Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 184
  • 1 151
  •   2
Отговори
# 1 020

В нашия магазин половината бяха изтрити. Явно хората са видели и са играли. Бяха закачени и касови бележки. Но имаше доста с изтрит надпис "печелиш Барни" (малка награда).Просто аз рядко влизам в този магазин, а и не ми беше направило впечатление.
Здравейте!
Вчера в кварталния магазин случайно попаднах на промоция на Барни с награди онези сладки ранички на Samsonite. Изискват покупка от 5 лв., до края на месеца е.
Не знам за кои обекти важи. При мен магазинът е от веригата Макао, гр. Варна.
Малко на шега купих и трих скреч карта и спечелих раничка. 🙂
В нашия квартален магазин също я има играта. Купих миналия ден Барни, попитах на касата за играта и касиерката се учуди. Казах й, че има стикер на играта при кексчетата. Почна се едно звънене, едно проверяване. Чаках поне 5 минути. Изнесе ми картона със стикерите. Нито един от стикерите не беше изтрит, а играта е от 1 до 31 май.

# 1 021
В някои квартални магазини има игра на вафли и бисквити Боровец,може да се спечели Оптигрил на Тефал.Мисля,че не е споделяно това тук.

# 1 022
  • Сф
А, намерих го. Значи чашите са само с Цезар Бийф/чикън меню доколкото разбирам. Явно още не са наясно навсякъде. Нова е промоцията.
Скрит текст:

# 1 023
Браво! Който си е с късмет, си е с късмет. Аз днес с трета (последна вече) ... и нищо.

# 1 024
В някои квартални магазини има игра на вафли и бисквити Боровец,може да се спечели Оптигрил на Тефал.Мисля,че не е споделяно това тук.

И аз видях игра на Боровец, но с детските бисквити. Наградата е минерална вода Joy

# 1 025
Здравейте! На някой да са му останали мб за Виваком?

# 1 026
Виждам, че се търсят мб, мога да дам, но за А1

# 1 027
  • Бургас
Здравейте, кога се теглят печелившите за мини хладилник на КК? Получих мейл за спечелен ваучер от играта на КК и Кауфланд. Надявах се на барбекю, ама няма.

# 1 028
  • При децата ми
Здравейте, кога се теглят печелившите за мини хладилник на КК? Получих мейл за спечелен ваучер от играта на КК и Кауфланд. Надявах се на барбекю, ама няма.

Кога получихте имейла за ваучера от играта на "Кока-Кола" и "Кауфланд"?

# 1 029
  • Пазарджик
В играта на Престиж цялата сума  на бележката се пише или само на закупените продукти?

# 1 030
В играта на Престиж цялата сума  на бележката се пише или само на закупените продукти?
Само на закупените продукти

# 1 031
  • Бургас

Кога получихте имейла за ваучера от играта на "Кока-Кола" и "Кауфланд"?
Миналата седмица, искаха данни за доставка

# 1 032
# 1 033
Игра във ФБ за 2 музикални награди.
https://www.facebook.com/photo?fbid=927859409351329&set=p.927859409351329
От толкова тегления вчера, нищо. Ще чакам края на месеца, когато приключват доста игри.

# 1 034
  • София
Имам 5000 MB за А1, ако някой иска.

Общи условия

Активация на акаунт