⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Пижами само от български производител - Златев и Петков. Имам и от двете фирми. Има магазин за бг бельо близо до Ботевата градинка на Бенковски и 2 гаража, които са в улицата, перпендикулярна на Бенковски. За мъжки слипове купуваме на Табу, също българска фирма. И те имаха гараж в района, но сега продават в централния подлез.

# 631
Аз да си призная бельо вече купувам основно онлайн,последно време все от About you намирам си страхотни попадения.Последно си взех два T-shart сутиена в комплект страхотни ,супер удобни...абе много яки

# 632
Може ли информация за магазинчето?
Веве, дай линк да видим.

# 633
Не ми дава линк от приложението(или аз незнам как)

# 634
За пижами аз харесвам Vienetta, техният сайт е с най-голямо разнообразие спрямо физическите магазини във Варна, които предлагат тяхна стока.

# 635
Веве, дай линк да видим.
milanda, не разбрах питането за кого се отнася. Този на ул. Георги Бенковски е на  номер 35.

# 636
  • Варна
Здравейте!
В супермаркета  Бурлекс  в кв.Левски имаше фото кабина.
Дали я има още?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 10:15 от Velina_p

# 637
Веве, дай линк да видим.
milanda, не разбрах питането за кого се отнася. Този на ул. Георги Бенковски е на  номер 35.
Благодаря ти! Purple Heart, и извинявай, аз съм много лаконична и небрежна.
Питането ми беше за магазинчето във Владиславово към Алатеа, понеже работя там.

# 638
  • Варна
Аз не разбрах,че е към мене питането.Зад Ла Панчо на светофара,бараките.Има нещо като барче,беше Еврофутбол,до него.Дано да съм обяснила правилно.

# 639
Благодаря момичета за препоръките за магазини за бельо. Определено ще погледна и ще споделим ако има попадения. 🙂❤️

# 640
  • Варна
Предстои ми пенсиониране, но имам нужда някой да ми прегледа документите, дали събирам 15 години действителен трудов стаж. От няколко места ми казаха за някакво момче, което работи в офис срещу бившето пенсионно, но аз не го намирам. Единствения офис в този район е на една дама, но тя по ред причини отпада.
Ще бъда благодарна ако можете да помогнете с някаква информация.

# 641
Предполагам че може би за този човек става дума - ул. Хан Аспарух 3, тел. 052/69-19-91, фирма "Кралекс" - Стоян

# 642
  • Варна
Благодаря, предполагам, че това е човекът, когото търся. Потърсих инфо, явно са съдружници с дамата, която днес беше в офиса. Ще му се обадя по телефона.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:53 от FloridaM

# 643
за първи път се сблъсквам с една задача и не знам към кого да се обърна, вече само на форума и темичката се надявам Flushed
трябва да разчистя едно наследено помещение в което много от нещата няма да са ми нужни, а други ще запазя
има някаква стара техника /електроника, книги, някакви ковани железа ( мебели няма да има )
търся помощ в тази дейност - разчистване , преместване и изхвърляне ( или предаване на вторични суровини ако е възможно за някой неща )

Моля, моля моля, ако може да ми препоръчате фирма/бригада , нещо което е изпитано защото не ми се иска сама жена да имам работа с несигурни хора.

# 644
Наскоро използвахме една фирма да разглобят секция и гардероб, да ги транспортират и после да ги сглобят, но биха могли и да ги изхвърлят предполагам - Пикман +359883326937

Общи условия

Активация на акаунт