Пазаруване от about you - тема 29

• 82 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря на всички,които ми помогнаха с избор на размер Flowers Hibiscus Поръчах 34 или xs .Стана точно за 75 гръдна.Мноого ми хареса -остава Simple Smile Излезе ми 61 лв.

# 241
На мен по време на намаленията тези дни, ми бяха пратили купон за 25% отстъпка, в профил който отдавна не бях използвала, и реших да поръчам едни боти, които от 150 ~и няколко лева, ми намали на 124 лв.
Викам, я да видя и от другия профил, каква е цената - ами там си беше 124 лв и без купон за отстъпка. Егати смешната стратегия, отказах се.

# 242
Ехеее много сте писали,много неща Simple Smile А аз ремонт правя Sad Имам код за 50% до 70лв - някой ако види нещо хубаво и изгодно до 70лв да пише Simple Smile

Lemy - от екстра намалението се е получило така с цените.

# 243
Кройка на яке тип - квадрат е много актуална в момента, независимо от марката.
При проба може да се установи дали отива на фигура и колко точно е широко и дълго

Моето с такава кройка се оказа, че ми стои добре и реално не е до кръста, до свивката на таза с крака е
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 11:49 от Щефи

# 244
  • Сф
Наскоро по намаленията поръчах колан на Ливайс, в пликче дойде. Обаче е уникален! 100%телешка кожа мисля, Мексико.
Ето го, но сега вече е на 46 лв 
Последния ден на екстрата се разписах 2 пъти 🤣също. Разни тениски, бельо. И този анцуг на Найк се чудя дали няма М ката да е голяма предвид модела , ама не устоях , ще видим скоро .
А тия поларените якета са супер. Трето взимам за мм, че много им се кефи и са удобни. Толкова ниска цена не съм вземала.
Дано няма скоро пак намаления , малко да се спра ...

# 245
Аз получих Пумите. Много са хубави, прибрани и определено за моя крак са умалени с номер. Удобни, стоят чудесно, но...ще си ходят обратно. Кожата е толкова мека отпред, че на лявата обувка с гъне много неприятно (като на Найк Еър Форс- скоро бяхме коментирали). Като си мърдам пръстите чак се отбелязва на кожата, сякаш съм с чорап. Яд ме е, защото са много готини, но биха били голям компромис.
Едни бермуди за синко, ще видим дали ще са му ок.

# 246
Аз съм на етап, в който искам от обувката да ми е удобна. Не ме интересува гъне ли се, чекне ли се..какво прави. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря на ММ че сутринта ми го напомни Grinning Видя  черните адидаски и вика нови ли са. Казвам да, много са ми леки, удобни също , естествена кожа са,  но не мога да се възприема с черни и ще ги връщам.
Гледай да са ти удобни вика, за красиви вече сме....окъснели Satisfied /майтапим си се ние вкъщи често така с него/...
Та си ги оставих Simple Smile

# 247
Аз за толкова години не случих на удобни обувки. Тези боти на Birkenstock са ужасни. Направиха ми рана на петата отзад. Че и тежат. Носих ги три пъти и ги прибрах. От Лидл скоро си купих едни сандали/чехли за 15 лв, е, 100 пъти по-удобни са ми. Само чакам да се стопли и ще ги нося даже на работа. Хич не ми дреме, че са купувани от магазин за хляб 😀

# 248
И аз имам едни боти Btonx тежки и ми изморяват краката.
Иначе леки и удобни са ми едни на S  Oliver прости, и на Стив Маден също са леки едни...
Ииии..сложно е с обувките, съгласна съм...
От тонките едни на Фила са ми незабелижими на крака, леки и удобни.
Адидаските и едни прости китайски са ми фаворит, кат чорап ги усещам Flushed..супер супер удобни...

# 249
Marc O'Polo са едни от най-леките боти,а джапанките от левчето най-удобните Simple Smile

# 250
  • Пловдив
В една обущарница го прочетох...
"Няма никаква полза от широката улица,ако ти стяга обувката".
А по темата,получих си поръчката -
Ще връщаме тези панталони. Тесни са й на щерката. Малко умалени идват...и по-късИ от очакваното

Чакам баткото да си пробва тениските,да видим остават ли.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 21:47 от JiD

# 251
Дойдоха ми вторите скечърси, 38 номер, 5 uk...поръчани след като моя номер 39 ми беше огромен, нося твърдо 6 uk ...този модел е умален с номер и половина !! дори 38 го усещам широк и свободен, тоест точен за моите стандарти.

# 252
Удобни ли са?

# 253
  • Варна
Аз получих Пумите. Много са хубави, прибрани и определено за моя крак са умалени с номер. Удобни, стоят чудесно, но...ще си ходят обратно. Кожата е толкова мека отпред, че на лявата обувка с гъне много неприятно (като на Найк Еър Форс- скоро бяхме коментирали). Като си мърдам пръстите чак се отбелязва на кожата, сякаш съм с чорап. Яд ме е, защото са много готини, но биха били голям компромис.
Едни бермуди за синко, ще видим дали ще са му ок.
На мен също не ми харесва това прегъване, които някои обувки правят, до степен да не шофирам с обувки, на които държа, защото и това ги прегъва още повече, но и аз не шофирам всеки ден.

Хвърляла съм боти и ботуши, някакви марки бяха, защото заради такова прегъване за отрицателно време, имаха вид на носени с години.

# 254
Тета, готини са, естествена кожа ли са?
И аз най накрая нацелих размер, материал и човешка цена, но от друг сайт. С цвета направих компромис.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:23 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт