БисИри и правописни историй 7

• 44 344
  • 950
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчик

Латвийският парламент ще въведе глоби за тези, които не ползват латвийски език на работното си място. Най-вероятно се говори на руски все още.  Laughing

# 91
Латвийският парламент ще увеличи глобите за незнание на родния език

17 февруари 2007 | 04:06 | Агенция "Фокус"

Рига. Латвийският парламент реши да увеличи глобите за незнание на родния език, съобщава “Телеграф”. Според информацията, депутатите са одобрили законопроект, който ожесточава административното наказание за тези, които лошо знаят латвийски и недостатъчно го използват на работното място. Ако законопроектът бъде приет, то латвийските граждани, рядко използващи родния език в професионалния си живот, ще бъдат глобявани до 185 долара. 

# 92
СЪЖЕЛЯВАМ!!!

# 93

ооооооооо това вече ми е писнало да го виждам  #Cussing out

# 94
"а бой, бой у нас - само си избирай"
Ужас  ooooh!

# 95
             "Не" на насилието - над децата и българския език.

# 96
има заглавие, в което пише мЪлчуган, после и в текста е така

# 97
присъейдиня при вас      Shocked

# 98
Цитат
много сте зле заклевам се        ................селяндурите са навсякаде по улицата, в заведенията,у нас но наи 4есто се срещат вав форуми като този (основно)

# 99
"На някой хора сега ще им се затворят остите.  Аз не вярвам на догатки и преполужения, рачитам само на това което съм видяла, а не на това което съм чула. "

Молъ ви съ  ooooh!

# 100
Цитат
много сте зле заклевам се        ................селяндурите са навсякаде по улицата, в заведенията,у нас но наи 4есто се срещат вав форуми като този (основно)

(
      Предлагам да цитира.  Ако може! Simple Smile) говорим за Тази тема., прочее.   Друго не се приема.

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 23:58 от Найка

# 101

Да, после в темата, мЪлчуганите се превръщат в мАници  Laughing

# 102
  • средноголям град в България
Ето един току-що сътворен бисИр:

ще повърна казвам ви.........и това са зрели жени и забележете МЪЖЕ (което е жалкото) обсъждащи думи за "полово сношение"        толкова сте зле и толкова си нямате работа че се чудите какво да правите........това дори и тинейджърите не го обсъждат НЕ ЗАЩОТО НЕ ИМ Е ИМ Е ЛЮБОПИТНО А ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ТОВА Е ЗА МНОГО ТЪПИ ХОРА..........само вижте докаде сте изпаднали       вече не ми се драифа а само се хиля       

# 103

мЪлчуганите може да мълчат, а мАниците какво правят Laughing

# 104
  • Ямбол

мЪлчуганите може да мълчат, а мАниците какво правят Laughing
Те си имат мании.

Общи условия

Активация на акаунт