Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 848
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 890
# 1 891
  • Наблизо
Честит празник на всички деца и бивши такива Simple Smile

Само ви чета тия дни,много съм заета в моите конкурси и семейни драми.
Всичко ме боли,заспивам в 20 и 30  ставам в 3..поне успявам да чета на спокойствие,но съм непрестанно уморена.

Ох котациииии....моята благородница (разбирай,намерена на пътя на село) е доста злобничка,но умира да е около мен и да я галя..докато не ме одере.

Сис, опитай се да я примамиш с нещо любимо,което ще получи след тренировката..Аз постоянно го работя моето така,а него си го мързи доста.

Хубав ден на всички!

# 1 892
  • Пловдив
Добро утро!
Честит празник на малки и големи деца! Heart.

# 1 893
Честит 1ви юни!!!

Панде, как мина обременяването? Ти беше подготвена, но бая го мислеше в същото време.

Хортензия, вие оздравяхте ли?

Защо трябва в почивен ден човек да се буди толкова рано?!

И аз си зададох този въпрос, изключвайки алармата, после ми просветна- защото днес е дипломирането на Тилката!!! 👩🏻🎓🍾🎉
Бая по вода ще им върви на целия випуск. 😀

Бюти, нещо за сън дали не би помогнало?

# 1 894
  • тук и там
Честит празник на малки, големи и още по-големи деца!  Grinning Много хубави деца и котове видях! Сивите на цвят котки най-много ме кефят .
Тук вали пак.Довечера сме на представление на каката-с танцовата школа което започва чак в 20,30. Обикновено и закъсняват-та ще се приберем сигурно към 23ч, докато се изредят от най-малките до най-големите да танцуват.
ТиЛи, в магазините за обувки продават пяни, кремове или шампоани за обувки-вероятно има и за набук. Аз имам пяна за сухо почистване  , но само за спортни обувки-върши работа.  Предполагам и за набук имат нещо такова.

# 1 895
  • Наблизо
Мид,как сте?Хортензия?

Панде,аз съм с Артемис..

Тил,много съм скапана и нервна.Да минат и мисля,че ще се оправя.Не искам с лекарства,че може и да не се събиудя ако малкото викне например...

# 1 896
Честит празник на малките и порасналите деца!
При нас по повод празника ще има концерт на Петя Буюклиева. Според МУ концертът е наказание за непослушните деца Joy
Снощи сте показали чудни котаци и още по-чудни дечковци Heart

Крива съм аз, не спах. Снощи към 00:30 една приятелка реши, че много спешно трябва да ми пише по вайбър, тъкмо бях заспала. На всичкото отгоре има ужасния навик едно изречение да го изпраща на по 4-5 съобщения от 2-3 думи. Погледнах с едно очо и игнорирах. След 10 минути нова порция съобщения. През деня обсъждахме една работа, решихме, че е ако имаме вариант А, действаме с план А; при вариант Б - план Б. И наща кокона посред нощ решава да ме уведоми, че имаме вариант А и действаме с план Б. Оттам се разсъних, въртях се цяла нощ, ставах два пъти. Днес едва удържах порива си да й напиша 10 съобщения в 7:30 сутринта.

Чака ме работен уикенд, сто задачи имам на главата. Идея нямам какво ще готвя.

# 1 897
  • Наблизо
Момичета,имам нужда от помощ..
За конкурса ми трябва да се представя в 10 минути..Имах презентация,но вчера бях на обучение и ми казаха,че трябва да я преработя и да се сложа повече напред,отколкото какво върша.
И не знам как да го направя...

# 1 898
Добро утро!
Много харесвам 1 юни, честит празник на всички смехурковци! Simple Smile Ще го черпя моето сладолед и книги.

BeautifulM, по презентациите съм, но не разбирам "...трябва да я преработя и да се сложа повече напред,отколкото какво върша..." Какво значи повече напред?

# 1 899
  • София
Добро утро! Честит празник на всички! Запазете невинното в себе си и бъдете по детски ентусиасти, за да е цветно около вас!

Бюти, дай подробности. И аз не схванах. За "бъдещи творчески планове" ли говориш?

# 1 900
  • София
Кажете как да почистя кожен диван от кръв?

# 1 901
  • Пловдив
Кажете как да почистя кожен диван от кръв?
май с прясно мляко.

# 1 902
  • France
Кръв се чисти с хладка, леко подсолена вода и мек сапун. По принцип Ваниша добре действа, но не бих го позвала за кожа

В съседство имаше купон, 3 пъти виках полицията, която май така и не дойде. 🙄 Искам къща в спокойно село

# 1 903
Да са ви живи здрави малките дечица и големите деца ( казват, че за жените мъжете били едни големи деца .... ) , да ви слушат, обичат и обожават !

Попи, и на мен така ми изглежда котарака, предвид погледа му ...
Ре, кожен диван с изцапан с кръв .... няма да питам какво е ставало , но наистина с прясно мляко е решение. Май и със сол ставаше но не съм сигурен.
Бюти, предполагам, че хората са имали предвид да изтъкнеш своите доказани качества и способности преди своите идеи и възгледи. Един вид : Участвала съм в ...., Изпълнявала съм .. , Ролята ми в .... . Един вида да подчертаеш, какъв опит имаш и в последствие да го допълниш с останалите ти възможности и качества може тогава да акцентираш на визия за бъдещето. Поне така го разбирам от това което си написала.

# 1 904
Последно чистих кръв с обезмаслител, само това имах под ръка, но се изчисти чудесно.
Благодаря,че питате как сме. Вчера бяхме на контрола, вече не се чуват хрипове, явно вторият аб действа. Ще го продължи до десетия ден, ще продължи и с инхалера за астмата поне до края на юни. С една дума, добре сме, в понеделник на училище.
Днес отново посрещам българска група у дома на вечеря. Този път само четирима човека. Мм отиде на пазар, аз пия кафе и мъдря меню. Много е хубаво да чуваш българска реч, добре че са гостите, ще стане година откак не съм ходила в България.
Дописвам. Тили, честито дипломиране на Тилката! Все напред и нагоре!

Общи условия

Активация на акаунт