Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 406
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 90
Мисля да ви напусна за около седмица и свършите със снимките на козунаци и яйца 🤣.
Стой тука, сама ли ще ме оставиш сред всички тези козунаци на тез сръчни булки?!

# 91
И моите планове не включват месене и правене на козунаци 😁.Ицата традиционно в събота.Ако се сетя да купя 😬
Отметнах преглед на колата,пратки и пазаруване.Синузита ми става още по-зле,замислям се вече за АБ 🙄.За готвене ми се върти само телешко с ориз,но трябва и още нещо.Чудя се между тутманик и баница с мая 😂.Прасешка му работа , хората козунаци и курабии правят,аз-соленко,с много масълце 🤤

# 92
Аз за довечера ще слагам в голЕмата тава свинско с лук и картофи.
   Снощи правих крилца със соев сос и кола, Унучката много обича месце.А като има  и кокал е супер доволна.

# 93
Мид, браво на Ена !
Отивам до цветарския магазин за тор за цветя. Имам и да слагам вентилатор в банята но не знам кога.
Много се ядосвам , когато съм уцелил даден хранителен продукт който да ми понася и изведнъж да го развалят. Побеснявам!
Сега съм като смок глътнал футболна топка, заради това, че се предоверих.
Завиждам на почиващите, аз залягам над домашните задължения.
Болничките да оздравяват !
Станало е 12 а ми се спи въпреки кафето и всичко останало. Не съм наред нещо ...

# 94
  • France
Ден
Аз най после хванах гастро вируса на малчо. И сега ми е лошо, лошо... а вън вали и децата ми скачат отгоре. Confused
Ре, я не се втилявай JoyKissing Heart

# 95
Ба, то и почиващите имат домашни задължения, ама жмят, кои с едното, кои с двете очи 😂.
Марул, какви са тези крилца с кола, дай рецепта, звучат вкусно, бих прежалила да взема една кола за рецептата.

# 96
  • София
Макак да не се втелясвам, яде ми се та две не виждам 🤣. Не ми стават козунаците и май ще пропусна, ако в събота не ме удари музата.
Фило, душо, що не ме каниш на шоуто р другите теми? Днес четох и се холя и плача 🤣.

# 97
Лав, това се е получило, защото са били студени яйцата ли? И моите ще са студени 🫣. Ако ги оставя в хладка вода за малко дали ще спася положението?

# 98
Така подозирам Сис, защото досега такъв проблем не съм имала.

# 99
  • тук и там
Аз пропуснах че в Бг са почивни дни..Тук децата на училище, аз ще чистя-няма кога иначе, яйца в събота.
Козунак не знам дали ще се пробвам да направя тази година-иначе накупих локум, стафиди и др. -уж за козунак, ама вчера купих и един готов от Бг магазина, ако ме домързи нещо в събота, та по-вероятно е само с купешкият да си останем.
Разочарована съм, от човек който би трябвало да ми е близък.Всъщност напълно оправда очакванията ми в дадена ситуация, това е най-разочароващото.

# 100
  • София
Аз не съм пробвала в пота. За там съм чела, че се слагат директно на под налягане, но таймерът е на нула. Като се вдигне налягането се освобождава налягането. Но.... не съм пробвала.

# 101
Не всички модели имат 0 минути на инстант пот.
Аз някаква друга програма помня сякаш.

А някои и в еър фрайер май варят, обаче на мен май просто не ми се занимава Simple Smile

# 102
  • France
Ре, най-голямото шоу го изтриха онзи ден. Явно има хора, които не понасят критика. Сега е тихо и спокойно

# 103
В интерес на истината снощи пуснах в пота втора доза яйца за варене, но по - малко - 4 броя. Нито едно не се счупи. Може би не трябва да са така натъпкани. Твърдо сварени се получават.

# 104
Аз “варя” в еърфрайър, обаче не винаги стават ок. Трудно се белят, жълтеят/кафенеят след беленето, от което дребната се цупи и жълтъкът отива в някой край на яйцето.

Сигурно в събота всичко ще правя. Само да не забравя да извадя плешката от фризера тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт