⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 101
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Капачки за дограма от къде мога да вземе? Слагат се отвън в дупките на  долната част на дограмата. Може и друго име да имат.....

# 721
  • In transit
Капачки за дограма от къде мога да вземе? Слагат се отвън в дупките на  долната част на дограмата. Може и друго име да имат.....
В магазините за дограма продават. Сещам се и за един склад, под ИО...ако не греша, трябва да е този: https://maps.app.goo.gl/3jToeywAGuquw3bY7 Може да им звъннеш да ги питаш, но оттам сме вземали разни аксесоари за дограми.

# 722
  • Deutschland/HE
Реа, попитай и в Крепежните елементи на Чаталджа, от там купих на майка ми дръжки и подобни за комарниците.

# 723
  • Варна
Добро утро, дами! Очаквам от вас добри препоръки за опитен пулмолог.💐

# 724
Аз не съм дама, но съм ходил на пулмологичен преглед при д-р Африди в ДКЦ-то е двора на Окръжна болница.

# 725
  • Deutschland/HE
Д-р Румяна Веселинова в двора на Окръжна болница.

# 726
  • Варна
Аз не съм дама, но съм ходил на пулмологичен преглед при д-р Африди в ДКЦ-то е двора на Окръжна болница.
Ти си ценен информационен кадър. 😉

# 727
colibri, и дружки ли продават? На единият ми комарник се счупи дръжката. Тъкмо ще купя нова.

Благодаря на всички за инфото. Днес ще търся.

# 728
  • Deutschland/HE
Да, точно дръжки купувах и другата част, която е на дограмата... Не им знам имената, но там ми помогнаха и избрах точните.

# 729
Здравейте. Търся магазин за дънки големи размери. Благодаря предварително.

# 730
Момичета, търся един екип дърводелци, които през 2009, горе долу ми обзаведоха целия ап. После аз заминах за немско, взехме всички мебели. Та цеха им беше в квартал Христо Ботев, млади хора, семейни с деца, един от тях имаше близначки. Ако жените им пишат тук или някой ги познава, моля да ме свържете с тях. Мисля, че шефа се казваше Станислав, а жената на друго момче ми беше шивачката. Мебели искам да ми направят.

# 731
Направих нова тема от телефона, моля вижте дали се отваря,
https://bg-mamma.com/?topic=1692041.msg48540018#msg48540018

Heart

# 732
Отваря се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт