⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 138
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Ами как да го обясня точно не знам, но ще се опитам.
Зад Билата на центъра леко в дясно на паркинга. Има магазин за риба, за животни, за месо от едната страна, а от другата срещу тях реално е този плод зеленчук.
Според Гугъл е ул. Моряшка

Скрит текст:

# 676
  • Варна
Благодаря, разбрах къде е.

# 677
Къде мога да намеря в момента разнообразие от чорапогащници, налични във физически магазин ?
( да не са някакви китайски моля от рода на Шихо )

# 678
Къде да потърся сребро във Варна....че ми трябва за утре🤔🙄 Преди на центъра продаваха много сребро...ама беше преди 100 години 🤣🤣

# 679
  • Варна
Къде да потърся сребро във Варна....че ми трябва за утре🤔🙄 Преди на центъра продаваха много сребро...ама беше преди 100 години 🤣🤣

В Делта мол в коридора до Синсей има.
В същия мол има и магазин My silver.

Във Владиславово в сградата, където се помещава Булмаг, също в общия коридор има щанд със сребро.

# 680
Хубави чорапогащници има в Tezenis в Делта планет.
А сребро има и в двата мола на доста щандове.

# 681
На Владислав има сребърна бижутерия точно до Билла (Образцов дом), а по нагоре има едно малко магазинче след пилетата на грил по посока трета гимназия и аз го харесвам. Имат авторски бижута.

# 682
  • Варна
Къде мога да намеря в момента разнообразие от чорапогащници, налични във физически магазин ?
( да не са някакви китайски моля от рода на Шихо )
Аз много харесвам на Calzedonia чорапогащниците, в Делта планет имат магазин.

Да сте виждали някъде пащърнак?

# 683
Цитат
Tezenis ..... Calzedonia
И аз съм почитателка на техните.. но заради сезона нямат разнообразие в момента. Благодаря все пак, намерили са мои приятелки на центъра това което ни трябваше.

срещу църквата Св. Никола на главната имаше малко магазинче от където сме купували гривна. Иначе Моловете !

# 684
Към подготвящите се за училище 😊 Къде има избор на кутии за храна и бутилки за вода? Освен Джъмбо

# 685
  • В центъра на моретата

Да сте виждали някъде пащърнак?
[/quote]
Пъщърнак вчера видях на Колхозния пазар - сергията беше във средата (не по крайните), имаше и цвекло на нея.

# 686
  • Варна
Към подготвящите се за училище 😊 Къде има избор на кутии за храна и бутилки за вода? Освен Джъмбо

В брошурата на Пепко ми се мярнаха кутии.

# 687
  • Варна
Бутилка за вода препоръчвам на Аквафор със сменяем филтър. Пълниш от чешмата в училище и не мислиш.

# 688
  • In transit
Потвърджавам, в Пепко имаше много различни кутии за храна преди няколко дни.

# 689
Да се изкажа за шишетата и кутията с храна😃,като майка на 15 годишен минали през всякакви бутилки и гимнастики с храна....
Не бих купила шише нито от Пепко нито от Джъмбо,кутия за храна също.
Бутилката на Аквафор , е с един филтър с активен въглен (едно дълго такова) забравих вече ,каква беше нашата но струваше 25 лв преди поне 5-6-7години. Виждах,че детето нещо и се мръщи и настоявах и накрая се оказа ,че водата има кофти вкус...горчив! Постепенно всички деца в класа хвърлиха шишетата по тази причина.
Сега ако трябваше да купувам/избирам бих избрала шише и кутия на Тапър (не продавам нищо и не нямам представител у дома😁) Аз използвам тяхна бутилка за вода на работа (една дето може да се замразява) вече втора година не е мръднала, а доста пада от високо и грам не мирише.

Общи условия

Активация на акаунт