На море в Несебър 2024г.

• 6 817
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Тази година има повишение на цените на паркингите. На плажа не знам колко е, ние паркирахме до училището в новия град - 12 лв на ден. Миналата година беше 8 на същото място.

Къде се намира ресторант Несебър?

# 16
Тази година има повишение на цените на паркингите. На плажа не знам колко е, ние паркирахме до училището в новия град - 12 лв на ден. Миналата година беше 8 на същото място.

Къде се намира ресторант Несебър?

Точно за същия паркинг става дума, благодаря!

А точно под паркинга, на главната улица е ресторант Несебър!

# 17
Сетих се кой е, благодаря Simple Smile

# 18
Сетих се кой е, благодаря Simple Smile

И аз благодаря. С една голяма маймуна 🐵 отпред, сетихте се. 😀

# 19
Да, да, точно с маймуната Simple Smile
Не сме сядали никога там, макар че се настаняваме в района.

# 20
  • Vaudreuil Canada
Бялата роза е супер ако не случиш на кисела сервитьорка - специални благодарности на всички от миналогодишната тема, които го препоръчаха. Палачинките навсякъде са много прилични. Моят критерий за заведение е където има много хора там вероятно е вкусно така че не се плашете от опашката. В стария град цените са по 3 общо взето. Плажът към слънчев бряг е 30 лв за 2 шезлонга и чадър.

# 21
Здравейте! Ние ще сме в апартаменти Кристал бийч. В южната част е, недалеч от Каменец, но на самия плаж. За първи път сме там и за първи път без храна. Късно търсих места. Заведенията, които коментирате са ни малко далече . Но ще се ходи, няма как. Има ли в този район заведения с готова храна, за в къщи - скара, пържена риба и картофки? Доста ми е непознат Несебър новия град.

# 22
  • столицата
Наблизо има супер Жанет. Във веригата предлагат готвена храна.
На централната улица /малко ви е далеч/ има заведение Бяла роза с готвени храни за обяд също.

# 23
В Жанет, също и в Златна рибка - заведение с готвена храна, минаваш с табла и си избираш. Може и за вкъщи.

# 24
Ресторант Несебър е долу горе в района, иначе те разстоянията в Несебър не са кой знае колко големи, и Бяла роза не е чак толкова далеч, другата главна улица откъм северната страна да кажем е малко по далеч, но може да се съчетае с една вечерна разходка, там също има приятни заведения.

Някой да не се обърка са седне в Златното руно в стария град, страшна мизерия, сурова и безвкусна храна, за сметка на това по скъпа от околните заведения!

# 25
Тази година в Александър ми сервираха едно сурово месо. Вдигнах скандал и го махнаха от сметката.

# 26
Препоръчайте хубав бийч бар в Несебър или наоколо, с музика, сламени чадъри (без какао бийч) Нещо подходящо за младежта, че племенниците ще ходят този уикенд и искали на нещо “вайръл” да ги заведат 😃

# 27
Ами да отиват на Слънчака...барове бол там...

# 28
И аз това казах, но майка им не ги пуска там. И затова нещо компромисно се търси

# 29
  • София
Здравейте. Търся апартамент в Равда или Несебър(нов град) за 4-7.08,  3 нощ. За 3 възрастни с 2 деца. Малкия има РД и мечтата му е да го заведем на аквапарк Несебър Simple Smile Та ако знаете нещо в този район,ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт