Къде в Пловдив??? - 105

• 38 574
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.Пловдив
Здравейте, тъй като сме много реших да пиша и тук. За възрастни хора търся да закупя обзавеждане - ъглови легла/диван к или спалня. Ако някой от Вас също е решил да подменя, а които ползва са в добро състояние , да ми пише на лично да си помогнем взаимно.

# 691
  • Пловдив
Точно и аз мислех да пиша подобен пост. Търся да купя пералня за възрастен човек, стара, но работеща. Ако някой си подменя пералнята, може да ми пише на лични.

# 692
  • Пловдив
Къде мога да дам 5 кг жълти стотинки? Не искам да ги обменям, а да ги оставя за някаква кауза/благотворителност.

https://stotinkite.com/

# 693
  • Plovdiv
Метъл тениски съм виждала и в един голям магазин на Пешеходния мост. Той си е специализиран в този стил.

Има да,и е доста зареден,но работно време незнам.

# 694
Здравейте! Къде мога да открия колие от бижутерска безцветна корда с камъче Сваровски? (при възможност по-бюджетен вариант)
Благодаря ви предварително!

# 695
  • Майничка
В подлеза на Тримонциум има магазин с кристали Сваровски. Зная че правят бижута, така че може да попиташ там.

# 696
  • Пловдив
Взимала съм от Форума, магазинът до ескалатора.
Във форума има и бижутер и при него съм правила бижута по рисунка.

# 697
Пиша тук, защото е по-вероятно да получа отговор. Имате ли представа какви са цените на спешните кабинети в Каспела и Пълмед? Личната лекарка няма договор с тях.
Става дума за висока температура, бъбречно трансплантирана съм и не успявам сама да я сваля.

# 698
  • Пловдив
В Пълмед, детския спешен е 70 или 90лв., предполагам и за възрастни ще е в този диапазон.

# 699
В Пълмед, детския спешен е 70 или 90лв., предполагам и за възрастни ще е в този диапазон.
Благодаря! За сега спадна малко, но да го имам впредвид, ако отново тръгне нагоре.

# 700
За възрастен последно платихме 120лв, но те и кръвни изследвания пуснаха.

# 701
Пиша тук, защото е по-вероятно да получа отговор. Имате ли представа какви са цените на спешните кабинети в Каспела и Пълмед? Личната лекарка няма договор с тях.
Става дума за висока температура, бъбречно трансплантирана съм и не успявам сама да я сваля.

Аз платих 100 лева (отделно кръвни и рентгенова с снимка, ако се наложи). За пълмед става въпрос. Каспела мисля, че нямат спешно.

# 702
  • Пловдив
Мисля,че в Пълмед само преглед е 70лв.
Преглед+рентгенова снимка беше 110-120лв преди 2 месеца.

# 703
Не се наложи да ходя на спешно. Свалих я на 37,  и така държи от през нощта.
Иначе Каспела имат спешен кабинет, виждала съм го, има си и ценоразпис. Търсех вариант и за там, защото те ме следяха преди трансплантацията. Но вече съм добре, де.
Дано на никой не му се налага да посещава тези места.
Живи и здрави да сте, момичета!

# 704
Здравейте, къде във физически магазин, мога да намеря приспособление за капково напояване на растения в саксия- пластмасов конус с кранче?

Общи условия

Активация на акаунт