🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 916
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 395
Валерия е страхотна с тази прическа. Нани е много състарена с нейната. А на Надя цял сезон й гледаме дясното ухо. Започва да ме гложди какво й има на лявото 🤔

# 1 396
Откъде е роклята на Надежда?

# 1 397
Мда..фризурите са потрес ..
Я да им пръснат косите с цикатридина....тя Сичко оправя, налЕ тъй ...м...Joy

# 1 398
  • София
Ми много селски звучи Надя с акцента си и това непрекъснато говореме през усмивка е дразнещо. Йоана е прихванала от Надя перманентната усмивката и тя така говори.
Учудващо в последните две серии Валерия ми харесва, естествена и непринудена е.

# 1 399
Познавам фризьора, ходила съм при него в някакъв етап, добър колорист беше. Но точно за русото- не, постоянно обяснява как трябва да е естествено, само като отблясък едва ли не, правил ми е само като глос русо, защото съм била естествена 8-ца… Поне при мен, като дойде време за корен при тази 8-ца😉, направи същото като с Надежда и разбира се, повече не съм се боядисвала там. Иначе подстригва страхотно, прави и добри сешоари…
Маги изглеждаше като двуцветен жираф- в оранжево и жълто😀…
Мда..фризурите са потрес ..
Я да им пръснат коките с цикатридина....тя Сичко оправя, налЕ тъй ...м...Joy

# 1 400
  • Тайланд
TraumaTeam, халал да ти е! Всички ти я даваме-вземай я вече!
Йоана, знам, че ни четеш, кажи на Надето да ми пише на лични да й букна един полет!

Nightwolf, който разбира на Надето се спира! Шса сетиш ти!

# 1 401
Надето натиска всички бутони, за да остане 😅

# 1 402
От "Мечо" Омуртаг

# 1 403
  • София
За мен Валерия има чар, само веждите ѝ ме дразнят, просто не харесвам такъв тип.

И аз играя настолни игри и ги харесвам, но не го повтарям редовно и това "Оле".. някак си не ми е красиво. Според мен Алек не е нейният човек, някъде там има някой, който би я оценил.

Йоана има чар като я направят.

# 1 404
Приятелят коментира само три спрягани за тройката на финала, дали е случайно?
А може и аз да съм проспала нещо Grinning

# 1 405
TraumaTeam
може би носът и ушите й Ви карат да се чувствате по особен начин. такъв, че да я пожелаете?

# 1 406
  • София
Магдалена не разбира колко се лъже-детето поставя на огромно изпитание дори и перфектните връзки, камо ли да ги сплоти 😁😁😁
E, тя Магдалена се видя, че по принцип рядко знае за какво говори. Тя си е в собствения филм, в който всичко е имагинерно, както тя си го представя. Joy

Йоана обаче е като дърта свекърва, направо тръпки ме побиват от нея. Когато Алек й каза, че всичко на вечерята му е харесало, дори и хрупкавите питки, направо й светнаха очите и с една ехидна и гладна физиономия го пита: "Хрупкави?!", сякаш очакваше да обсъдят колко зле за били и да се надсмеят над Валерия и Катя, както те двете с Надя непрекъснато плюят по всички.

# 1 407
Temu?🤔
....А на Надя цял сезон й гледаме дясното ухо. Започва да ме гложди какво й има на лявото 🤔
Клепаресто е🫣🤫

# 1 408
Аз гледам назад, но защо Надежда са я състарили с 10 години чрез тази прическа Frowning

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 21:57 от ashley5

# 1 409
Приятелят коментира само три спрягани за тройката на финала, дали е случайно?
А може и аз да съм проспала нещо Grinning

Според мен са изрязали коментарите за останалите

Общи условия

Активация на акаунт