Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 906
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз писах, но при мен излезе нещо за омразна реч, когато влязох, но изчезна адски бързо и премина в неработещ вариант, та не успях да прочета целия текст. Омразна реч от мен в инстаграм е нямало, но… 🤷♀
Вчера някой беше писал за акаунта си в инстаграм, при мен днес излезе това. Не знам дали не е някаква нова политика на инстаграм.

# 1 006
  • Сф
Вчера ,при покупката на сандвич и кола ми дадоха скреч карта и ми се падна чаша. МД в Парадайс. Не знам дали е обща активност на веригата , но чашата е супер!

# 1 007
Получих ваучерa за 500лв Emag от Milka, куриера е Европът

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 09:56 от rosicapi

# 1 008
  • София
Чашата наистина е красива, със здраве да се ползва.

По отношение на Инстаграм.. според мен по всяка вероятност е бъг.
Като цяло напоследък от Мета не могат да смогнат с множество бъгове, на мен във Фейсбук ми даде омразна реч, сексуално насилие и прочие.. на снимка с котки. Просто безумие. Обжалвах, естествено приеха решението. Предстои идния месец да направят ъпдейти, та може и да се оправят нещата или още повече да се влошат... Времето ще покаже. Когато има такива известия, винаги се опитвайте да обжалвате - просто ИИ явно допуска още доста грешки.

Датата е 28... нямам спечелено нищо от никъде, но ще се опитам да не губя надежда, играя само в игри, чиито продукти консумираме и за награди, от които наистина имам нужда.

Хубав ден на всички!

# 1 009
Здравейте!
Дали някой има излишни MB на Vivacom?
Търся за мен и единия тийнейджър 🙂

# 1 010
Лидл са качили печелившите за билети за Европейското. 😁

# 1 011
Здравейте!
Вчера в кварталния магазин случайно попаднах на промоция на Барни с награди онези сладки ранички на Samsonite. Изискват покупка от 5 лв., до края на месеца е.
Не знам за кои обекти важи. При мен магазинът е от веригата Макао, гр. Варна.
Малко на шега купих и трих скреч карта и спечелих раничка. 🙂

# 1 012
В тази игра на лидл за билетите такова прецакване си направих-на първата бележка за 150 лв не активирах участието навреме и то изчезна.И чак на второто пак за толкова прочетох в условията че на всяка бележка над 40 лв дава участие.Тоест моята бележка за 150 лв има само едно.Голяма глупост е това само да карат клиентите да си разделят покупките на сто части.

# 1 013
Здравейте!
Вчера в кварталния магазин случайно попаднах на промоция на Барни с награди онези сладки ранички на Samsonite. Изискват покупка от 5 лв., до края на месеца е.
Поздравления, страхотна е наградата. Ще потърся, ако има информация за обекти в София. Доста по-смислена награда от тези, давани от Рексона, според мен.

# 1 014
  • Велико Търново
Здравейте!
В нашия квартален магазин също я има играта. Купих миналия ден Барни, попитах на касата за играта и касиерката се учуди. Казах й, че има стикер на играта при кексчетата. Почна се едно звънене, едно проверяване. Чаках поне 5 минути. Изнесе ми картона със стикерите. Нито един от стикерите не беше изтрит, а играта е от 1 до 31 май.

# 1 015
Здравейте, за кой град ги носят ?

# 1 016

И аз получих моя - за гр. В.Търново

# 1 017
  • При децата ми
От първата бележка:

# 1 018
Днес куриер на Спиди ми достави наградата от игра, която се проведе на ФБ страницата на Кауфланд. Бях изтеглена, като резерва.
Скрит текст:

# 1 019
  • София

И аз получих ваучера. София.

Кодът е еднократен и е за цялата сума. Ще трябва да се купи нещо над 500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт