На море в Несебър 2024г.

• 6 817
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. Търся апартамент в Равда или Несебър(нов град) за 4-7.08,  3 нощ. За 3 възрастни с 2 деца. Малкия има РД и мечтата му е да го заведем на аквапарк Несебър Simple Smile Та ако знаете нещо в този район,ще съм благодарна.

https://dolcevita-nessebar.com/
Не знам къде е аквапарка, но ние се бяхме ориентирали към този апартхотел преди да ни се пообъркат плановете.

# 31
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Търся апартамент в Равда или Несебър(нов град) за 4-7.08,  3 нощ. За 3 възрастни с 2 деца. Малкия има РД и мечтата му е да го заведем на аквапарк Несебър Simple Smile Та ако знаете нещо в този район,ще съм благодарна.
Имайте предвид, че в този аквапарк има доста атракции с възрастови ограничения.

# 32
Здравейте.Simple Smile
Някой по-запознат дали може да каже, на кой-плаж в Несебър при по-лошо време морето е по-спокойно?
Дават го да се разваля тази седмица. То и да превалява няма да е кой знае какъв проблем, но ако е бурно морето няма да е добре.

# 33
  • Пловдив
Залив Акротирия.

# 34
  • София
Какви са ограниченията? Той става на 8 и е над 130 см. На всичко отгоре е страхлив и не знам въобще защо ще ходим..но като си е наумил, няма спасение. Запазих вече и нощувките.
Имайте предвид, че в този аквапарк има доста атракции с възрастови ограничения.

# 35
  • Някъде по Дунава
Погледнете в сайта на аквапарка. Мисля че беше над 150 см, 14г и 40 кг. Все пак е за определени пързалки, не за всички
Вчера бяхме на аквапарка в Слънчев бряг. Там ограничението е 130 см.

# 36
  • София
Благодаря за отговора! Все пак запазих 3 нощувки, ще го посетим, така или иначе детето ще го е страх на стръмните пързалки..ама мечтата му е да ходи там Simple Smile
Погледнете в сайта на аквапарка. Мисля че беше над 150 см, 14г и 40 кг. Все пак е за определени пързалки, не за всички
Вчера бяхме на аквапарка в Слънчев бряг. Там ограничението е 130 см.

# 37
  • Пловдив
В аквапарка има достатъчно съоръжения и за по-малките.

# 38
Здравейте.Отседнали сме в Обзор и искаме да посетим стария Несебър. Къде има удобен паркинг за колата преди или след мелницата? На картата ми се вижда голямо разстоянието за ходене пеша, може ли мнение къде да се насочим.

# 39
  • Пловдив
Има удобен паркинг преди моста, вдясно.
Свободни места има по-рано, около 18 часа.

# 40
Доста варианти има за паркиране. В Стария град има голям паркинг след моста в ляво. До морската гара от другата страна също има паркинг - след моста в дясно.
Преди моста в дясно също има паркинг.
При липса на места в тези, вариант е и паркинг Мелницата, до полусъборения хотел Мелницата, но той е по-отдалечен и се ходи повече до Стария град.

# 41
Благодаря ви! Видях този в Стария град на картата и ме устройва.Има ли такса за влизане в Стария град с кола /отделно от паркинга/, както при влизане в Стария Пловдив?

# 42
Хм, не знам има ли такса за влизане. Изобщо нямам представа как става минаването през бариерата - дали само с пропуск или може и с някакъв билет. Ще ми бъде интересно, ако някой знае и сподели.

# 43
До паркингите в Стария град се влиза свободно, плаща се само паркинга, 2 лева на час. Моя съвет е да спрете на паркинг Яхтено пристанище, преди самия мост в дясно, защото разходката по самия мост към Стария град е част от изживяването.

# 44
  • София
Отзив за аквапарк Несебър. Наистина беше супер изживяване Simple Smile. Детето рожденник се оказа точно 130 см и разрешиха да се пуска на големите пързалки. Разбира се, от някои го беше страх, но като цяло децата бяха на седмото небе.
За паркинг на Стария Несебър винаги спираме на този преди мелницата вдясно. Винаги има места и няма проблеми.
За плаж, ние бяхме между Равда и Несебър,на Олимпийски надежди. Мнооого водорасли имаше 2 от 4 дни. Ходихме до Кики бийч на Слънчев бряг и беше много хубаво, почти без водорасли. Дано съм била полезна. Приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт