На море в Несебър 2024г.

• 6 817
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Все още ли има много водорасли в морето? Северен плаж ми интересува…

# 46
  • В.Търново
Снощи отскочихме на разходка до Несебър. Имаше концерт на гръцки певец. Въртяли сме близо час, докато намерим място на паркинг. Беше ужасно пълно по улиците с народ. Винаги ли е така или е заради концерта? Довечера ще има друг концерт със 100 кила, Дара и др.

# 47
15 август е празника на Несебър, по този повод са и концертите.
Една година само сме улучвали, мостът беше затворен за автомобили, имаше концерти, шоу с дронове, заря. И много, много хора.

# 48
Е уцелили сте точно празника на града, затова е било лудница. И по принцип си има доста хора лятото, но места се намират, най много около Стария град да се напълни паркинга.

# 49
  • София
Чиста ли е водата, че ми излизат разни неприятни клипове.

# 50
  • В.Търново
Е уцелили сте точно празника на града, затова е било лудница. И по принцип си има доста хора лятото, но места се намират, най много около Стария град да се напълни паркинга.
Пътя беше отцепен за стария град. Паркинги можеха да се ползват само в новия. Тази вечер като по чудо намерихме 1 място в дъното на една малка уличка.

# 51
Има ли някой на Северния плаж, да даде отзив за водата? На южния сме и е отврат! Мътна и пълна с водорасли, имаше и вятър!😠
Точно за Стария град се чудим как да отидем. Много ми е далече за пеша, но дали ще успеем да паркираме се притеснявам. Вечер сигурно няма места...Значи казвате, най-добре вдясно преди мелницата? После пак ли е много за ходене? Или е по-разумно направо в Стария град? Там голям ли е паркингът? Разочарована съм от почивката засега...

# 52
Има автобуси до Стария град.

# 53
Зависи къде точно в новия град сте, но да, Тета е казала, има автобуси. Стига да сте на място, където да имате удобна спирка, може и с автобус. В Стария град спират след моста.
Зависи какво разбирате под много за ходене - ние например всяка вечер без изключение ходим на разходка от новия до стария град и обратно, не ни е много. За друг е прекалено много.

Паркинг - в дясно преди мелницата, там като спрете трябва да прекосите моста и сте на входа на стария грд. След моста и в ляво има голям, и в дясно до морската гара.

# 54
Благодаря. За нас ходенето е много, краката ме болят. Ако е пеша, ще се уморя, докато стигна, а нали трябва там да разглеждаме. И да се върнем обратно! А за влакчето знаете ли нещо? На южния плаж ни е хотелът. Къде има спирки наблизо?

# 55
Спирките са по Иван Вазов- излезте, разходете се и ще ги видите. Тъкмо и разписанието ще сверите...там минава номер 2 на връщане от Слънчев бряг отива в стария град, преди това минава през кв.Черно море.
Другите линии май минавах горе към северния плаж.
Вижте в сайта на общината има транспортна схема на линиите..ще видите кой номер къде минава.

# 56
По ул. "Иван Вазов" минават автобусите. Конкретно за спирка на прима виста се сещам пред хотел Оазис, но предполагам тя ще ви е далече. Зависи пак и къде точно на южния плаж ви е хотела и откъде ще излезете на Иван Вазов. По-надолу не знам къде точно има спирка, но като излезете на улицата ще се поогледате или ще питате и ще се ориентирате.
Кои влакче имаш предвид? Знам само от Стария град до Слънчев бряг, за друго влакче не се сещам.

# 57
Вървяха влакчета и до стария град.

Повечето автобуси вървят по горната улица, не по Вазов - по Вазов е само двойката мисля. Останалите за Слънчака като излязат моста на стария град, и директно свиват нагоре, а не направо по Вазов.

# 58
По Иван Вазов вървят от и за Равда. Аз съм ходила предишни години от Равда до Стария град, точно оттам вървяха. Обаче с какво разписание, колко често, кой номер - нямам спомен. По спирките наистина има табели с линиите и разписания. Най-добре една разходка по Иван Вазов, за да се проучи на място.

# 59
В сайта на двете фирми също има разписания, дори съм им звъняла за още инфо.

Аз за Сл.бряг основно визирам, защото ходихме до там и от всички линии, тръгващи от стар град, само двойката вървеше долу по Вазов, останалите горе, където и влакчетата минават. А ние бяхме до училището.
Даже хазайката ни прати да ходим на спирка горе, не знаеше че има на 2 крачки срещу Виго.

Общи условия

Активация на акаунт