🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 730
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 125
От снощи най-запомнящото се за мен бе към края на епизода.
На диванчето в градината хладното и студено поведение на Алек към Магда. Тя го усети.
Да, хич не му беше приятно да повтаря лигавщините си от по-рано. Не че между тия двамата има нещо, но чисто хипотетично, Магда много го задушава. Алеко е младо момче, веселяк, айляк, бохема. Тия ревове и обяснения как за него диша, как нейното настроение зависи само от него… много досадно. Даже и да я е харесвал, лудата кака вече му е противна.

# 1 126
Ако някой си прави труда да пита Екатерина за фдт, аз па ще питам Маги от къде си пазарува втора ръка 😂

Да аз и писах и чакам да отговори.Ако ми отговори ще публикувам скрийншоти тук.И ми се струва че който и да е дон дьо тена за един ден ще го разграбим от магазините Grinning

# 1 127
Ние добрите фдт ги знаем кои са, уви, дори и те не стоят добре на кофти кожа. А на Катето е много хубава кожата, май това ѝ е наградата от азиатската жилка.

# 1 128
  • София
Потребителят, който беше направил.разни анализи и класации - ми не, сезон 2 беше много по-добър от другите два, Евгени имаше тестостерон в излишък Grinning, но пък не пращи интелектуално. И въобще, не е уцелил масовите нагласи.

В снощните разправии и двете страни хич ги нямаше. Йоана може и да имаше резон в това, което се опита да каже, но така заби в дребнави подробности, че всякакъв смисъл се изгуби. Маги пък, вместо да се оправдава и да маже там някакви небивалици, можеше да я затапи с две изречения и да престане да ѝ обръща внимание.

# 1 129
  • Plovdiv
Катето с какво се занимава?Студентка ли е?Какво учи?

На срещата си с Алек беше казала, че е инженер и е завършила индустриален дизайн.

ясно ,благодаря!
Туджарката беше казал ,че се познават и се движат в едни среди с Катето.

Ако ви се дават стотина лева за фондьотен пробвайте на Герлен - уникален е.

# 1 130
Чак не разбирам защо Екатерина иска да носи грим през цялото време, има най-хубавата кожа там към момента, дори лошият сън, алкохол и кофти храна не повлияха. Не е тайната във фдт, като гледам, просто кожата и е много чиста и свежа.

Как ме подсетихте обаче за изцепката на Йоана, че и тя имала медицинско образование. Ако си кардиолог, чак да ти стане обидно - в днешно време не съм сигурна дали ситуацията е същата, но преди се изискваше специализация вътрешни болести и след това чак кардиология.

Интересно ми е за коя са думите на най-добрия приятел на Алек, че въпросната дама не е за него. Не че виждам подходяща към момента, ама ей така за цирка.

# 1 131
Катето с какво се занимава?Студентка ли е?Какво учи?

На срещата си с Алек беше казала, че е инженер и е завършила индустриален дизайн.

Ох, звучи ми като Информатика в Минно-Геоложкия (наистина има такава специалност)

# 1 132
Но ключовото тук е, че останалите момичета не въздишат как мечтата на живота им е да правят всички неща, които Алек обича и как са абсолютно сродни души и съдбата е отредила да споделят живота си и да слеят душите си...
Факт. Каквито и да са другите участнички, те не се унижават, обезличавайки себе си като Маги. Тя затова и не заяви категорична позиция, т.к. така винаги е живяла (и ще живее, молейки се, докато вярва, че някой я избере заради самата нея), защото тя няма своя позиция и няма капацитет за такава и накрая, сама знае, че много от нещата й не са изкарани с нейни пари. Тя е жена, която не е хитра като Надежда, която си плете кошницата, вероятно си е вярвала, че все така някой ще  гледа, а е наистина силно отчаяна жена, която все по-малко неща може да предлага. "Ергенът" е грешното решение, но мога да си представя, че за нея няма друго. Тя не работи над себе си, не развива някакви умения и квалификации и годините си текат. Още в началното на формата писах, че има много несвеж вид.
Дори да не избере никоя, за Маги, която изглежда залага "ва банк",  такъв изход ще е загуба, защото няма да бъде предпочетената и избраната, т.е. няма да е могла да спечели Ергена за себе си.

# 1 133
  • София
В крайна сметка самата Хелга знае ли коя е любимата песен на Алеко? Щото май на този въпрос към Маги,след като не получи отговор, самата тя гордо каза:Пинк Флойд. Слушахме я на нашата среща. Аз слушам групата Пинк Флойд, но песен с такова име не съм чувала...Много е умна Злобенщайн, пу,пу.
Не че съм адвокат на Йоана, опазил ме Господ, но в името на обективността не каза Пинк Флойд, а на Пинк Флойд. Т.е. и тя не е запомнила коя точно е песента, а само групата. Grinning

Странно е, че уж трябва да е интелигентна, щом е стюардеса би трябвало да говори поне два езика, пък в спора се представи по изключително глупав начин. На синхрони си аргументира доста добре мнението за фалша, нагаждачеството и престореността на Магдалена, а пред нея пълен провал - ама обувките, ама чантите, ама гримовете... Rolling Eyes
А за какво изобщо й трябва да изобличава кой какъв е? Да гледа себе си, а който има очи, ще види. И маниерът й е страшно дразнещ, намила като някоя стара свекърва едно и също. Аз лично подозирам, че просто не харесва Магдалена и целИ да я извади от равновесие и ядоса, но това е тъпо и не говори за интелект да ръфаш като побеснял питбул.

Магда от своя страна действително е дразнеща с фалша, лъжите и престореността си на нещо, което не е. Няма как да кажеш, че обичаш нещо, което не си правил, абсурдно е. Ако имаше малко акъл, можеше да каже, че е обикнала идеята за ходене на палатка, но в стремежа си да се превзема, съвсем безогледно го подкара през просото.
Същото и за готвенето. Довчера гордо твърдеше, че не може да готви, даже на Алек го обясняваше, а сега изведнъж вече можела, много готвела. Това телешко варено, мусака.... Joy Хайде стига простотии, викам аз!
Добре че още тази вечер ще бъде хваната в поредната лъжа.

# 1 134
Горе долу са по-интересни сега сериите като разкараха маса хора JoyJoy и също доста са преувеличили тази година с по 3 часа серии. Преди не бяха толкова, беше от 9 до 11ч. Търся къде е тоя скандал и споменават пиците, тая Виктория не млъква, тая Кристина не млъква. Нищо чудно, че го зарязах за известно време. Сега се занимават като че ли с една идея по-малко глупости от преди.

# 1 135
В крайна сметка, ако жената не умее да готви, периода на кулинарните ѝ експерименти ще е много показателен за силата на чувствата на партньора ѝ. (Аз лично имах късмет, че ММ е ходил в казарма).

Допълвам: В сутрешния блок Мила, Пам и една друга девойка бяха категорично срещу Йоана и дребнавото ѝ заяждане. Само Туджаров нападаше Маги, че е фалшива и на мнението на Мила, че както и да те провокират редакторите на синхроните, никой не може да ти сложи думи в устата (по повод злобните заяждания на Йоана), той застъпи тезата, че редакторите си монтират както си искат.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 13:25 от LadyCharming

# 1 136
  • София
Много пъти прочетох, че тези които осъждаме поведението на Йоана, не сме я били разбрали. Не, съжалявам че ще ви разочаровам, но не от тъпотия и липса на схватливост не я харесваме . Прекрасно разбирам какво искаше да направи, и още по ясно виждам как няма капацитета за това и вместо да изобличи Маги, показа много ясно собствените си трески ( греди по- точно). Гледането в чуждата паничка и приписването на всички грехове на хора с възможности е национален спорт за съжаление.

# 1 137
  • Враца
Да се готви в днешно време е по-лесно от всякога!
Има рецепти в интернет колкото щеш, с подробни указания. Има и клипчета бол.
Има и всякакви уреди, които могат да пекат, варят, задушават и прочие, без да се мориш и да се чудиш кога и как да намалиш котлона или да разбъркаш да не залепне.
Трябва само желание.

# 1 138
Е така де, стигнахме до същината на дискусията:  защо Йоана не я обвини директно за фалша с правилните аргументи, а се загуби в детайлите без да може да изкара някаква смислена теза за заяждане.

# 1 139
Не успях да ви изчета до край.
Йоана се държи отвратително. Това според мен няма 2 мнения. Да, разбирам идеята ѝ. Но развалената латерна и злобата са средства, които целта не оправдава.
Магдалена можеше много по-умно да отиграе нещата.
Самата тя ужасно олекна отричайки и лъжейки.
И да, излъга. На среща 2 тя си каза на синхрон и на Алек, че не може да готви, сега сякаш забравя какво е казала и твърди и на момичетата, и на синхрон, че може да готви.
Отделно, по съвсем друг начин щеше да стои ако беше казала:
"Да, имам луксозни дрехи, обувки, чанти, козметика. Да, ходила съм по екзотични почивки. И харесвам тези неща, не ме е срам от това . Но това не ме дефинира, не се изчерпвам с това като личност, не означава, че не съм отворена към нови преживявания. Не означава, че не обичам тихите моменти у дома. Да, не мога да готвя. Но това не означава, че не бих се научила. Напротив, бих го направила и предполагам би ми било удоволствие, ако го правя за семейството си."
Срещата с Валерия беше хубава. И колкото и да не я харесвам, за мен тези сълзи в очите и бяха истински - сякаш тя наистина за първи път видя, че има и друг модел и мъжете могат да са добри.
Алек нямаше НИКАКВО право да ѝ казва, че трябва да потърси баща си и то с назиданието на учител към ученик.

Общи условия

Активация на акаунт