Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 851
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 860
О, Сисче, не я наказвай...опитай пак след няколко дена и ако не иска - не е нейното. След година - две може да поиска. Мъничка е още.

Артемис, има го, ама на английски, а кака ви от тоз език не отбира... та тше си тъгувам...

# 1 861
Продължавам да стискам палци за всички които се нуждаят!
Пробвах сега горещ шоколад с коняк. Става, но следващия път ще добавя и парчета шоколад в столицата за по-плътен вкус.

# 1 862
В столицата?!

# 1 863
  • София
Панди, я ги пусни изследванията. Ще ти кажа веднага дали има проблем. Че не съм наясно какви референтни стойности са сложили на 60-та и 120-та минута.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 20:32 от Pandachina

# 1 864
  • София
Панди, захарта е добре, но не и инсулинът.
Директно ти копирам какво трябва да бъде - референтни стойности на инсулин за 1-ви и 2-ри час.На първи час е под 5, на втори под 25 и да не е повече от стойността на гладно, умножена по 5. На втори час да не е над 15 и да не е над 3 пъти стойността на гладно.

Витамин Д е трагично ниско. Трябва да започнеш да приемаш.

# 1 865
Сисче, не я наказвай, само ще намрази плуването. С много говорене, много гушкане и малки награди след тренировката е по-вероятно да я стимулираш. Обясни и че другите много са тренирали и за това са по-добри.
Миличка, малка душичка.

Панде, слушай АРТЕМИС и почети първа страница на https://www.bg-mamma.com/?topic=1652164

# 1 866
Беболина едно филмче за русалки дали няма да я мотивира?

# 1 867
  • Варна
ТиЛи, питаше за светъл набук.

Ще дам препоръка за когато се откажеш от всичко друго Simple Smile

Имам един препарат, който ползвах на бели платнени кецове, когато нищо друго не помогна. (Просто за всеки случай ще ти го дам.) Има абразивни частици и вероятно оптичен избелител, не е белина. Помага и за пожълтели яки на народни носии, абе пенкилер. Не прави светли петна, обаче изтръгва всякакви нюанси... А го ползвам и за фурна и котлони! Невероятен е. От DM, ето това. Мисля си, че с мека четка ще помогне и при теб за набук. Ама... не съм пробвала на набук, само имам чувството, че ще помогне.

По-късно ще дочитам, много изостанах.... Бач, бач.

# 1 868
Мерси, Дорч!
Ще пробвам- задължително!

# 1 869
Ето тези четки за почистване на велур препоръчвам - https://www.amazon.de/-/en/Tadabo-Brushes-Cleaning-Germany-multi … red/dp/B076ZLCKFR
Вече няколко години с тях поддържам едни светло кафяви велурени ботуши.

# 1 870
Пропуснала съм поста на Тили, но не бих мокрила набук. Ще стане на нищо.

Капнала съм. Ще работя и почивните дни. Мръъъъъън.

# 1 871
На този етап нищо не направих по обувките, оставих ги така. Ще търся спрей на първо време, после вече с времето ще пробвам и другите препоръчани неща.
Благодаря ви! Hug

# 1 872
Бързо разбра, че е царя на дивана🐱]

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 23:55 от Сирос

# 1 873
Сирос, жесток е Мац!

Ето и от нас един, който ни навестява чат-пат:

Тили, има специални шампоани.

# 1 874
Жесток, жесток, да беше малко и гушлив.

Малкото Попи 😍

Общи условия