона. Лицето й компенсира останалите несъвършенства.

# 520
Скъсахте се да се оплаквате от Алек, ето, че Вал го оцени момчето - няма такъв мъж!

# 521
Генчо ми липсва, този льольо заблуждава 4,5 жени поне и се прави на много влюбен.

# 522
  • Бургас
На мен ми изглежда сякаш само тази мома целува с истинско желание. Може и да бъркам, но има изражение на мъж изпитващ желание.

# 523
Палавникът Алек и секси изкусителката с меденият гласец Айлин щяха да имат невероятен синхрон Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 524
  • Paris
Генчо ми липсва, този льольо заблуждава 4,5 жени поне и се прави на много влюбен.

И на мен започна да ми липсва. 😀 А Валерия само плаче, не се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт