Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Мисля, че това е най- добрия вариант. Сега да ги оформят и после само бел и мат. Доста по- лесно и спокойно ще е, когато са се концентрирали само върху два предмета. Моят вече тотално е отсвирил останалите. Учи, колкото да има представа за какво става въпрос в урока. Но пак отнема време и накрая нито мат и бел, нито по другите предмети е научил както трябва.
Мат я свършиха де и само тестове правят, но обобщавам и аз умората..

Като гледам,че по някой предмети е още с една оценка, просто не ми се мисли...
Тъпотия до шия, а тази по БЕЛ като каза, и че нямало да прави нито една пробна.....оставам без думи!

# 721
Цвети, педагог 6 е най-вървежния справочник като че ли.

# 722
Ами много хубаво са решили от училището - да ги оформят по - навреме . При нас като гледам до края на май е пълно с контролни и класни. Дано поне юни да ги оставят, ама нищо не се знае. Ето угре имат контролна, в сряда класна, в четвъртък контролна.. Миналата седмица пак имаха две или три .

# 723
Ние имаме контролно по география на 14.06 Hushed По география, история, физика и ТП  е с по една оценка, нищо че прави презентации през ваканцията....

# 724
Уф,и аз сега погледнах- на 06.06 по химия, на 10.06 по физика ...

# 725
И при нас нещо наборката взе да дава назад и с оценки, и с резултати от пробни от училище. От умора ли е, от липса на концентрация ли е, не знам вече и аз. Глупави грешки - къде не прочела, къде не разбрала. А къде е то още края на юни Cry

# 726
Здравейте,  имам въпрос   сега се загледах, че има няколко издателства, които са пуснали Справочник 2024-2025 .Та, имали значение на кое издателство ще е?

Аз взех на Веди. Това имаха в Сиела.

# 727
Листите за белова на преразказа не са ли част от свитъка както е на ДЗИ?

# 728
Здравейте, попаднах на тази страница , споделям ако някой иска да избегне купуването на справочника.
 https://most-learning.net/moodle/course/view.php?id=46

# 729
Моето правили миналата седмица контролно по география. От цял клас 1 шестица и 3 петици, масово 2 и 3, едната  петица на моето. Sanaka, специални благодарности за терапията, която ми предложи! Лошото е, че започна да я прилага след теста по история, а детето и днес се приморило на госпожата да я изпита устно, но отказала, била приключила с оценките. Много беше тъжна, след това имаха класно по бел и сигурно и е повлиял този отказ.
А госпожата по география предложила на всеки, който иска да направи поправка на контролното и не е нанасяла лошите оценки в школо.

# 730
Аз да попитам: вашите деца правят ли преразкази в школите? При нас работят върху тезите и щели да правят части от преразказ,  но не и пълен. Малко ме озадачи този подход.

# 731
Аз да попитам: вашите деца правят ли преразкази в школите? При нас работят върху тезите и щели да правят части от преразказ,  но не и пълен. Малко ме озадачи този подход.
Моето има всяка седмица от школата - тестове (обикновено 2), преразказ и теза. За преразказа аз съм четецът и засичаме време, за да се доближи максимално до реалната ситуация. Този уикенд даже се упражняваше с откъс от "Череши" на Захари Карабашлиев. До края на курса ще наблегнат обаче на писането на тези. С нея започнахме да залагаме какво би могло да се падне като теза на изпита Simple Smile

# 732
Моята прави задължително един преразказ и една теза плюс два теста на седмицата от школата която ходи! И при нас са казали до края на май ще ги оформят по всичко, пък ще видим, тя един месец е освободена от физическо т.е до 12.06 и след това и е казано, че бъде оформена това да ни е проблема. Контролни по химия, география и английски направиха по биология тази седмица който не е доволен от оценката презентация ще прави.

# 733
Аз да попитам: вашите деца правят ли преразкази в школите? При нас работят върху тезите и щели да правят части от преразказ,  но не и пълен. Малко ме озадачи този подход.

При нас също не правят преразкази нито в училище, нито в школата.

# 734
  • В Страната на чудесата
Здравейте, попаднах на тази страница , споделям ако някой иска да избегне купуването на справочника.
 https://most-learning.net/moodle/course/view.php?id=46

Гледам, че и тая тема приключила. Grin
Luthien, ще помоля да боцнеш и тоя линк на първа страница на следващата тема.  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт