Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 158
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз имам питане - има ли тук някой, който да има код за отстъпка в Рениденс? Или да има мъжки  танцувални чепици 44 номер?

# 1 036
Аз имам питане - има ли тук някой, който да има код за отстъпка в Рениденс? Или да има мъжки  танцувални чепици 44 номер?

Аз си купих на много нормална цена от Тему Wink

# 1 037
Нямам спомен дали е споделяна.
 https://praktiker.bg/bg/20-years-praktiker?utm_source=face … RRMFvGv6xZ  

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 00:02 от Verchy

# 1 038
https://vereiapromo.bg/registration
Това не знам споделяно ли е, вчера купих едни айряни в работата, обаче два кода - нищо.
И да мрънна - от никъде нищо, а аз хич не съм капризна на награди - искам само продукти на нещото - например шоколад Simple Smile

# 1 039
На спечелилите от лидъл и барни, искаха ли ви бележките, има ли начин да се принтира тази от приложението?

# 1 040
Ако някой подарява купона си за 1 ст за кроасан в приложението на Кауфланд, може ли да ми прати 🤗

# 1 041
  • Там...
На спечелилите от лидъл и барни, искаха ли ви бележките, има ли начин да се принтира тази от приложението?

В условията пишеше, че може да се предостави бележката от приложението. Може да се принтира, като се изтегли.

# 1 042
  • София
Ако някой подарява купона си за 1 ст за кроасан в приложението на Кауфланд, може ли да ми прати 🤗
Пратих 🤗

# 1 043
Носят наградите от емека

# 1 044
Носят наградите от емека
Кой куриер ги носи?

# 1 045
Носят наградите от емека
Кой куриер ги носи?
европът ,намери бел ,че звънят като са пред вратата както винаги

# 1 046
От София мел дали са започнали да разнасят? Звъннаха на съпруга ми за награда от фешън дейс...бил долу куриера...а в такава игра не съм участвала. Чакаме само кутията за брашно.

# 1 047
От София мел дали са започнали да разнасят? Звъннаха на съпруга ми за награда от фешън дейс...бил долу куриера...а в такава игра не съм участвала. Чакаме само кутията за брашно.
Имам смс за доставка на кутия за брашно днес. За София

# 1 048
  • Варна
Печеля тест на продукт от Дм. В емека съм с 5 бележки и нищо, а толкова ми харесва хавлията.

# 1 049
И аз имам въпрос за айрян Верея - уж моментни награди, но и при мен нищо. Вярно е,че само 4 кода съм регистрирала, но очаквах, че ще е по-лесно. На Карлсберг пък ме прехвърли направо за средните награди, та купих една бира и регистрирах ММ. И тук моментни награди уж,а с дребен шрифт пише,че малки и средни награди се теглят в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт