Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 852
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 875
Тили, има специални шампоани.

Къде да ги търся? В магазините за обувки, или в дрогерии тип ДМ? Става дума за новите любими сандали на Първородната, които са хем на ток, хем е квадратен, а от там- и супер удобен. Вече ги накисна хубаво в дъжда, иска ми се да запазим добрият им вид максимално дълго, защото тя трудно си харесва нещо толкова много.
Аз съм голяма джаста- праста що се касае за обувки от набук и не съм им треперила досега никога. Като се прецакат- хвърлям. Кожените вече са друга бира- тях си ги обгрижвам сериозно, а те пък ми отвръщат с дълголетие. Grinning

Страхотни котаци!!! А Узи е топ!!! Heart Eyes Ще се научи, Сири, ще разбере, че не е никак зле да си гушкан и мачкан. Hug

Попи, впечатлена съм от косата на дъщеря ти. Много хубава, здрава и с блясък!!! Heart

# 1 876
Узакиса е сладкиш голям, искам едно такова вкъщи да си гушкам, май казвах вече 🤭

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 12:20 от Азалия

# 1 877
Леле, Сири, невероятен сладкиш!

# 1 878
Узииииии
У-зи У-зи У-зиии
Сиросче, а ако сядате до него и го галите често, дали няма да помогне с времето?

Попи, Азалия, чудесни котаци и чудесни деца Stuck Out Tongue

# 1 879
Дава да се гали, сам идва, но а го вземеш в ръце да го гушнеш и почва да вие буквално на умряло, като същевременно се мъчи да избяга.

ПП. Узо е, бре. 😂 Какво го прекръстихте? Аааааа.

# 1 880
Обожавам котки. Сиви особено много.

# 1 881
  • София
Сладки дечица и котаци. Азалия, сладка бузка за щипане!  Попи, сладурка!
Heart
Най-новото попълнение, Узито, е много джиджан.

# 1 882
Азалия, вземай едно такова. Разкошен кадър. Дечко, Кот и наоколо ❤️

Мьос, сивушкото помня, но госпожата не. Реших,че е госпожа. Така гледа. Важно, та важно. Разкошни са.

# 1 883
  • София
Ау, сега видях и рошльовците на Мьос, а е писала преди мен. Страхотни са!

# 1 884
Тили, не съм взимала, защото се справям чудесно с четките. Петна от вода/дъжд/локви излизат много лесно. Но по клипчета съм гледала, че за дълбоки и големи петна трябва да се “изкъпят” целите обувки, съхнат и после се четкат.

https://youtu.be/vBJp3VKl7_M?si=2ScaCl5Mcs0BqSuh

# 1 885
И двете са госпожици. Сивата върви към баба вече, поостаря. На черното още му викаме "бебето", но стана на година скоро, значи е тийн. Фиона и Чубака, имена от филми им дават децата. Добрички и обичливи са ни и двете.

# 1 886
Добро утро.
Попи, тоз вашия гостенин що гледа така мръсно ? Нещо не обича явно да го закачат...
На Мьос изглеждат като кълбета вълна. Не знам как се оправя с тях. Пуснеш ли ги в градината после няма изчистване от тревички по тях. А и се скубят доста.
Оранжевия изглежда гладен ...
Аз у дома котка не искам. Ако ще взема някой ден, искам ориенталска късокосместа!
Продължавам да стискам палци и отивам за кафе.

# 1 887
Добро утро!
   Честит ден на детето - да са ни здрави и усмихнати!Да растат в мирно време!
    Пия кафе, разсънвам се.

# 1 888
Лан, предпочита възрастни определено. Въпреки че е много внимателна с него, според мен щерката му идва много шумна и експресивна. Благоволява обаче да я остави да го погали. Не винаги и за кратко.

Честит ден на детето! Да са здрави и безгрижни!
Липсва ми времето, когато на 01.06 колите шофираха със светнати фарове на този ден.

# 1 889
Честит празник! Нека всички дечица да са здрави, усмихнати, енергични. Нека намерят пътя си и са щастливи!
Много хубави котета, само за мачкане.
Защо трябва в почивен ден човек да се буди толкова рано?!

Общи условия

Активация на акаунт