✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 459
  • 961
  •   1
Отговори
# 705
Като цяло този финал до тук е разочарование. Особено след спектакъла на Капките снощи. Нито сцената, нито публиката, настроението, костюмите... танците пък съвсем не са ми като за финал.

ЩОнова ми хареса в първите секунди преди да яхне гологлавия пак.

Ивет - незапомняща се хореография, костюмът не ми хареса.

На Натали тотално й липсваше ритъм, не се връзваше с музиката, аматьорско изпълнение. Добре че пуснахте оригинала, за да разбера идеята на танца.

Дара уж трябваше да е много секси в Мулен Руж стил, но никак не ми въздейства.

Единственото нещо, което ми направи впечатление до тук е, че Натали и Димитър са се карали сериозно и двамата са искали да се отказват в даден момент. Браво, ние нищо не сме разбрали. Изглеждаха сплотени, консолидирани и хармонични през цялото време.

Обаче той е влюбен в нея, много му личи. Тя в него - не. Не знам за какво са се карали, но се карат влюбени двойки, а не хора, които работят за пари. Нали им плащат, за да са в шоуто?

И на мен не ми харесват танците тази вечер. Само на Щонова ми хареса тангото, нищо, че имаше грешки, много беше трудно и беше страстно изпълнението. Мисля, че всички завиждат на Неделя, защото е лекарка, успешна, красива и витална - сори Илияна, ама жената освен тяло има и ум. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 706
В началото на танца , Дара , доста ми напомни и заприлича на Пепеляшка !

Хубав е танца !

Финала обаче очаквах да е по - силен и обещаващ , а ми се струва една идея слабо ! То предните седмици бяха по - силни !
Това не знам на какво се дължи обаче , че останаха почти безлични , на които мястото им не е на финал , че не танцуват красиво , а правят само шоу или е нещо друго ..

# 707
  • София
Дара си е Дара! Но първият танц повече ми хареса 😉

# 708
Много ми харесаха Джими и Дара. Страхотен танц.

# 709
Хайде пак Раева. 🙄

# 710
  • София
СТрахотни са Дара и Джими! Абсолютно заслужават победата!

# 711
Моето момиче гледа с мен. И ми обяви, че като малко порасне, тя ще танцува в Дансинг старс, в българския. Дъщеря ми се казва Дара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 712
  • София
Много лек, свеж и приятен танц на Дара и Джими. Много ми хареса. Джими защо се разплака - изпуснах.

Натали и Димитър - мисля, че и двамата са влюбени един в друг, обаче не мисля, че ще се получи нещо между тях и то, защото Натали няма да го допусне. Изглежда ми като момиченце, което за всичко пита мама. А мама ми се видя, като жена, която няма са си даде дъщеричката на танцьор.

# 713
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Хубави са танците, добре играят, журито сипе суперлативи, публиката ръкопляска, но нещо липсва. Незнам сякаш магията се изгуби, защото останаха само 4 двойки ли, защото те не са баш всеобщите любимци ли, но аз очаквах повече и някакси се чувствам разочарована.
Постничко, еднообразно и някак предвидимо.

п.с. логореята на Раева е нетърпима!

# 714
Гледам със закъснение и точно минаха първите танци. Неделя беше изключително дървена, никаква страст, никаква близост с партньора. Какви бяха тези 10-ки?? Ивет е много технична, но скована. Наистина обаче са много точни изпълненията.
Танцът на Натали с басейна беше оригинален, хареса ми, макар да не съм ѝ фен. Запомнящ се танц - не бяха особено в синхрон докато размахваха чадърите.
А Дара - ужасно пошло, като от магистралата облечена. Хич не обичам такъв стил обличане и чекнене.
Журито са много стилни и красиви.
Очаквам профитата и отпадналите участници да ни зарадват с някой танц в паузите преди отпадането на двойките.

# 715
Искам и аз да видя още танци от отпадналите и професионалните танцьори. Призовавам Виктор и Михаела, ама Виктор е в Китай Grinning

# 716
Много лек, свеж и приятен танц на Дара и Джими. Много ми хареса. Джими защо се разплака - изпуснах.

Натали и Димитър - мисля, че и двамата са влюбени един в друг, обаче не мисля, че ще се получи нещо между тях и то, защото Натали няма да го допусне. Изглежда ми като момиченце, което за всичко пита мама. А мама ми се видя, като жена, която няма са си даде дъщеричката на танцьор.

Димитър си има сериозна приятелка, не е влюбен в Натали.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 717
  • София
Хубави са танците, добре играят, журито сипе суперлативи, публиката ръкопляска, но нещо липсва. Незнам сякаш магията се изгуби, защото останаха само 4 двойки ли, защото те не са баш всеобщите любимци ли, но аз очаквах повече и някакси се чувствам разочарована.

Да, и аз имам чувството, че сякаш вече повтарят едни и същи движения във всеки танц. Може би очаквах нещо по-ново и нетипично да покаже всяка двойка на финала, в нова светлина да се представят...

# 718
  • София

Димитър си има сериозна приятелка, не е влюбен в Натали.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Супер - по-добре за него.

# 719

Тъкмо с тази цел дойдох. Не можахме да видим колко са си подобрили уменията. Повече шоу беше.

Общи условия

Активация на акаунт