⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 43 567
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Магазин за мед има в района на Чаталджа, зад градинката на пазара за цветя. От спирката на 148 директно се минава през градинката и магазина е на улицата, успоредна на Осми приморски полк.
https://ambrozia.bg/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb … 0%bb%d0%b5%d0%b9/

# 376
  • при най-добрият мъж...
Магазин за мед има в района на Чаталджа, зад градинката на пазара за цветя. От спирката на 148 директно се минава през градинката и магазина е на улицата, успоредна на Осми приморски полк.
https://ambrozia.bg/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb … 0%bb%d0%b5%d0%b9/

Много благодаря! Ориентирах се.

# 377
Къде имаше кабинки за снимки и как са като качество за документи?
В централна част ме интересувам, сещам се за мола, ама ми е далеч.

# 378
  • ВАРНА
В подлеза до Козирката?

# 379
  • Варна
Къде имаше кабинки за снимки и как са като качество за документи?
В централна част ме интересувам, сещам се за мола, ама ми е далеч.
бул. "Осми Приморски полк" 115 Орхид Гардънс Варна  -това е сградата където има ДМ, Макси фит, Пепко и Булмаг

# 380
Търся място/човек, който изкупува работещи лаптопи? Имам такъв, който не ми върши работа вече и се чудя къде мога да продам.

# 381
Ардес имаха програма за изкупуване на стари лаптопи, в замивисимост от годината и състоянието. Виж на сайта им.

# 382
  • Варна
 За снимки и в Център Чайка, на ул.,,Н.Вапцаров"
 По ул.,,Железкова" също има сервиз/магазин, в който изкупиха стария ни лаптоп.

# 383
Здравейте,може би не е точно за темата,но търся добър ортопед и стоматолог във Варна. Ако имате някакви препоръки ще ми бъдете много полезни 🤗

# 384
Добър ортопед- др. Преслав пенев , преглежда в Хигия

# 385
Аквапарк в близост до Варна (без Албена и Топола скай) ?

# 386
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,може би не е точно за темата,но търся добър ортопед и стоматолог във Варна. Ако имате някакви препоръки ще ми бъдете много полезни 🤗
Не препоръчвам Преслав Пенев. Искаше да ме оперира ама за какво и той не знае. Не му се доверих, а отидох с голямо желание защото уж е добър ортопед.Посетих втори лекар, който отрече диагнозата му. Проблема се реши от само себе си. Трябваше да ми е време.

# 387
  • Варна
Аквапарк в близост до Варна (без Албена и Топола скай) ?
Златни Пясъци?

# 388
На Златни пясъци отдавна не работи аквапарка, поне от 2-3г., иначе другите са в Несебър, Равда, Слънчев бряг, но не са толкова близо до Варна.

# 389
Аквапарка на Златни не работи от години.

Общи условия

Активация на акаунт