Къде в Пловдив??? - 105

• 38 543
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
И тук си има заместващи превръзките...пише си колко "абсорбират" и т.н.

# 781
  • Пловдив
АЗ не го чувам за сефте, обаче много се чудя за използването му - особено такива, които са за многократна употреба. Не мога да си представя да го пера това чудо Simple Smile
А за менструалната чашка да не говорим.
Ние, дето сме живели с динозаврите, сме прали разни неща и още как. Че по едно време ни превръзки се намираха, ни лигнин, ни нищо подходящо за тези дни...

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:55 от dundi73

# 782
  • Пловдив
Малко се обърках коя тема отворих Wink

Нова ще пусне ли някой?

# 783
  • Plovdiv, Bulgaria
Може ли някой от Тракия да ми подскаже къде продават напитки “Hack” и дали са заредили новите им шейкове ли какво са. В чудо се видях да обикалям, че хлапетата го гледат този ютубър и искат. В магазинчето на Оазис 5 от към детската градина взимахме доскоро, но са изчерпани и не зареждат явно.

# 784
Здравейте! Благодаря на отзовалите се с мнения за магазин за климатици. В крайна сметка се спряхме на VIMAX, останахме много доволни от обслужването и монтажа. 

Сега обаче имам друго питане. Къде в Пловдив продават барбарони, има ли такива магазини?

# 785
Здравейте, някой запознат ли е дали Порта Нова (магазин за врати) предлага демонтаж и на каква цена и също така вземането на размер

# 786
  • Пловдив
Здравейте! Благодаря на отзовалите се с мнения за магазин за климатици. В крайна сметка се спряхме на VIMAX, останахме много доволни от обслужването и монтажа. 

Сега обаче имам друго питане. Къде в Пловдив продават барбарони, има ли такива магазини?

Преди години купих барбарон от Юск, не знам дали още продават.

# 787
  • Майничка
Във Виденов съм виждала, но лично аз два пъти съм поръчвала онлайн, веднъж от барбарон.бг и веднъж от барба-зона (където е имало промоция).

# 788
Онлайн от пуфрелакс два пъти съм поръчвала. Пълнеж перли, тип круша, гранд 320 литра. Свалящ се калъф. Вече трета година се ползват от възрастни и нямаме забележки. Имат доста модели и варианти вкл. детски.

# 789
  • Пловдив
Нашите поръчах от https://www.barbaron.bg/

# 790
С малко закъснение пускам новата тема, заповядайте там
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт