Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 884
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 755
Азалия, за синузит тинктура от морска краставичка - правя домашни капки с натриев хлорид или сребърна вода (10мл) и 3-4 капки тинктура. Смесвам нови капки всеки ден или през ден. Досега е работило, бързо оздравяване.
п.с. Редакция - много положителен ефект ми оказаха минералните извори - сауна, парна баня и топли басейни.

# 1 756
Това да попаднеш на шеф, който преди всичко да е ЧОВЕК и после шеф е като да удариш шестица от тото!
И днес пропилян ден в търсене на работа. Коригирах си CV-то и ще почвам да търся по чужбинските компании дали някоя аджеба има нужда от дистанционнаре  инжинерос булгарикус. Ще бъде чанч но каквото-такова. За съжаление, днес като ги преглеждах някой от тях изрично с написали да не се пращат CV-та ако няма изрично обявена позиция. Това последното заради поверителност и незнам си кви директиви за съхраняване и обработка на лични данни.
И аз си сипах за да не се деля от колектива! Съдържанието на бутилката коняк намалява, а на магазина няма от моя. Ще трябва да си попълня запаса с едно-две шишета и да взема още малко шоколадови бонбони. На диета съм уж ама .... и Асан е хора!
Болничните да оздравяват!
Утре петък - чудя се дали да ходя на пазар.

# 1 757
  • France
Аз съм имала късмета да имам истински човек за шеф. Бог да го прости. Понеделниците бях щастлива, че отивам на работа.

# 1 758
Абсолютна шестица е. В такива хора ми е надеждата. В добрите хора. Има ги.

# 1 759
  • France
Мда. Чудесен човек. Умря в катастрофа на 200тина метра от къщата си, докато се връща от работа. Остави жена и дете на възрастта на Славчо сега... животът е мамата си джаса - гадна кучка.
И до сега го сънувам понякога

# 1 760
Бях на концерт на Орлин Горанов с музикален театър на В.Търново.Много много ми хареса.Заредих се, после с двете дружки на по чашка.

# 1 761
  • София
Майка ми са я приели в болница по спешност. Проблеми с жлъчни канали и от там с черния дроб. Минала е скенер, другата седмица ЯМР и ще я оперират сигурно. Дано да е само това. Във същата болница е взет и мъжа й, че няма кой да го гледа. С МС е. Моля за палчета.
Лекувана е неправилно почти месец време, откакто са й оплакванията. В Европата.

# 1 762
Маруле, много хубаво. Той ми се вижда свеж на телевизия, предполагам, че и на живо е много приятен. Ние пак сме сами и тийнката се опитва да ме изненадва с Гънс и други такива, ма все удря на кaмък Grinning

Бъръльо, стискам силно.

# 1 763
БърБър, много силно стискам! 🤗

# 1 764
За шефове си говорите. Моите работни взаимоотношения не са баш традиционни, но в настоящата ситуация за пореден път видях кои хора и отношения си струват и кои не. Та да, има добри и човечно хора. И в тази тема е пълно с такива.

Ау, Гънс. Мой човек е тази тийнка.
Според МУ Аксел Роуз не може са пее, ма какво ли разбира той?!

Бър, стискам силно палчета и изпращам положителни мисли и прегръдки!

# 1 765
Бър, 🍀🍀🍀
И за Мид не съм пуснала, и за Бърд 🍀🍀🍀

Само да сме здрави. Всички.

# 1 766
  • София
Хайде, оздравявайте, че бактън (някой ползва ли я още тази дума?).

Лане, голям си мърморан. Наистина директивите за обработка и съхранение на лични данни са много строги. Ако някой ги спазва, де.
Пуснал си CV, добре. А пише ли, че ще ти се обадят? Или само на тези в шортлистата?
Вземи и се разтърси в сайтовете за фрилансъри. Понякога излизат много добри предложения за работа по проекти.

Ние бяхме леко нервни, защото при нас гърми, а куклата се страхува. Съответно аз я успокоявам и не пропускам и себе си да успокоя с една чашчица. Simple Smile

П.п. Ей такава чашчица, ама с бело. Simple Smile

# 1 767
Арте, бактън си е баш актуална дума! Аз моите ги шокирам нарочно и с чунким. Иначе ми се смеят на "въртя се на една пета" и на "карастанчовите", все класики от Югоизтока. Ма аз съм човек на цяла България, както казва тролчето, ползвам и други.

# 1 768
Бактън си го ползвам. Често. Ай сиктир, също.

# 1 769
  • Mediterraneo
Няколко дни не мога да ви насмогна.
На Сис новината ме прободе в сърцето... Съжалявам за несбъднатата радост!
Мид, как са дечицата? Парацентеза правиха на голямата, беше на годинка, пълна упойка се наложи. Пневмонии лекувахме всяка пролет в продължение на 5 години, бях полудяла с нейните непрестанни боледувания. На голяма въртележка сте; мононуклеозата определено сваля имунитета, сега пневмонията. Добре, че е лято, ще се закрепи бързо Павчо! Гушкам ви тримата.
Бърле, палци за мама! И на Бърди, те са постоянно стиснати!

Аз си имам голямо дете налично, вчера я прибрах от летището. Вчера и днес отметна по едно интервю за работа, дано се отвори някъде парашутът, че трябва да се работи лятото, за да се живее зимата. И на моята кола я качих да кара, ау, хора, ще получа удар. Не от страх, не, че кара лошо, аз просто съм контрол фрийк и мразя да се возя. Почти винаги като сме заедно с ММ карам аз, а начинаещ шофьор с 0 часа стаж зад волана никога не ме е возил. Хем ми е притеснено, хем се заливаме от смях с коментарите на малката от задната седалка, все едно рали състезание коментираше, лудница. Абе, хубаво си е да са си двете заедно при мама.
За зъбните казуси и в другата тема( Ре, ти сигурно затова се бъркаш) казвах, че 3600 евро за имплант ми се виждат ужасно висока цена. Още преди няколко години ММ слага импланти, едва ли стигаха 1500, а вече цените са надолу, има реклами и за по 900 евро. Сега, аз на реклама няма да се доверя, ще си го направя при нашия зъболекар( който не е имплантолог определено, но е много кадърен, със страхотно добре оборудвана клиника, ходи постоянно по обучения и семинари) и ще платя повече, за да съм сигурна в работата му. Сакатлъци стават винаги, то е ясно, но поне ми е на съседната улица, дето се вика.

Общи условия

Активация на акаунт