Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 863
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Браво на детето Тарти. Безаварийно да кара.

# 166
  • тук и там
Браво на щерката , Тарти! Безаварийно шофиране и да  посети много хубави места!
Пия кафе и ще отивам да гладя-не мога да издържа цял ден нищо да не правя,човърка ме отвътре.
Взехме агнешко (бут) от Лидъл, дано да стане.Вземали сме и от месарски магазин преди, ама ние с ММ като не разбираме от  меса-все тая,накрая се оказва  овче в някои случаи-хем ние си избираме месото. Миналата година оцелихме-беше цяло в един месарски и го видяхме че е  агне и само го нарязаха, ама бяхме и много хора. Тази година ще сме сами и ще минем с лидълското агнешко(или каквото е там)..

# 167
Честита книжка на Тарталетката!!! Безаварийно и спокойно да й е шофирането.

# 168
Привет...
съдра се да вали туй временце...и баткото се тръшна за разходка, и мокри се прибрахме... на село чак в неделя ше ходим... мариновах месото, сега варя комплекта за дроб-сарма...
Честита книжка на Тарталетчето!!

# 169
Да казвам ли, че тръгнах да търся нещо в един шкаф и намерих друго нещо в него. А именно гофретник!!! Купуван е преди 7 години минимум и почти толкова не е ползван.

Грамаданска бяла птица съм, признавам!

# 170
Кайсия, добре че писа за агнешко, та се сетих, че мойта плешка още си седи във фризера.

Супер изморена съм. Сутринта не съм си чула алармата, добре че някак 20мин. след нея отворих едно оЧо и видях, че е по-светло от обичайно. Докато излезем, 2 пъти нямах идея къде съм си оставила телефона. И дребната е в разговорливо настроение, не ме оставя да отпусна с нещо съзнанието. Една колежка много държи да се среща с мен, вместо да ми драсне 2 реда какъв ѝ е проблемът и сега никаква я няма.

Тили, някой май ще прави гофрети за закуска скоро.

# 171
  • sf

Донси, Лютичето пише в другата тема Simple Smile

Омешала съм темите 😆

# 172
Прани гащи от днес

Оказаха се вкусни на скара 😂

И време за бира сега

Болните да оздравяват!

Мисте, приличат си малко, по шума.

Много туристически тоз остров. Правилно го избягвахме за почивка. Такава е гмеж... Половин Румъния и половин България. Не ми се мисли, как е в сезон.

# 173
  • Пловдив
Ний от вратата у свеки и кръгом към спешното Confused Едно паве и се стовари на палеца на крака. Ама от 2м височина...кръв, ужас! На снимката казаха, че бил счупен на 3...па не щеше да остава, па аха да припадне...накрая я склонихме. Мина манипулацията и я качихме в стаята. Та преди 30мин се прибрахме.
Отделно МУ спукал гума на едното връщане за багаж Head Band Айде и там ядове, ама малкия дявол, де.
Та тъй минА днешният почивен ден.

# 174
  • sf
Леле , мисти, ужас! Че откъде паве от такава височина?

# 175
Мисте, имало да става. Пиши го малък дявол. Има къде по- страшни неща.

Сиросе, къде сте виЙ?

# 176
  • Пловдив
От къде...то нъл знайш га има да става 🤐🙃 нали са в ремонт, покрили шкафа с найлон и отгоре павето да затиска. Все едно угаран ше мине...абе...и аха да отвори шкафа и онуй се стовари.
Мани-мани.

# 177
Ам, Мисте, да питам аз… кой държи паве вкъщи? 🙄

Пу- пу, разминало се е.

# 178
Оф, Мистиче, дано бързо да й мине, че...с тоя ремонт...
Дроб-сармата е във вфурната, накапкала съм си розенце... само я чакам да стане и да я опитам. Ся, срам - не срам, шси призная, че за първи път правя дроб-сармаааа... та затова съм така развълнувана. А колко вида зелени подправки от  градината на маман наврях вътре... дано е вкусна.

# 179
Мисте, малкия дявол 🤗

Тили, Тасос.

Мързе, ще се е получила, щом има зелении. Пусто не съм близо, да дойда да те проверя 😋😘

Общи условия

Активация на акаунт