🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 936
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 630
И защо Йо така се заяжда, че Маги има скъпи дрехи, обувки и косметика, няколко епизода мрънка, вече прекалява и нейните неща не изглеждат евтино... май завижда

# 631
  • София /Абсурдистан
Йоана е много зло и завистливо същество.

# 632
Ами много хора не харесват Йоана и я определят като комплексарка и интригантка, но писмото й беше много добре написано и абсолютно точно!

# 633
Йоана й прави голяма услуга на Маги, а уж се опитва да я изобличи. Понеже тя изобщо не се интересува от марки и луксозен начин на живот. Разликата е, че Маги се е поотъркала в среди, които Йоана не е, а много й се иска

# 634
Да направим една кампания "Да подарим скъпа рокля/обувки/козметика на Йоана" това момиче се самоизяжда от завист, не мога да я понасям повече
Но тя също ги има тези скъпи неща, то точно това е комичното. Но смята, че понеже е стюардеса си ги е купила сама, а на Маги някой друг й ги е купил, което може и да е така, но все пак тя си изкарва и сама пари като управител на заведение, предполагам.

# 635
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От цялата тази тирада разбрах едно. На Йоана и е голяма болка, че Магдалена има
скъпи дрехи, обувки и козметика. Изключително вторачване при нея, чак до маниакалност.
Магдалена ги има, но явно не парадира и не се хвали на всеослушание за разлика от самата
Йоана, която очевидно силно желае същите неща и ако ги има няма да спира да ги показва.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 22:59 от Jess!

# 636
Йоана и Маги, като се карат, е малко като ‘крадецът вика дръжте крадеца’.

# 637
Йонна пред Маги казс, че тя носи скъпи дрехи и грим. На синхрон после не я интересувало какви дрехи носи Маги. Абе тия все едно са изпуснати от Карлуково, честно!! Шизофренията им е безгранична. Тая пикла вместо да гледа кой с какво се гримира да вземе да си сложи една спирала на рижите мигли, че съвсем е замязала на мъж.

# 638
Ще повърна вече от жалните истории на Валерия. Тва момиче е толкова скучно, че за друго не може да говори.
Ами жални са. Тя на практика е пълен сирак, а е толкова млада. Да си отиде майка ти и на баща ти да не му дреме, че те има не е нищо.

На мен не ми приличат на пияни. Хайде поразчувствани алкохолно, но не и пияни.
Не е само тя в това положение, но само тя го дъвче постоянно и търси съчувствие - отвратително е.
Еми, може така да си го изживява. Тя е дяте още, има нужда и от двамата, а ги няма. Не знам как се чувства човек в тази ситуация, но не е лигаво да ти тежи. Само човек преживял същото, толкова рано може да го разбере. Останалото за теории.

Можах да изслушам на силиконовите кифли проблемите с бившите мъже. Да речем, че на дятето мъката я приемам.
Подкрепям.
Апелирам хората да имаме малко повече разбиране, толерантност и как беше оная думичка… емпатия? За някои по-особени теми поне.

# 639
  • София
Йоана е абсолютна трохарка. Не вижда как се излага.

# 640
Изобщо не ми е любима Маги, но се справи много добре с провокациите на Йоана. Хладнокръвна е.

# 641
Айде розите, че утре съм на раЛта...

# 642
Къде е Капитонова да и каже на Магдалена как по цял ден “рИвеш”

# 643
  • Paris
Роклята на Магдалена е уникална. Някой да знае откъде е?

# 644
Гледам малко със закъснение, но съм на сцената, в която Алек и Валерия са на срещата и жената свири на крепостта. Еми …. и двете срещи на Валерия са най-романтични и хубави, откъм замисъл, обстановка. Не знам дали продукцията или Алек решават това, но определено тези две срещи са по мой вкус.

Общи условия

Активация на акаунт