Не знам как да продължа и какво е редно

• 9 452
  • 136
  •   1
Отговори
# 75
  • На изток от Ада
И ти затуй не живееш с него щот сина като се върнем? Добре..

# 76
  • София
Juliq.P. Макар и на 20+ ти все още не си наясно със себе си. Когато станеш - ще знаеш какво да направиш със връзката си. Дотогава ще е добре да не създавате поколение - ако попиташ защо - виж първото изречение от отговора ми към теб.

# 77
Моя приятелка ходеше с един дядо. Както в по-горната история на Brin de muguet, беше й шеф.
Веднъж се срещаме с нея, говорим си на улицата, нещо трябваше да й дам. И забелязвам аз един старец, който стои просто ей така наблизо, но гледа към нас. Както и да е, поговорихме и се разделихме и тя тръгна със стареца! На мен чак ми стана неудобно, че не ми го представи, той беше на един метър, явно се срамуваше от него.
Развитието е, че тя никога не се раздели с него. Той беше женен с големи деца, в един момент се разведе и се събраха, без да се женят. Тя никога не роди. И както повелява природата, той умря и тя остана сама.
Голям купон. Но всеки сам си избира какво иска в този живот.
Авторке, питаш как да продължиш и какво е редно. Няма редно-нередно, правиш си изборите и живееш с тях. Както ти е на сърце, така продължи.

# 78
В сподели.нет има раздел Измислени истории, пробвай там😀 аз лично ако някой дядка ме опипва ще му счупя пръстите, ама теб щом те влече 🤷♀ като спре да му става пистолета ще го тъпчеш с хапчета ли? Представям си след време си намираш някой и той разбира, че си била с 50+годишен. Гнус.

# 79
В сподели.нет има раздел Измислени истории, пробвай там😀 аз лично ако някой дядка ме опипва ще му счупя пръстите, ама теб щом те влече 🤷♀ като спре да му става пистолета ще го тъпчеш с хапчета ли? Представям си след време си намираш някой и той разбира, че си била с 50+годишен. Гнус.

Някой мъже пък ги хваща гнус от мисълта с колко други съм била ама само аз се оплаквам. 🤣

Миналата година се запознах с 42 годишен и се сваляхме, като все настояваше за с*кс , искаше ме и за сериозна връзка въпреки ,че му казах за преподавателя. Каза ми зарязвай го този ще спре да му става, деца цял живот няма да имаш , памперси ще сменяш ....

# 80
  • София
И ти му повярва, че те иска за сериозна връзка?

# 81
Вземи я насочи тая енергия към някой по-младичък. Тия бохеми на 45-50-60 г. на всички подсвиркват и всички свалят, вдигни си малко критериите.

# 82

Някой мъже пък ги хваща гнус от мисълта с колко други съм била ама само аз се оплаквам. 🤣

Миналата година се запознах с 42 годишен и се сваляхме, като все настояваше за с*кс , искаше ме и за сериозна връзка въпреки ,че му казах за преподавателя. Каза ми зарязвай го този ще спре да му става, деца цял живот няма да имаш , памперси ще сменяш ....
И ти какво?

# 83
И ти му повярва, че те иска за сериозна връзка?

Не , светна ми червената лампичка.
Макар ,че една седмица и ме разпитваше и обсъждахме какво ли не. Направо си го взех за гей приятел и сам се разкара. 😁

Uncommon , за кое питаш ?

# 84
Вземи я насочи тая енергия към някой по-младичък. Тия бохеми на 45-50-60 г. на всички подсвиркват и всички свалят, вдигни си малко критериите.

Тя гащите не може да си вдигне, ти за критерии...

# 85
Тя гащите не може да си вдигне, ти за критерии...

Кога съм казала ,че сме спали ?
Свалките са в рамките на нормалното щом не се стига до някакъв вид контакт.

# 86
Питам, какво стана с този 42 годишен, разкара го явно?
Разбирам, че е въпрос на личен вкус и предпочитания, но твоят приятел може да му е баща... Ох...

# 87
Разбирам, че е въпрос на личен вкус и предпочитания, но твоят приятел може да му е баща... Ох...
Да разбирам ,че е бил тъкмо като за мен ?
Само 16г разлика 😀

# 88
Докарай ги до 10-12 разлика и ще се натамъниш.
Хем няма да те е срам от тях, хем те няма да те слагат в детската.

# 89
Да разбирам ,че е бил тъкмо като за мен ?
Само 16г разлика 😀
Извинявай ама ти верно реагираш неадекватно или като трол. На въпроса с въпроси, нас ли питаш все едно ние ходим с дядката и пускаме тема.. И на мен на същия пост ми идва реакция "И какво".
Иначе за памперсите лъжа ли е, баж в десетката ти е казал /ако изобщо/. Ако си отговориш какво ти липсва и го търсиш в секс при 60г дядо, след като явно имаш притеснения от това, ще си отговориш на въпроса от темата.

Доживях и аз да се съмнявам в пързалка, макар че свят шарен.

Общи условия

Активация на акаунт