Стани богат - тема 22

• 22 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ирини. Понеже се явяваш инициатор на драгоценното издание (User Manual за Стола на богатството), направо те каня за редактор. Book
Хаа-ха, наистина би се получило готино "помагало" за кандидати за Стола. Даже само като включа и кореспонденцията ми на "Лични" с още 4-5 участвали в различни времена (а поне 2-3-ма са участвали и в другите формати за "знание за >5 лева"). Те са тук с нас - в темата.
Всъщност, по древната терминология, ще представлява "Практически апокриф" - и може да се разпространява през лична кореспондеция via форума ни, след прикачен скрийншот, че си поканен и имаш дата за играта. С парола "Джулката Асанджиев vs СБ".
Обаче, абсолютно точно и адекватно е за изискване на хартиите - Тръне, на 99% съм уверен, че има клауза за неразгласяване - само не знам колко време е: 1 г., 2г., цял живот? Без малко да прибера в джоба едно листче още на входа там, във фоайето - оказа се предназначено за "публиката", не за играещите и учтиво-настоятелно ми рекоха да не го взимам - за тях беше 6 месеца или година, не повече, ама...
Умна дружина, липсвате ми!
Simple Smile (Хайде, шега да е: поне колкото и паричките ми.) Money
ПС. roadN17. Имаш някакъв шанс поне с Дядо Коледа да получиш празничен плик.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 18:29 от EmBrother

# 721
Както има книга за Ергенът, как да играеш, какво да приложиш, за да стигнеш по-далеч, защо да няма наръчник за Стани Богат?

# 722
О, има една дебела книга с твърди корици "Стани богат" в книжарниците, но нямам представа дали е тип наръчник ...

# 723
Не е. Създадена е с въпроси от играта. Мисля, че има и по-подробни обяснения на верните отговори.

# 724
Ирини. Понеже се явяваш инициатор на драгоценното издание (User Manual за Стола на богатството), направо те каня за редактор. Book
Хаа-ха, наистина би се получило готино "помагало" за кандидати за Стола. Даже само като включа и кореспонденцията ми на "Лични" с още 4-5 участвали в различни времена (а поне 2-3-ма са участвали и в другите формати за "знание за >5 лева"). Те са тук с нас - в темата.
Всъщност, по древната терминология, ще представлява "Практически апокриф" - и може да се разпространява през лична кореспондеция via форума ни, след прикачен скрийншот, че си поканен и имаш дата за играта. С парола "Джулката Асанджиев vs СБ".
Обаче, абсолютно точно и адекватно е за изискване на хартиите - Тръне, на 99% съм уверен, че има клауза за неразгласяване - само не знам колко време е: 1 г., 2г., цял живот? Без малко да прибера в джоба едно листче още на входа там, във фоайето - оказа се предназначено за "публиката", не за играещите и учтиво-настоятелно ми рекоха да не го взимам - за тях беше 6 месеца или година, не повече, ама...
Умна дружина, липсвате ми!
Simple Smile (Хайде, шега да е: поне колкото и паричките ми.) Money
ПС. roadN17. Имаш някакъв шанс поне с Дядо Коледа да получиш празничен плик.

Сърдечно благодаря за поканата, EmBrother! Голяма чест ми оказваш, но го приемам като добронамерена шегичка или закачка.
Смятам, че всеки от съфорумците ни с радост би помогнал и би се включил, когато и ако се стигне до редакция.
В тази групата всички сте изключително ерудирани, много знаещи хора – личи по стила, по начина на изразяване, анализиране… Затова съм тук и удоволствието е мое.
А книжката ти вече си я имаш, готова е и го знаеш. Всичко написано и споделено от теб е толкова полезно и ще е голяма помощ за вече решлите да участват, също и за колебаещите се. А пък, като казваш, като прибавиш нещо от личната ти кореспонденция с другите участници, стават пълни 100%.
Правните въпроси са важни, разбира се, нооо... каже ли някой, че е „Апокриф”, ще стане безценно и още по-търсено ръководство за бъдещи участници в СБ.

VaniaK, не знаех, че за Ергенът има чак пък книга и то издадена. Много ли съм пропуснала като не съм го гледала? Wink

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 23:46 от Ирини

# 725
Книгата е на английски. В Щатите са излъчени над 20 сезона и явно интересът е голям. Нищо не си пропуснала. Надявам се в България да не стигнем тази бройка на сезоните.

# 726
не знаех, че за Ергенът има чак пък книга и то издадена. Много ли съм пропуснала като не съм го гледала? Wink
Даже “Къщата на инфлуенсърите” има издадена книга - наръчник
Скрит текст:

# 727
  • София
Днешното издание бе 1-во априлското. Както стана ясно от откриването на Кънчев.
Значи, на 22 т.мес. пак съм "в телевизора". Насилвам се да не гадая дали все тъй беден, или малко по-богат (междувременно)... Simple Smile
И в КДЗ отпочнаха повторенията. Идеален начин да си пробваш краткотрайната памет (даже и визуалната - с гледането на текста и прозорците на екрана). Но напук на нашите ТВ, по "разните Дискавърита" през юли има куп премиери.

# 728
Но напук на нашите ТВ, по "разните Дискавърита" през юли има куп премиери.
И по NatGeo "Железница в скалистите планини" - петък 21 ч, "Европа отвисоко" - неделя 21 ч.,  премиери

# 729
Гледам повторенията…
Елементарен въпрос от Малкият принц се пада на госпожа, която пише и издава детски книги.
Не можа да отговори.
Грозна история.

# 730
  • София
Или не съм отброил правилно уикендите, или има размествания.
Като гледах снощи - моите повторения май трябва да са (началото с І-ва част) довечера, най-късно утре вечер.
Simple Smile Нямаше да се бавят с месеци с чековете, ако
играещи/играли се спретнат в група и заведат дело да се включи клауза в хартиите им, ако до излъчване и на повторението ти - не си получил парите - да се добавя 1/2 или 1/3 от нея - към спечелената. Заради пропаднали планове, стрес от чакането и развалени семейни отношения. Simple Smile

# 731
Или не съм отброил правилно уикендите, или има размествания.
Като гледах снощи - моите повторения май трябва да са (началото с І-ва част) довечера, най-късно утре вечер.
Simple Smile Нямаше да се бавят с месеци с чековете, ако
играещи/играли се спретнат в група и заведат дело да се включи клауза в хартиите им, ако до излъчване и на повторението ти - не си получил парите - да се добавя 1/2 или 1/3 от нея - към спечелената. Заради пропаднали планове, стрес от чакането и развалени семейни отношения. Simple Smile

Ами, ти като подпишеш договора, се съгласяваш с всички клаузи в него. След като няма нарушение на договора, няма основание за дело. Приеми тези пари като бонус, не си прави планове за тях, преди да си ги получил.

# 732
  • София
Шегувам се - затова съм сложил и емотиконите.
А сериозно - не знам някой (от тези, с които контактувах всякак) да си е прочел хартиите от А до Я. Пък и никой не си ги е получил.

# 733
  • София
И да не сте ги прочели това е известна информация за всички предавания, а и като цяло в живота. Докато не ти дойдат парите по сметката, не са твои. Винаги може да фалират или друго да се случи. Така много хора изгоряха от Националната лотария. Помня репортажите на надяващите да си получат огромните суми, но не се случи. Със Стани богат вярвам, че няма да се получи така и ще ти ги изплатят.

# 734
От тв7 също имаше чакащи и недочакали печалбата.

Общи условия

Активация на акаунт