Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 125 300
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 795
Получих смс с въпросителна текст и малко цифри и букви. Оказа се от Милка.

# 796
  • Велико Търново
Най-важното се вижда! 😁
Честито! Чудесна награда! 😊

# 797
И аз получих такъв СМС . Първа награда за месеца.

# 798
Браво, честито. Наистина много хубава награда.
Аз чакам само сайъс, а Престиж, не знам защо си мислех, че ще теглят в края на периода и все още не съм взела участие

# 799
Да, на Престиж ,със седмичините награди, почти няма шанс. Аз от 100+ награди не печеля, та от 10-15, абсурд.

# 800
От Милка с 4 бележки и Престиж с две резултат кръла 0 или по-скоро качени още малко килца.Гадното в игрите на милка ,че дори и да има отпаднали печеливши никога не теглят резерви и така си прибират обратно наградите уж за следващи активности каквото и да значи.

# 801
Даже нямам желание да проверям Куинс. Вече не помня от кога не съм спечелила от тях.
Мисля, че видях името ти в Дюрасел, който днес са изтеглили- ако си ти честито Simple Smile
И мен ме няма в Куинс, Милка и Дюрасел, но не съм играла активно . В мираж няма да се включвам , доста гадни са станали

# 802
Nescafe и Lidl са качили печелившите за Playstation 5:
https://www.nestle.bg/bg/nescafe

# 803
и аз получих и го изтрих, а какво трябва да се направи

# 804
Изтеглени са тримата късметлии, които печелят награда от Iris Studio - ваучер за заснемане на един ирис в рамка 21х21 см. Това са:

Ранобудна
angels^eyes
Елена1212

Честито! 

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 26.05. като упоменат, че са победители в играта на Iris Studio и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
 три имена
 адрес за доставка
 телефон за връзка

# 805
и аз получих и го изтрих, а какво трябва да се направи
Обадете се на номера,който виждате тук , от снимките ни. Ще Ви обяснят всичко , като може да кажете какъв СМС сте получили ,и че не се чете/поне така направих аз/. По тел. номер ми потвърдиха ,че печеля Simple Smile

# 806
Печеля от форумната игра на Iris Studio Tada
Благодаря на denyil  че сподели, не бях видяла

Изтеглени са тримата късметлии, които печелят награда от Iris Studio - ваучер за заснемане на един ирис в рамка 21х21 см. Това са:

Ранобудна
angels^eyes
Елена1212

Честито! 

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 26.05. като упоменат, че са победители в играта на Iris Studio и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
 три имена
 адрес за доставка
 телефон за връзка

# 807
  • Дупница
Даже нямам желание да проверям Куинс. Вече не помня от кога не съм спечелила от тях.
Мисля, че видях името ти в Дюрасел, който днес са изтеглили- ако си ти честито Simple Smile
И мен ме няма в Куинс, Милка и Дюрасел, но не съм играла активно . В мираж няма да се включвам , доста гадни са станали
Благодаря за инфото .Аз съм.

# 808
Здравейте, печеля кутия за брашно от София Мел, но при изписване на информация за доставка не ми позволява да напиша улицата. Накой с подобен проблем? Благодаря!

# 809
Изтеглени са тримата късметлии, които печелят награда от Pampers. Това са:

СладуранкАта
Мама Лиса
VanesaKaramfilova

Честито!

Общи условия

Активация на акаунт