Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 83 088
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Честит празник!
На мен фрага ми хареса, само не мога да си представя Тарък лош, защото беше толкова мил и добър в "Скрий ме". Хатуч заслужава да бъде наказана, нямаше грам съчувствие към Сейран, все едно някой я е бутнал леко.

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 22:08 от Zvezdichka77

# 362

Този мъник не е ли момиченцето от яхтата, което вчера се молеше с братчето си, да им помогнат да видят Ферит и Сейран Grinning

# 363
# 364
Yooook Seyran yok 🤣🤣🤣

Хубав фраг ! Хареса ми ! 🌸

# 365

Този мъник не е ли момиченцето от яхтата, което вчера се молеше с братчето си, да им помогнат да видят Ферит и Сейран Grinning

Да същото сладурче е! Радвам се много, че Рамо е сбъднал мечтата на това детенце, голямо и сърцато е нашето момче!

Леле този аутфит така ме разсмя... Joy

# 366
Ооххх, мечтата на Амина била да види Афра и Мерт. От декември месец се бори детето с тумор на мозъка. Януари месец ходили с яхта до имението на Корханови, но не видели никого. (Явно оттогава е онова видео).
Вчера пак отишли до ялъто, защото Амина три месеца им говорела, че не й показали Ферит и Сейран.
Вчера сутринта стояли пред ялъто, първо нямало сет, после започнали, но вероятността да видят някого била 0. Пък и Афра вчера я нямало на сета. Амина плачела, не искала да тръгва. Иззведнъж станало чудо и позволили на Амина да се снима. Много благодарят на Мерт, Амина била в шок.
И сега се молят да може Амина да види и Афра, да се снимат.

# 367
Добър вечер и Честит Празник !
Рени,Еве  мерси за превода на интервюто на Афра  Flowers Rose  Flowers Rose
Трейлъра ми хареса .Епизода ще бъде много интересен. Със завръщането на двамата психара Тарък и Сафет и с наличието на още двама -неумиращата ,забулена леля и нейния куку мъж нещата при Корхсн и най-вече при Ферит,Сейран и Суна хич няма да са добре.
За Тарък ще е много интересно ако този път е от добрите. На  забулената леля и Таяр,май така се казваше бащата на Акън. Thinking им трябва някой ей такъв като тях .Не ми се врява много,много обаче да е настъпила такава трансформация ,нооооооо ще поживеем и ще видим какво ще се случи. Simple Smile
Единствено не ми хареса това потвърждение за болестта на Сейран. Cry Все още се надявам да има или нещо объркано или някой да играе гадни номера на Сейран и Ферит.
Толкова ли пък да недоглеждат тия от екипа та да оставят името на Пелин на лекарските документи на Сейран  Thinking Но даже и да няма объркване и да няма игра и всичко да е истина ,Сейран ще се оправи. Без нея не може да съществува нито сериала нито Ферит.А и досега  нито един от сериалите направени по записките на Гюлсерен не е завършвал зле за някой от главните герои така че нашия в никакъв случай няма да  е първия такъв  Simple Smile
Еве  мерси за превода на мечтата на Амина  Flowers Rose
Дано на детенцето да му се сбъдне мечтата да види  и Афра и дано да се излекува от коварната болест Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray
  Heart  Heart  Heart СейФер   Heart  Heart  Heart

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 19:38 от Eny87

# 368
Скрит текст:
Спойлер 💥Женкарят
 📌Баран и Мерт (Тарък и Ферит) снимаха в гората, след което Мерт отиде да снима в имението
 📌Асуман ще се върне във вилата и ще подобри отношенията със Сейран, но може би героят Асуман няма да бъде в сезон 3
 📌Отношенията между Шехмуз и Кая ще бъдат напрегнати.  Шехмуз ще бъде обсебен от Кая.  Шехмуз ще се обади на Ифакат и ще помоли за помощ, отначало ще изглежда, че Ифакат му помага, но тя ще завърти Шехмуз както иска.  Тя ще го използва и ще го притисне в ъгъла
 📌Ферит отново се тревожи много за Сейран, когато разбира, че Тарък е освободен от затвора

# 369
Чета Ви,че друг лекар е потвърдил болестта на Сейран
След преглед ли?
Или само по същите документи,с на които ,както пишете стои името на Пелин?
Не вярвам да са чак толкова зле откъм акъл тези сценаристи
Освен това,четох версиите за подкупване от страна на Пелин за фалшива диагноза на Сейран.
В случая май отпада този вариант

# 370
Гледах фрагмана, но заради Мерт ми е трудно да се фокусирам върху събитията там. 😂😂❤️‍🔥

Хареса ми флагманът, виждаме неща, но не знаем какво ще се случи. 😂

# 371
# 372

Тази снимка е много сладка оправи ми настроението 😍😍😍
Мерт е много секси както винаги и в същото време сладък.. не знам как го прави 2в1 😂

# 373
Аз пак се включвам..
Да не забравяме, че доста време ни мяткаха, че Пелин е бременна от Ферит !!

Така може да ни мяткат и с болестта, наистина не вярвам, че е нещо сериозно, нито казаха каква е болестта, само колко и оставало...

Интересен ще е епизода ! 😊

# 374
Весел празник на всички празнуващи!

Фрага е интересен.
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро. Те се бутат на всякъде и знаят всичко, преследват Мерт Рамазан Демир дори и в тоалетната 😜😂, ама не и семейство Корхан след странно изчезване на снаха им.....🤷‍♀️
 Кая горкия трябва да хване жена си за ръка и да посетят вече таЯ психоложка- объркани души са те и двамата.
Относно срещата на Ферит и Сафет, как се случва като нали Таяр каза , че е починал?

Общи условия

Активация на акаунт