БисИри и правописни историй 7

• 44 324
  • 950
  •   1
Отговори
# 75
"...за който е писала е монда е така наречената..."
          Любима буквичка, а  Mr. Green?

# 76
  • София
Тези бисИри са само от една тема  Mr. Green

все пак мисля, че съм олучила
Немога
незнам как дайствам
нямя да излизаме, а нямям и настроение
ватиран анцук
зачервено гарло
мириз

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 13:58 от ками

# 77
  • При хората, които обичам
сега не ми трябва но после не се знае г-жа засрамена а ако има рекламация към кого да се обръщаме знае ли човек той ще вземе да свърши набързо  аз какво да правя да сидя и да чакам да му стане пак така не ми харесва то кой си плаща в случая все пак   и до колко пъти е позволено кой дава гаранция в случая агенцията или той задължително касов бон 

Брей, това запетаите сигурно много болят, като ги слагаш, оххх.

# 78
и ние много пръцкаме ама е нормално така ми каза педиатарката,но кога точно ще отшуми никой точно незнае.

Ако е момче, няма да отшуми, а ще става все по-звучно. Ако е момиче ще прерастне в т.н. кадънска пръдня - беззвучно, но силно ароматно.
newsm62 newsm62 newsm62
Незнам, (ох!) то само оД мириза мисе поТпали анцука!!! hahaha

"На Слави шоу защо така му уредяха редиците "

Ми шот мноо се ореждат сигур ! Пише се урИдяхя...

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 15:56 от ClanG

# 79
  • ВАРНА
"Оранжева песен

Втори ден рисувам аз, просто без да спирам,
а бой, бой у нас - само си избирай.
Боядисах този свят с най-любимия ми цвят.

Припев:
Оранжево небето, оранжево морето....."
  http://textove.com/text.php?song=7436

Мъка,мъка.....поне избор има. Cry

# 80
  • София
хайде и нещо за домашно - да се наместят произволен брой и вид препинателни знаци в текста (да видим кой какъв резултат ще получи):
Цитат
преди им обръщах малко внимание и се дразних но бях посъветвана да спра и съм много добре когато някой ми каже какво съм си купила пак отвръщам че съм си взела и още това и онова че всичко ми е прекрасно и само в този ред мисли да ми ядат краката по-добре тях отколкото главата не им обръщай внимание дразни ги още повече и ще престанат да те закачат поне не пред теб тоя гадния манталитет няма да спре още дълго

всякакви варианти ще са по-добри от оригинала Joy

# 81
сега не ми трябва но после не се знае г-жа засрамена а ако има рекламация към кого да се обръщаме знае ли човек той ще вземе да свърши набързо  аз какво да правя да сидя и да чакам да му стане пак така не ми харесва то кой си плаща в случая все пак   и до колко пъти е позволено кой дава гаранция в случая агенцията или той задължително касов бон 

Няма да чака я, по-добре един вибратор да си вземе Mr. Green

# 82
Цитат
по ве4е емпатия

# 83
да беше карта, Lilqna Laughing

Тръгнал е козът .. предай нататък!
и не задържай! аре, тоА свърши, свий друг Mr. Green

Кви карти бре, коз-пас, мацки, засрамете се, влезте в час със сленга - как иначе ще разбирате опасностите, които грозят децата Mr. Green
Малииииии, ква излагация!  Blush Blush Blush
Посипвам си главата с пепел, ритам си два шута отзад и си праскам жестока самокритика!   ooooh!
Мдааааа, кьорав карти не играй!  Tired

# 84
# 85
  • Ямбол
Ако тук направят такива глоби, направо ще забогатее държавата ни  Mr. Green

# 86
  • София
Прафюмите по тези сайтове се наливни ... в дира едно момиче , обесняваше как точно стой въпроса ...
А това , че ги докарват толкова добре , че чак неможе да се различат от оригинала съм съгласна .
И аз си поръчах един - просто за проба . Сравнихме го с такъв купен от място където няма начин да е фалшив - разлика първоначално никаква . Но след около час миризмата се измени доста , на единия ... Това трудно може да се установи , ако не разполагаш с оригинала на парфюма за сравнение . И по трайност ги докарват , но естествено оригинала си е оригинал !
А поръчания парфюм бе от гет бг - просто за сведение .
Найстина , приятно е да имаш постоянно нови парфюми , на по ниска цена - но да се заблуждаваш , че са истински ... 
Някак си немога да се примиря да купувам боклуци и затова предпочитам да си купя по скъпото , но поне знам за какво си давам парите .
Пазарувам главно от магазини извън България - какво да се прави , нашата родина си остава рай за ментетата .
А и още нещо доказващо , че имат доста ментета - някой от тези сайтове предлагат разфасовки , които по начало определени марки просто не предлагат !

# 87
# 88
  • София
ацки ( вместо адски)  Twisted Evil

# 89
  • UK
Преди малко много ме изкефи, очевидна грешка от бързане, но ме уби - искузтво... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт