🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 998
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 570
Оф, някой да донесе направо бутилката....Rolling Eyes
Е, не така на дребно, де. Давай касата Joy

# 571
,, Искам да си щастлива! Заслужаваш го!,,

Аз това си го превеждам, като ,,Сбогом, братле..,,

# 572
Алеко много ме дразни вече..иска ми се да му шибна идин задвратник..
Сал се прави на важен...
И пияни на мотика и едвам гледат и двамата..амаааа....

# 573
  • Тайланд
Алеко погрозня! Категорична съм. В началото беше по-готин, нещо... лице подпухнало, вида му уморен...
Алкохолът не прощава Grinning

# 574
  • Бургас
Ще повърна вече от жалните истории на Валерия. Тва момиче е толкова скучно, че за друго не може да говори.
Ами жални са. Тя на практика е пълен сирак, а е толкова млада. Да си отиде майка ти и на баща ти да не му дреме, че те има не е нищо.

На мен не ми приличат на пияни. Хайде поразчувствани алкохолно, но не и пияни.

# 575
И пияни на мотика и едвам гледат и двамата..амаааа....
Пияни от любоооов ще пием цял живоооот

# 576
"Любимото ми място е джакузито" 🤦‍♂️ Страхотно ще го възпиташ това дете.

# 577
Срещата с Валерия е един вид психотерапия подсказана от сценаристите. Да покажат на едно момиче, че има и мъже различни от бившите й партньори и липсващия й баща. И опит да й вдъхнат увереност, че няма цял живот да е жертва. По-скоро, че не трябва да продължава да се чувства жертва.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 23:20 от MoSt new

# 578
Оф, пак изкуствена роза! Много е фейк, като "чувствата" на Валерия.

# 579
Боже, направо ни шашна с избора си Надя, хахахаха.
Алек обърка химията с физиката, ма нищо, шъ го прехвърлим магнита временно в химията

# 580
Мега скучната и престорена среща, добър актьор е Алек. А защо на срещите подарява винаги изкуствени рози?

# 581
Срещата с Валерия е един вид психотерапия подсказана от сценаристите. Да покажат на едно момиче, че има и мъже различни от бившите й партньори и липсващия й баща. И опит да й вдъхват увереност, че няма цял живот да е жертва. По-скоро, че не трябва да продължава да се чувства жертва.

Така е, но аз не смятам, че тя има тази емоционална интелигентност.
Трябва й психолог, защото в един момент, това жертвено поведение ще спре да й помага.

# 582
Роклята, с която е Йоана не е ли същата (друг цвят), която носеше Екатерина, когато се прибра от индивидуалната си среща? 🤔

# 583
Розата на Валерия беше изкуствена и доста грозновата. Вече е с истинската 🙄

# 584
Само не ми харесва роклята, с която са облякли Валерия, широка, бледа, wtf?!.. с хубаво тяло и с този тен по-ярък цвят ще й стой по-добре, ама явно на тези срещи трябва всички да приличат на Барби Рапунцел.

Общи условия

Активация на акаунт