Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 83 097
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Честит празник на всички.
Еве, Рени благодаря за превода Kissing Heart. Относно болестта на Сейран:
Скрит текст:
вчера писаха, че  не е болна, днес пък източниците пишат, че е болна и втори доктор ще потвърди болестта Cry. И след това щяла да срещне Тарък. Всеки ден различен спойлер.

Да му омръзне на човек, но ако не.са Афра и Мерт, сигурно нямаше да гледам още Rolling Eyes
Само Сейран да не реши да накара Ферит да се откаже от нея и да се разделят. Вече очаквам всичко.

# 346
Абе, как няма да участва Афра в сезон 3? Кой ще гледа тази боза без Афра или Мерт?
И по други поводи съм го писала, че ако има химия межу ГГ, и един от тях бъде заменен, проектът е битти. Това го е доказала практиката, не съм си го измислила аз. На първо четене "Пътят на Емир". Не е като за първи път да гледаме ТР дизи и те за първи път да снимат.
Да не говорим за кризата и слуховете, че няма да се снимат летни сериали, а от есента бройката на проектите ще е силно намалена. И при тази ситуация, да си отрежеш клона, на който си седнал здраво, граничи с безумие.
Точно така.Затова си правя извод за объркани диагнози.Освен това съм имала "челен удар" с рак и то преди 2 години.Знам как го казват лекарите и то не на болния,а първо на съпругата,ако има такава.Зная и как внимателно ми го поднесе доктора и как ми "вдъхваше" надежда,че с лъче и химиотерапия може да се удължи живота с няколко години.Предоставиха решението да му кажем или не на мен.Също и разрешението за биопсия подписах аз.Така,че всички решения за лечението ги вземах аз без другия да знае за какво точно става въпрос.Той си знаеше,че страда от дископатия,а диагнозата беше рак на костите.Дори и като на филм не трябва да го предават по тоя начин,по който ни го поднесоха.От това съдя,че не е и нещо животозастрашаващо и не може един доктор да определя точен период на живот.

# 347
И дума да не става трети сезон без Афра или без Мерт, каквото и да напише сценариста и двамата ще присъстват, а и фандома никога не би приел такова нещо.

Едно Афи от днес:

И тези днес имат снимки :

# 348
Привет и от мен, може би ще имаме фраг днес 🙂

# 349
# 350
# 351
Нещо не ме грабва фрага... сега да не се окаже, че Тарък ще помогне на Сейран да се лекува, ще заминат в чужбина, ще се върнат след 2 години, ще е излекувана и ще се върне с детето на Ферит, а през това време Ферит ще се е оженил за Animal Fish или Animal Horse, а защо не и заСуна и така..... накрая ще останат да гледат Шнура и Гюлса Grinning (днес не съм настроена оптимистично, дано само Гюнгер не прочете  този сценарий)
Автоматичен превод от рускините:
Ферит, днес ще ходя при друг лекар.
- Кажете ми, моля, какво става?
- Докторът каза, че...
„За съжаление диагнозата е вярна. Ще бъде по-добре, ако говорим какво ще се случи.
- Това дойде на г-н Ферит.
— Там имаше телефон.
- Телефон?
- „Не смей да се доверяваш на никого. ще ти кажа всичко Пригответе се да напуснете къщата."
„Вие доведете Khattuch при мен, в противен случай аз не нося отговорност за това, което ще се случи със сина ви.“
„Хората, които отвлякоха Сейран, отново кроят нещо.“ Не казвай на Сейран, за да не се страхува. Знам го.
- Трябва да се страхуваш, Ферит. Този път всички трябва да се страхуват...
- Какво означава? Какво означава? Какво означава?

# 352
На мен пък много ми хареса фрага. Добре го завъртяха и събудиха любопитството ми.
Аз залагам на Тарък, че е изпратил телефона на Ферит. Надявам се да се реабилитира в очите ми. Пише, Феро да не се доверява на никого, той щял да му обясни всичко. Явно затова ще имат среща в гората двамата. Чаршафа иска Гюлгюн да й заведе Хаттуч, иначе нещо ще се случи на Ферит. Той пък споделя страховете си със Суна, Кая го разбира различно галиба. Хаттуч защо удря Суна? Кязъм как принуждава Есме да си тръгне от ялъто?
Абе... доволна съм Sunglasses

Диагнозата на Сейран е потвърдена, няма никаква грешка. Бурджу Алптекин отново показа каква мърда е, като пробутаха в кадър изследванията на Пело тъпото.

# 353
Какво е направила Есме сега? И тя си тръгва от имението..
С кой ли се срещна Ферит?
И срещата на Гюлгюн с духчето показват пак, нещо ще има там.

# 354
Скрит текст:
Доколкото чух ферит говори със Сафет. Не мисля че Тарък ще навреди на Сейран и като цяло на Корхан .А тази мумия кога се възстанови че пък и заплашва отново.Тайрян (бащата на Акън) май е имал нещо с Есме.Суна дали е негова дъщеря?А доктора на Сейран и казва че диагнозата за съжаление е вярна 😭,но на мен ми се иска да говори за друга диагноза.Отново плаче и Тарък я хваща за ръката наистина се надявам да не и навреди. Сейран приготвя закуска за мъжа си сладури 🥰

# 355
  • София
Като изключим болестта на Сейран, фрагът много ми хареса, даже го гледах няколко пъти, заради детайлите.
Сейран май е с прословутата нощница от 25-ти епизод.
Ферит се среща със Сафет.
Дано Тарък да е решил да изкупува грехове.
Погледът на бащата на Акън към Есме....
Гюлгюн също, какво ще направи сега.
Много интересно става.

Та личи си, че навлизаме в края на сезона. Миналата година се чудехме дали Ферит ще оживее, сега ще се чудим за Сейран, само, че нея няма да я гръмнат, а ще е болна.

# 356
Ох , Мерт става все по-красив!Подстригал се е и е направо … 🥰🥰🥰

# 357
❤🔥🧿🤍🧿❤🔥

# 358
И аз съм доволна от фрага, хубаво преплетоха нещата, разбира се с изключение болестта на Сейро, но... Интересно ми е завръщането на Тарък, добър ли ще е, лош ли...разплата ли ще търси заради това че е бил в затвора...под голям въпрос ми е и ми е любопитен.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт