Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Илейн, успех на младежа! Имам един подобен вкъщи и си мисля, че ще е драма след две години, заради желанието да е в същото училище.  И ще трябва всяка точка вече, няма да е като 4 клас. Добре, че твоят е направил така на пробен изпит, ще може да видите сега как ще се оцени. Питай изрично, когато върнат работата. И му повтаряй, че на нво не се очаква да има някакви големи уловки.
И моята днес беше в Ния, уж лесно й се е сторило, но да видим.

# 706
  • София
И моята дъщеря беше в Ния и също каза, че е било лесно. Дано не е бил прекалено лесен теста значи и да надуят точките.

# 707
Ох, направо съм в паралелна реалност. От както взехме билетите за Рим всичко се промени - сега не е 01.06 изпит физика, 19.06 и 21.06 НВО. Сега е 25.05 бал на моята прекрастна, умна и амбициозна племеница; 3 лагера, 2 на набора и един на 5 годишната; РИМ, после Париж. Да не казвам на колко години ставам но мисля да празнувам епично Август месец!

За рожденият ден. Бих организирала търсене на съкровище тип НВО. Обиколка из някои гимназии където да скрия уликите - в дворовете. Накрая в някоя сладканица с цяла голяма торта за 5 момичета! Днешните деца са по-добрички сякаш от колкото бяхме ние. Точно 7 ми клас си купихме с едни приятелки цяла торта - хапнахме, пък после в един парк яко бой с торта! Много мил спомен Simple Smile

# 708
  • София
Аз повече се притеснявам от вируси/болести. Познато дете, набор на голямата, беше ходило на изпит след вирус с повръщане. Беше изкарало добър резултат, ама какво му е било на него - не искам и да знам.
И затова ще убеждавам моя да не ходи в седмицата с изпитите на училище. Да видим дали ще се съгласи - не обича да пропуска.

Виж за колелото и скейта не се бях замислила. Но ще го имам предвид Simple Smile

# 709
Ох, гледам да не мисля за лоши неща...Пожелавам здраве на всички деца, за да могат да дадат най- доброто от себе си !
И моят все си мисли, че има някаква уловка в задачата ако е лесна, а то обикновено наистина няма

# 710
Моето дете вчера беше на пробен изпит по БЕЛ. Квесторът е казал, че няма нужда да преписва черновата на преразказа на белова. Ще видим резултата...

# 711
Моето дете вчера беше на пробен изпит по БЕЛ. Квесторът е казал, че няма нужда да преписва черновата на преразказа на белова. Ще видим резултата...
Що за глупост от квестора? Коя школа е това?

# 712
Може би го е казал за при тях, а не за истинската матура Thinking

# 713
Здравейте, мами,

мега бързо изписвате темите, едва ви откривам всеки път....
В събота купихме най- накрая справочника, детето го разглежда,  трябва и аз да седна и да видя какво имаме като опции.
Иначе нищо ново под слънцето, детето учи много по всичко, не му остава време много за БЕЛ и МАТ, нямам много надежди, дано ни изненада последните дни.

Аз отдавна съм Оммммм, да видим.

# 714
  • София
При нас тази седмица ще ги оформят по всички останали предмети и ще се концентрират само върху БЕЛ и МАТ. Но вече е много уморен и много му е писнало от всичко. До 19 юни съвсем ще са изпушили. Много по-добре беше, когато НВО беше през месец май.

# 715
Скрит текст:
Може би го е казал за при тях, а не за истинската матура Thinking
Пак е лош начин за тренировка и дава възможност детето да се обърка какво да прави на реалното.

# 716
  • София
Санака, много смислено отстрана на вашето училище. Браво на тях. Нашите ще ги оформят до последно.

# 717
Мисля, че това е най- добрия вариант. Сега да ги оформят и после само бел и мат. Доста по- лесно и спокойно ще е, когато са се концентрирали само върху два предмета. Моят вече тотално е отсвирил останалите. Учи, колкото да има представа за какво става въпрос в урока. Но пак отнема време и накрая нито мат и бел, нито по другите предмети е научил както трябва.
Мат я свършиха де и само тестове правят, но обобщавам и аз умората..

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 13:30 от Илейн_112

# 718
Това е в СМГ, стая 403. Синът ми е поискал листи, за да си препише преразказа на белова, при което квесторът му е отговорил,  че няма нужда и да ги предаде така. Изключително много се учудих, защото знам че се оценява и спазване на нов абзац и т.н., което на черновата детето може и а не е спазило. Освен това са били заедно с четвъртокласници смесени. Да минават вече тези матури,  колкото и да изкарат, напрежението и за родителите, и за децата е много голямо.

# 719
  • София
Здравейте,  имам въпрос   сега се загледах, че има няколко издателства, които са пуснали Справочник 2024-2025 .Та, имали значение на кое издателство ще е?

Общи условия

Активация на акаунт