Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 882
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Добро утро. Петък е.

# 1 771
Добро утро!
   Злате, свежарка е Орлин, а как пее!Очаквах негови хитове, но той няма кой знае колко самостоятелни песни.Но пя дуети с две дами, едната Гергана Стоянова била участник в Гласът на България. Имаше откъси от опери, мюзикъли , готино беше.
   Бър, много силно стискам палци!

# 1 772
  • София
Добро утро.
Бър, стискам палци.
Сега се качваме към унг отделението, смениха и абоката, всичко ще мине добре.

# 1 773
Бърбър, палци за мама!
Мидче, и на Ена също стискам!
И на всички други болнички и недоволнички!
Аз няма да се оплаквам днес, петък еее 🤪🤪
Пък утре ще мръднем малко до голямото село на бал и така!
Прекрасен уикенд с по-малко дъжд желая 😋

# 1 774
  • София
Добро утро, девойки и мъжове! Grinning

Надявам се днешното прохладно и свежо утро да носи само здраве и спокойствие.

Мид, стискам палци. Ще бъде наред!

Щерката се готви за изпит, после е на тренировки. На лагер е, но по изпитите преспива у нас. Добре. От 16 юни в нов лагер, с девойките. Цяло лято няма да я има. После кой знае на къде ще я отвее вятъра и къде ще играе...

Майка ми звучи добре. Поне си почива в болницата, че иначе е 24 на 7 болногледачка. Не ме слуша, не дава друг да го пипне мъжа й. Взеха си чистачка да им чисти, градинар да коси, че тя сили няма. Опитах се да я убедя за тези пари да викат сестра поне по няколко дена в седмицата, а тя да си чисти сама, но да разведрява главата от натурията покрай болен. Ц, друг нямало да го гледа така. Вярно е, де. Като дупе и гащи са двамата. Абсолютни темерути, особняци, самодостатъчни, ама как се намериха и вкопчиха един в друг? Дано са още дълги години заедно, че иначе...Сега седя и мисля дали няма да ми се наложи да летя до там и да поостана? Не, че той би ме издържал за повече от три дена...и децата си не издържа и почва да прави кризи...въобще, друг освен майка ми не издържа. Та може и болницата добре да му се отрази, да хване да се поочупи. Ох, само тя да се оправи, да е нещо поправимо, както се надяват.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 08:19 от бъръльо-бъръльо

# 1 775
  • Пловдив
Бър, всичко ще е наред! Hug

# 1 776
Бър, всичко ще се нареди!
Пак има магнитни бури някакви.С главоболие и сърцебиене се събудих.Тоя месец е страшно, а аз ставам все по- чувствителна с годините.

# 1 777
Ще се оправи, Бър! Ще видиш Hug
Мид, пиши после как е Ена!

Добрутру.
Да имате хубав и спокоен петък, последван от още по-хубав и спокоен уикенд.

# 1 778
Добро!
Друго си е човек да поспи непробудно, а ако я нямаше и алармата на ММ да ми прекъсне рахата, още по- добре би било.

Бър, стискам палци за майка ти. Дано бързо ги изпишат, а ти ако ходиш натам, да е защото искаш, а не защото трябва.
Не помня писах ли, че се радвам и за развоя на събитията около Бърди.
Мид! Хайде и вас да ви изписват вече и да си се гледате вкъщи. Hug

Допивам кафето и започвам да си будя дечинята едно по едно, че и те с натоварени графици, пък било то и петъчни такива. Grinning

# 1 779
Бър, стискам палци да закрепят бързо майка ти и да се приберат с половинката вкъщи.

Мид, кога се очаква да ви изпишат?

# 1 780
Бър , стискам палци!!!
   Искаш да кажеш за девойката, че вече няма да  е в този тим?
   Успех на изпитите!
  Мид, и за вас мисля!
   Щерката ми сподели сутринта, че имат официално съобщение от яслата за тази, в която ще има сборни групи , докато тяхната е отпуск през август.Едно от условията да приемат детето в заместващата ясла е служебна бележка от работодател "Че не позволява ползване на отпуск в този период". Шсъ гръмна, честно!
   Ние ще се нагодим някак де, аз съм "флексибъл" откъм ходене на работа и график, мога и да не ходя.Но ми звучи абсурдно, не всеки има баба, не всеки иска баба да му гледа детето един месец, и изобщо ми звучи абсурдно тази служебна бележка.

# 1 781
Маруле, кво се чудиш? Онзи ден, носих бележка в училище от личния лекар, че разрешава детето да продължи образованието си в 11 клас Close Вече не се и впечатлявам.

Пуснала съм си Нова нюз за фон и какво чуват ушите ми? Палачинка на морето от 7 до 12 лв "спокойно можело да се намери" Open Mouth. Е, яжте си ги. Аз ще ям гръцка баничка 1,50 евро.

# 1 782
  • София
Мина, извадиха я, ще спи 2,3 часа сега.
Всичко е наред.Изчистили са, много гной имало. Анестезиолога беше много добър.
Нямам идея кога ще ни изпишат.

# 1 783
  • София
Марулче, я пак? Кой на кого не позволява да ползва годишен отпуск? Ъ?

Иначе оставането на щерката, или преместването, е задача с много параметри. Трансфери, такси, треньори, договори, редене на отбор, абе.... Та ще видим и кой какво ще предложи, че я искат, искат я от няколко места, ама да видим кой какво ще даде.

Мид, писали сме заедно. Дано вече бързо-бързо се оправи Ена. Ти и Павката как сте? Той закрепя ли се, ти имаш ли сили?

# 1 784
Мид, нека си почива детето! А ти - имаш -нямаш сили, ще имаш, къде ще ходиш. Ако с нещо можем да сме полезни, само кажи!
   Бър, стискам палци за девойката да се случи най-доброто! От яслата, за да вземат детето в сборна трупа през август, искат бележка от работодател, че същият не позволява на родител да си ползва отпуската точно тогава.
  Аз тва за морето не го вярвам.Може и да има някъде за толкоз пари, ама понякога ми се струва, че се говорят откровени глупости по телевизиите.Ама знам ли?!
   Снощи синът и гаджето си запазиха за август , студио, с гледка към морето, на първа линия,Созопол, на много приемливи пари.

Общи условия

Активация на акаунт