⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 43 560
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
От коя фирма за превод на здравни документи ( епикризи и други) сте доволни?
"Дивас".
Много медицинска документация са ми превели от и на английски, включително от и на турски.
Намира се в една от улиците под зимно кино Тракия.

# 361
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде има разнообразие от летни капели, шапки?
От Община ата, като вървите посока Черно море от дясната страна има едно магазинче за шапки и дрехи. Има голямо разнообразие. Преди магазинчето за сандвичи и фреш. Отвън са изложени и няма шанс да не ги видите. Аз онзи ден си купих от там. 😊

# 362
  • Варна
Знаете ли къде мога да поръчам тематична торта от книжки и моливи за рожден ден в детска градина? Правила съм досега само обикновена хартиена с лакомства.

# 363
  • Варна
В олх съм виждала обяви за такива торти.

# 364
  • моята мила родна страна
Кой от магазините на Тенденз в двата мола бихте препоръчали - в Мол Варна или в Гранд Мол?

# 365
Кой от магазините на Тенденз в двата мола бихте препоръчали - в Мол Варна или в Гранд Мол?
В Гранд МОЛ не знаех, че са открили Тенденз, на кой етаж е ?

# 366
В Гранд-а е на ет.1, по спомен се падаше близо до Зара / над Булмаг.
За препоръка не знам, в МОЛ Варна съм отвикнала да ходя, но може да е по-спокойно. Иначе в сайта има наличност по размер / магазини, скоро проучвах и ме ориентира къде да ходя да меря.

# 367
  • моята мила родна страна
И аз си мислех, че може да е по-спокойно, но пък дали ще е достатъчно богат откъм асортимент, в сравнение с този в Гранд -а?
Имам подаръчен ваучер, който трябва да уползотворя, та трябва да разгледам и избера нещо, та затова се чудя.... А не ми се обикаля и в двата мола, не че са далече един от друг, но ходенето там никога не се изчерпва с влизането само в един магазин. 😀

# 368
Здравейте, започнах да обмислям тренировки с личен треньор или инструктор в зала. Имате ли препоръка за някой? Какво имам предвид - да ме мотивира и да е готин като човек, защото съм била свидетел на абсолютно демотивиращо, да не кажа неграмотно, поведение на инструктор.

# 369
  • Варна
И аз си мислех, че може да е по-спокойно, но пък дали ще е достатъчно богат откъм асортимент, в сравнение с този в Гранд -а?
Имам подаръчен ваучер, който трябва да уползотворя, та трябва да разгледам и избера нещо, та затова се чудя.... А не ми се обикаля и в двата мола, не че са далече един от друг, но ходенето там никога не се изчерпва с влизането само в един магазин. 😀
Според колежката ми, в мол Варна е по- зареден магазина. Тя си купува от там.

# 370
  • ВАРНА
Моля, препоръчайте фризьор за подстригване в района на Гранд мол.

Ако не държиш на голям луксозен салон - аз и двете ми дъщери ходим тук, доволни сме. Подстригва и боядисва много добре, маникюристката също е търсена и добра.

Скрит текст:

# 371
  • 🌊
Здравейте, започнах да обмислям тренировки с личен треньор или инструктор в зала. Имате ли препоръка за някой? Какво имам предвид - да ме мотивира и да е готин като човек, защото съм била свидетел на абсолютно демотивиращо, да не кажа неграмотно, поведение на инструктор.
Явор Терзийски ако ти е ок локация Мир. Подход, разбиране и изобщо дори хората в залата му са чудесни, аз не влизах във фитнес, а в семейство. За съжаление нямаше как да съвместя за дълго локация + работа, защото не шофирах и не съм в района, но ако беше по-близо до нас отново щях да ходя при него.
И не съм някаква спортна натура, абсолютна спортна нула съм. Търсих човек, който да разбере, че съм начинаещ, че имам нужда от мотивация и някой, който да вярва, че аз мога да направя един клек като хората, дори аз да не го вярвам.

# 372
  • Варна
Погледни и Project Fit персонален треньор, малка зала, мисля, че е достатъчно, за да не се разсейваш и ти и треньора да не тренира няколко човека едновременно.
https://www.facebook.com/ProjectFITbg

# 373
  • ВАРНА
Добър бракоразводен адвокат да препоръчате ? С опит в тежки дела, не просто разписване на документи ?

# 374
  • при най-добрият мъж...
Здравейте, момичета, да подскажете магазин за мед и пчелни продукти, от където да си купя прополис на пръчка. Аз се сещам само за щанда с меда на -2 ниво в Гранд мол.

Общи условия

Активация на акаунт