Бързо да минава и без последици!
.Постя аз днес. Ще пропусна чашата винце,нещо което не съм правила от доста време.
Пратих ММ да ми вземе брашно тип 00,или това на Джорджевич от турския магазин за да ми станат козунаци,нямало такова..Всички били тип 450.Ако не ми станат козунаците,да знаете защо..
Тук агнешки дреболии не продават,та само ориз и лук ще е "дроб сърмата"..Та агнешко с ориз и лук ще е менюто за Великден.Сири,пиши на лични къде сте-ако морето е с пясък,не с камъни.Ние все ходим на едно и също място в едно село ,но искам да огледам и други места в букинг.
.Постя аз днес. Ще пропусна чашата винце,нещо което не съм правила от доста време.
Пратих ММ да ми вземе брашно тип 00,или това на Джорджевич от турския магазин за да ми станат козунаци,нямало такова..Всички били тип 450.Ако не ми станат козунаците,да знаете защо..
Тук агнешки дреболии не продават,та само ориз и лук ще е "дроб сърмата"..Та агнешко с ориз и лук ще е менюто за Великден.Сири,пиши на лични къде сте-ако морето е с пясък,не с камъни.Ние все ходим на едно и също място в едно село ,но искам да огледам и други места в букинг.Препоръчани теми