Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 660
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
GoSSipSs, оздравявайте бързо! Започвате и мен да ме вкарвате във филми дали наистина да не го спра от училище. Но пък той от своя страна няма да седи вкъщи затворен Grinning Отделно тренира боен спорт - и от там се чудя дали да не го спра, но ще срещна отпор...

# 691
Имах колежка, която беше забранила месец преди изпитите колело, ролери и всичко, от което може да излезе контузия. Виждаше ми се крайно, но като че ли почвам да разбирам от части. Jsed, благодаря за файла и аз.

# 692
То така лесно се забранява на тинейджър... Голямото дете отиде да кара уейвборд точно вечерта преди НВО, нищо че аз дуднах доволно.

# 693
И моята хубостница се прибра със справочник. Ако някой нещо го интересува да каже, ще му снимам. За София става дума

# 694
  • София
И моята хубостница се прибра със справочник. Ако някой нещо го интересува да каже, ще му снимам. За София става дума
Как са подредени у-щата в справочника? Пак ли по райони?

# 695

Да

# 696
  • София
Моята най се интересува къде да си празнува РД който е скоро, 5 приятелки са, повечето много амбициозни деца, уви моето не е от тях. Ама учат децата много, радвам им се, с над 90точки по пробни са. И къде, къде да ги води за РД? Хайде на батути Joy Хайде не, преди НВО на батути майче? . Добре де, казва тя, пейнтбол, езда, картинг, абе нещо екстремно искат Scream  Тъкмо се зарадвах, че за първа година няма да организирам парти за куп деца и куп пари, но ще трябва да дудна, да не ходят на нищо екстремно.. Head Band  вместо да седнем кротко да си учим с нея, ся ще се свадим отново Confused

# 697
Моята най се интересува къде да си празнува РД който е скоро, 5 приятелки са, повечето много амбициозни деца, уви моето не е от тях. Ама учат децата много, радвам им се, с над 90точки по пробни са. И къде, къде да ги води за РД? Хайде на батути Joy Хайде не, преди НВО на батути майче? . Добре де, казва тя, пейнтбол, езда, картинг, абе нещо екстремно искат Scream  Тъкмо се зарадвах, че за първа година няма да организирам парти за куп деца и куп пари, но ще трябва да дудна, да не ходят на нищо екстремно.. Head Band  вместо да седнем кротко да си учим с нея, ся ще се свадим отново Confused

Хмммм, празнуване в зала с виртуална реалност? Ние гледахме преди година. Също гледахме и за т. нар. Escape room Blush Може пък да ви е добър вариант.

# 698
  • София
Ескейп ходихме и на нейния РД и на приятелки. Беше мода за 13 год РД. То има начин и ще измислим, но смешното е че баш сега да вземе някое дете да се нарани не дай си Боже, преди НВО, баш сега търсят  екстремното... Grinning

# 699
И аз днес купих справочник. Предпочитам хартиен вариант.
Моят хубостник днес беше на ПИ в Ния и каза, че задачите били много лесни. Даже излезнал по-рано.
Бързо оздравяване на болните. Ние ваксината за коклюш трябваше да я сложим есента, но я сложихме тази седмица.

# 700

Да

Всъщност има и класация по бал.

# 701
Момичета, имам следния въпрос. Синът беше на пробен и задачата със скорост му се сторила толкова “ лесна”, че се усъмнил в разбирането на условието 🤦🤦 Затова след като я е решил, написал и втори вариант, ако въпросът е друг ( който не се задава в условието) и съответно има и второ решение..
Предвид че си познавам стоката, няма да се изненадам да го направи и на реалния изпит.. Та въпросът е колко точки се взимат за добавено решение на нещо, което го няма като условие и тн.. Някой минавал ли е през тази драма:)

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 17:44 от Илейн_112

# 702
Илейн, предполагам, че е състезател? За състезания е плюс това и има случаи, в които пише ако еди какво си, тогава е така. Ако не, е така. Но на нво... идея нямам аз. Моят малкият така беше направил миналата година след 4клас - много лесно му се сторило и хоп друг отговор и 97т. Същото и на олимпиадата.
Кабо, а в някое рисуване с вино (за тях без)? Или кино в мола и после да се черпят. Наборката вкъщи празнува, с няколко приятелки. Тя си избра украса, хапване, освободхме за 5ч къщата и бяха много доволни.

# 703
  • Варна
Точки само се дават, не се взимат. Точно затова и при текста за поправка по БЕЛ е по-добре ако се съмняват, че има повече грешки да ги напишат.

# 704
Да, доста е добър и съответно нивото на НВО му се струва елементарно, но това не е пречка да се дъни Simple Smile.. Абсолютно същото стана и при нас в 4 клас.. Резултати  страхотни за влизане в СМГ..но на НВОти имаше 97, а по БЕЛ (там е зле) имаше 100..
Деца, да са живи и здрави..

Но аз наистина не вярвам да не взимат някви точки или да дават пълния брой.. Какво ми запълва листа с безсмислени решения и ми губи времето..

Допълвам за рождения ден. Наскоро класа ходиха на боулинг и билярд в скай сити( ако сте от София).. Не искаха да си тръгват.. Не че ако е писано и с боулинг топката няма да намерят как да се контузят..
Толкова сме откачили вече с тези НВОта, че наскоро детето искаше да се организира с приятелче да се пускат екстремно в Родопите с колелата.. и отговора ми беше:”Ааа не, преди НВОто ме може, защото може да си счупиш главата. После ходете..” Мъжа ми гледа, гледа и се чуди как да реагира.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 22:16 от Илейн_112

Общи условия

Активация на акаунт