Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 666
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Напълно ваксиниран е наборът, последната ваксина е сложена миналата година. Но това заболяване е доста по-разпространено, отколкото се регистрира. Далеч съм от мисълта, че до сега всеки е дал 85лв за ПСР. Безплатни станаха от около седмица, но всички видяхме народът с какво мислене беше по ковид за ваксини и тестове.
Класът на синът ми не е под карантина, той не ходеше преди теста няколко дни. И ние не сме под някаква строга карантина, ако искам ще си пръскам зараза навсякъде. Никой нито следи, нито нищо. Добре, че сме съвестни и не сме мръднали от вратата навън, дори кучето ни разхождат, макар да мога и него да изведа спокойно и да стоя далеч от хора.
Неприятно е, но не е толкова страшно заболяване. Къде по сериозна пневмония съм карала, може би че направихме и тестовете бързо, и че пихме този антибиотик рано, незнам, но си кашляме. Ще мине и това, сега наборът е дистанционно с учителката по МАТ, по БЕЛ той си е дистанционно по принцип, тя е софиянка😉
Едно учене пада, та думи нямам.

# 676
В класа на детето си имаше официално с коклюш деца, другите нямаха карантина. Почти целият клас преболедува по същото време с грипоподобни симптоми.

# 677
  • Бургас
GoSSipSs, да минава бързо и безпроблемно!
Моят син днес отиде на пробен по математика с паднал гард. Тъй като е на смени в училище , всеки месец мени групата, с която е на уроци - един месец с миналогодишната си група, един с нова. Сега неговата си група е минала пробния и деца, които обикновено са с около 60-70т. , са изкарали по около 30 единия и 30 и нещо другия. Обясних му, че това няма значение и той може пък да се справи. Не знам дали нивото на трудност този път ще е по-високо, но настройката му е за пробвал. Опитах се да му внуша друго, но ще видим.
Иначе хич не му се учи напоследък, ама хич. Мина им класната по БЕЛ, която е била преразказ. Първи модул преди това правеха в час и имат оценки.
Имам тестове по химия, някой питаше назад, но изтървах кой. Пишете на лично и ще изпратя. 😊

# 678
Oх, това с коклюша е ужасно. Бързо оздравяване!

# 679
Изпратих го на пробен по Бел днес сутринта. След това още две недели ще са му запълнени с пробни изпити след това. Много се събират, но единият той си го пожела.
Болните деца и родители да оздравяват и да са здрави за НВО -тата. Nerd Flowers Four Leaf Clover
Огън, служба не остана! -  така ли беше лафът? Simple Smile

# 680
Така, така. Не остана 😁
Аз спирам с пробните "навън". Имат още 1 в школата и основно писане на тези ще упражняват. Тъпото е, че в училище са им организирали пробните в дните с дзи-то на големите и се прескачат пробни-класно-контролно. Малко тегаво ще й дойде май...

# 681
Така, така. Не остана 😁
Аз спирам с пробните "навън". Имат още 1 в школата и основно писане на тези ще упражняват. Тъпото е, че в училище са им организирали пробните в дните с дзи-то на големите и се прескачат пробни-класно-контролно. Малко тегаво ще й дойде май...

Същото е и при нас... Класно-пробен, пробен-класно. От сега изтръпвам. Много ще се събере, понеже този уикенд пък е на пробния в школата... Усещам, че почва да й пада вече желанието.

# 682
Моят е на пробни към края на месеца, чудя се дали да не го запиша на още едни в началото на юни или ще му дойде много и с малко разстояние от време преди НВО?
И малко да се посмеете - отивам вчера и доволна купувам справочника. Нося го вкъщи и о, алелуя, малкия веднага го отваря и започва да си харесва паралелки. Досега както се казва, нулев интерес какво ще кандидатства. Аз съм щастлива, най-после, ще мога да го мотивирам с бала, който трябва да постигне. Дотук добре, започваме да разглеждаме какво си е харесал и измежду всички други, се мъдри паралелката Ветеринарен лаборант, познайте къде - в БУЗЕМА, разбира се Joy.
Умряхме от смях и двамата. Така че, съм спокойна, дори да се издъни зверски - имаме вариант Bowtie
По случая днес отварям бутилка вино. Още вчера щях, но ме заболя главата...
Да не забравя - много благодаря за информацията, че справочника е излязъл и на jsed за таблицата.

# 683
И аз да се оплача моята наборка е със счупен пръст добре , че е на лявата ръка, октомври беше разтегнала връзки. В понеделник и петък като не учат в училище ще са им пробните матури от 17.00 часа.

# 684
Моят набор има още два пробни в Регалия следващите две недели. И той, и ние сме доста отегчени от изпити и подготовки вече Simple Smile, но бутаме.

# 685
Чудовище, и ние имаме вариант за Бузема - цветарство 😁 "Такава хубава специалност, защо с такъв имидж", ми казаха 😂
Мексито, бързо възстановяване и на твоето детенце.

# 686
  • София
Ох и аз я изпратих днес на външен пробен по Мат и понеже за пръв път отивахме на този адрес, гугъл мапс така ни замота, че едва успяхме да го намерим 5 минути преди началото. Влезе с такъв стрес, че не знам дали ще се събере - ама каквото и да направи, все е опит и все е полезно.

# 687
Офф блазе ви, а моят си е избрал се високобалови, като за Пловдив де, със София сравнение неможе да правим...и слава богу. Гони бал над 430 общо взето.
Та да го видя ще се докопа ли, уж учи, нон стоп решава задачи и прави тестове напоследък. В МГ е, уж трябва да е с по-дибра подготовка, но да видим. Разсеян е, та не се надявам аз докато не видя.

# 688
Здравейте, не съм писала скоро, многооо съм ви изпуснала, след малко се връщам да чета.
Ние вкъщи сме с коклюш. Кашляме буквално като магарета вече повече от 10 дена. И на пук на всички статистики първо се разболя ММ.
Седмокласникът и той е болен, кашля и той.
Два-три дни бяхме отпаднали, след това само кашляне, кашляне, и пак кашляне. Сега милият кашля и пише, кошмар просто.
Общо взето у нас само кучето държи фронта.
Бързо оздравяване!

# 689
Аз пък си мисля, че специалност "Ветеринарен лаборант" има и в Костинброд. Даже май скоро имаха и дни на отворените врати.

Общи условия

Активация на акаунт