Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 409
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Сиросче Heart Eyes Искам още!
Фил, къде, тук ли?

Прибрах се аз. Като луд с картечница бях по магазините, с двеста лева в час. Добре, че МУ не беше с мен. Купих си една тениска с Фрида Кало. Продавачката заяви, че била много грозновата, ма явно хората я харесвали, незнайно защо Joy Оползотворих талон за намаление в ДМ по случай рожденния ми ден. Сега малко айляк.

# 107
Сирос, искам от същото още!Да си починеш, момиче!
   Азалия, крилца овкусени със соев сос,сол,малко чесън,аз слагам бял пипер, престояват около час.После в дълбок тиган с олио,да се позапържат от двете страни Наливам кила, колкото да ги покрие и да врат, докато изври колата.
   Ядеш и ревеш!Не е най-здравословната храна.
  От 30 яйца нито едно фира в тенджера,по статия класически метод .Боядисани, аз ги пипнах, синът и гаджето ги довършиха Сега следват вторите 30.Ще пращам по децата на село, за това са толкова.

# 108
Стигнах и до вас най- накрая. Разгеле. Hug

Сутринта ми беше зададен въпросът КОГА ще правя козунак. На моя контра въпрос КОГА съм правила, отговорът беше "като бяхме в Азия" Joy Да се разбира декада време. И като ги попитах а защо ногава не го ядоха, в отговор получих само усмивки. Та така. Без козунак. Но новото 20 е, че ще се събираме част от бг компанията. У нас. Така че... да. Grinning

Голяма буря се задава, супер силни ветрове- събориха ми няколко сушки на терасата.

# 109
Такааааа, от втората кора, 10 бр фира. Ще има салата с яйца за вечеря.

# 110
Купих шоколади. И прясно мляко. Вино има. Гледам в една точка и се чудя дали да забъркам крем-карамел или палачинки ? Вън все едно е есен. Хванала ме е летаргията. Имам да чистя, но ме мързи. Придърпал съм компютъра в леглото и сърфирам от легнало положение. Нещо ми е смърцафръцано. Дали една голяма чаша коняк ще ми оправи настроението ?  - няма да пробвам защото последния път ми дойде вдъхновение за ремонт и .... почити почнах.
Ако отворя Амазон или Ибей усещам как ще похарча маса пари за глупости от които нямам никаква нужда. Даммм .....

# 111
Лан, коняк може, ремонт - твърдо не!
Наспорт! Аз си налях, беше луд ден. Пуснах Пени Сю да изпере едни дрехи, аз изпрах на ръка едно перде. Ще просна после дрехите и за днес толкова! Утре имам да пазарувам. В събота ще боядисвам яйца. Утре нищо не се правело, но може и да врътна още една доза козунаци. Може, не може в събота няма да се изгърбвам. В неделя ще посрещам гости, но менюто ми е мързеливо - агнешкото в килъра за 6 часа, после за 5 минути ориз със спанак. Две салати и една баница. По традиция, ще сме се нахранили още с баницата и салатите, ама квото такова.

# 112
Яйца боядисани, пердета на кухнята изпрани и закачени, яйчена салата готова,вечеря почти.Една пералня чака да бъде простряна, но най-важното Джин накапкам!
   Лан, как коняк и ремонт?!Само коняк!

# 113
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като ми пуснахте мухата за козунак, дайте и рецепта.
яйца има - 30 броя. ще боядисваме... някога.

като лан съм, но без коняка и ремонта.
'пях ти и празниците!

# 114
Сутринта пропуснах да поздравя имениците,здрави да са,и всички около тях!
Аз пък съм "За" ремонтите 🫣.Нерви, мръсотия,прахоляк,но после ти е кеф,на новичко и чистичко да се разполагаш ☺️
Ориз с мръвки и баницотуманик готови.Глава камбана,АБ започнат.Понеделника ми може да идва 😬

# 115
  • Mediterraneo
Боядисах аз, 15 от 15, 100% успеваемост никога не съм имала. Варих ги и аз по стария метод, с кърпа на дъното. Боите не хванаха хубаво на жълтите ми яйца, ама хич не ми е. МинА времето като обикалях като гламава пазари в издирване на бели яйца( тук е почти невъзможно в магазин да намериш).
Купих билет на голямата, идва си в края на месеца! Почти 4 месеца ще си имам две деца вкъщи. Утре ще нося СВ-то й на шефката, и ако всичко е по план, на 1 юни при мен на работа.
Направих още една поръчка от бг магазин, че ММ не харесА сиренето от предната поръчка. Сега купих още 3 различни вида, дано нещо допадне на вкуса на вегово височество.
Козунаци няма да правя, имам желание, мога, но нямам време никакво. Днес беше моментът, че съм почивка, но сутринта имах ходене до банката( тези идЕоти ме оставиха 3 дни без онлайн банкиране, блокирали ми достъпа от съображения за сигурност), замотах се в Алди и Мьолер и уйде. Може другата седмица, ей така, за спорта.

# 116
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бюти, тъкмо това щях да пиша и аз, но Мьос ме е изпреварила - сладкарска боя!
ММ записа в понеделник Беболина на плуване точно заради любовта и към водата. Да видим само как ще се получи с воденето, че е три пъти седмично.

Сварих вчера 30 яйца. От тях около 20 оцеляха, но съм доволна, очаквах повече счупени 😂. Козунак не ми се захваща, ще се пробвам евентуално в понеделник!

Яйцата в много цветове с памук ли се правеха?
Може и в кухненска хартия, капеш от всеки цвят по малко, и увиваш около яйцето. Simple Smile

# 117
… замотах се в Алди и Мьолер и уйде.

Да не съм чула за Мюлер! Днес сигур час изкарах там. А влезнах за салфетки и веро. 😠 Почти си тръгнах с инфра- ред маска за лице. Слагах в количката, вадих, пак слагах. Накрая върнах и бегом съм касата. ☺

# 118
  • София
Кви сте такива сбъркани, бе. Simple Smile Няма начин коняк да ме вдъхнови за ремонт, ама никога.

# 119
И аз днес в Мюлер похарчих една камара пари за глупости. Отидох за клещи за нокти (за врастналия на малката), нооо 26.99 евро ми се досвидяха. Тая вечер ще търся из temu-то.
Уинд, утре викаш нищо, само почивка, а? Днес не трябваше да спя през деня, сега ми е крив света.

Общи условия

Активация на акаунт