Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 83 106
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Днес са с двете коли, но си тръгват веднага един след друг

https://twitter.com/sudemiyys/status/1786784828530061672

# 286
Много красиви ръце наистина ! 🧿🤍♾👑🍀

# 287
И на мен една от малкото сцени , които ми харесаха   , е тази в гората. Много истина има в думите на Халис. Ръцете на Асуман са чисти , но защо ? Защото Халис цапа своите заради всички тях.  Не го харесвам и не го оправдавам. Всички тичаха при него , да оправя нещата. Ферит едва отскоро се нагърби с отговорности. Орхан го видяхме какво може - да скимти и да се влачи в краката на баща си
В случая Халис не само `и върза ръцете и езика , ами  `и показа колко е "лесно" да решаваш за живота на другите и да си поемеш отговорността. Много е лесно , когато знаеш че зад гърба ти  има някой , който ще разчисти след теб. Цялото това "семейство" си е живяло безотговорно и свободно благодарение на  Халис , какъвто и да е той.
Ако Асуман наистина поиска фитнесчо да умре , дали ще може да спи спокойно ?

# 288
Стори на Афра 🐶🐼😁

# 289
  • Яко в Матрицата...
От известно време не ми се коментира сериала, не ми се превежда. Иначе ви чета, но нищо в последните серии не може да ме вдъхнови да пиша. А някои коментари направо ме отказват.

Но сега случката с Асуман е интересна. Какво им каза Сейран, какво направиха Корханови... А пък самата Асуман отиде за помощ при тази, която с лесна ръка искаше да я пожертва в името на наследник на фамилията, докато Фуат беше жив. Жената се довери, имате нужда от близост. Не е изневерила, не е влязла като третия в нечия връзка. Младежът реши да си отмъсти, заради простотиите на Кязъм и пожела пари. Та за каква грешка на Асуман иде реч? За какво по-точно трябва да плаща тя? Какво трябва да мият и чистят Корханови след нея? Единствената ѝ грешка е, че остана в имението. Но в случая тя е жертвата, а не името Корхан. Де да беше отишла наистина да даде интервю, да има някаква ползва от случилото се, ама къде ти. Пищови и гробове... Нейсе...

# 290
Добър вечер !  Kissing Heart
Епизода ми хареса много.
Интересна е ситуацията около Сейран.Дано всичко да  е нечия игра ,но и  да е верно ще се намери със сигурност лечение  за нея и всичко ще бъде наред.Hands Pray

# 291
Най-добра актриса на наградите "Най-доброто за годината", организирани от университета Окан

# 292
Еванджелин, а за актьор? Кой печели наградата?

# 293
Не са обявили още, Бел. Видях само, че филмът за Ататюрк има награда.
Церемонията по награждаването ще е на 8 май от 14,30 часа.

# 294
Нашите дали ще отидат на наградите 🙄,сигурно не,но да бъдем оптимисти. Те нали спечелиха и още една награда,ако не греша..или те май бяха други ,от друг университет

# 295
За мен грешката на Асуман не е само че остана в имението. По-голямата и грешка беше, че вкара любовника си в  имението , в къщата на бившия съпруг. Това си е направо наглост. И да , в случая Корханови чистят след нея. Ферит се зае да търси инструктора , да се занимава с  откупи и т.н. И защо ?  Защото тя все още е Корхан .
Разбирам я , че иска нов живот. Да беше се изнесла оттам , а не да се натиска на дивана. Нали много обичаше Фуат? Само тя , видиш ли , скърбяла за него. Няма да забравя как го преживя Ферит. Как тогава и даде сърце да вкара онзи льольо в дома на Фуат ?
Халис много добре направи , че и даде правото да решава .  Какво я попита : Кога душата ти ще е спокойна , когато той е жив  или когато е мъртъв ?   Е ще видим , дали заради спокойствието си , не му подписа  смъртната присъда.
Тази Асуман , няма нищо  общо с Асуман от първи сезон . Тя разбра , че без Корхан е безсилна и безпомощна. Не може да не плащаш данък "семейна чест" , когато  живееш на гърба им .
И мен някои коментари на съфорумки ме озадачават. Когато Ферит  или Аби пребиват някой,  всичко е ОК. Когато друг го прави , не е . Двоен аршин !
Когато  изпотрошиха пръстите на момчето, само заради подозрението на Феро , мълчим ! Когато видеото се показа в нета , той е гадняр. Ами и той си отмъщава !  Беше съвсем наясно , че излагайки на показ Асуман , засяга честта на Корхан.

# 296
Днес е Великден!
Когато казваме нашите пожелания за Великден ние носим добротата на надеждата в себе си. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света.
Господ ни е създал хора за да носим винаги човещината в себе си.
С пожелания за неспирни добрини по целия свят.
Честит празник, Христос Воскресе!

# 297
Христос Возкресе!

# 298
Честит Великден. Бъдете здрави и благословени.

# 299
Христос Воскресе!

Общи условия

Активация на акаунт