Пазаруване от about you - тема 29

• 81 940
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Случайно някой да има тези сандали?
Пишат, че са розови. Аз не ги виждам такива...
https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/sandali-s-kaishka-17972096

На розово злато ми прилича цветът на снимките.

# 721
Тъмно розово злато са, поръчвах ги преди две години, но ги върнах, не помня точно защо.

# 722
  • Варна
Тъмно розово злато са, поръчвах ги преди две години, но ги върнах, не помня точно защо.
Много благодаря за уточнението, че си ги върнала нищо, че не помниш защо.

# 723
  • София
Вчера получих чанта и я разкопаковах веднага. Днес обаче виждам, че цената с новото намаление е значително по-ниска. Ако я поръчам втори път, проблем ли е новият артикул да го върна с документите от първата поръчка? По принцип избягвам да правя подобни маневри, знам, че е грозно, но този път разликата в цената е наистина осезаема.

# 724
Имах подобен случай. Върнаха ми парите от по-евтината поръчка. Наложи се да се обаждам и да моля за корекция.
Направих профил на съпруга си и при следващ подобен случай, втората поръчка ще е от неговия профил. И гледай индивидуалната опаковка на чантата да е от първата поръчка.

# 725
Можеш.
Не са ми правили проблеми.

# 726
  • София
Имах подобен случай. Върнаха ми парите от по-евтината поръчка. Наложи се да се обаждам и да моля за корекция.
Направих профил на съпруга си и при следващ подобен случай, втората поръчка ще е от неговия профил. И гледай индивидуалната опаковка на чантата да е от първата поръчка.

Ами то там е проблемът, че не съм имала идея за връщане и опаковките ги изхвърлих. Случайно ми излезе реклама днес и видях разликата в цената. В случая искам втората чанта да я върна, като си разпечатам документите за първата. Предполагам, че парите се връщат според номера на поръчката.

# 727
При мен така върнаха, по номера на поръчката. Следи си в банкирането какво ще ти върнат.

# 728
При мен също върнаха по- ниската сума на поръчано два пъти нещо. Писах им и се коригираха.

# 729
Преди две години по летните промоции не ми върнаха парите за по-скъпи боти, а за по-евтините, нищо не бях загубила като опаковка и документ.
При обаждане да съм попълнила заявление и да им върна да разгледат и върнат разликата.
Като ми се правиха на интересни, уж объркали поръчката, всичко замина обратно, и други импулсивни продукти, които неразумно бях складирала

# 730
  • София
Благодаря на всички за споделения опит!

# 731
  • София

Ами то там е проблемът, че не съм имала идея за връщане и опаковките ги изхвърлих. Случайно ми излезе реклама днес и видях разликата в цената. В случая искам втората чанта да я върна, като си разпечатам документите за първата. Предполагам, че парите се връщат според номера на поръчката.
Опаковките са свързани с поръчката. Залепените етикети са уникални. Връщайки в плика, в който е новата чанта, няма как да го свържат със старата поръчка, дори да използваш документите ѝ и да си написала номера ѝ. Единственото решение е да няма етикети по пликовете, но тогава не се знае дали ще уважат връщането. Но пък ако на самата чанта има етикет, какво пречи да се сложи в някакъв плик без бар кодове?

Иначе съветът за друг профил е добър. Но въпреки това, ако пликчето с етикетите е налично, ще го свържат със съответния профил. От опит го казвам. Връщали са ми пари на нещо, което е поръчано от профила на дъщеря ми. Simple Smile От тогава много внимавам да не объркам пликовете. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:28 от Таня67

# 732
И аз с малко отзиви.https://www.aboutyou.bg/p/rieker/niski-botushi-s-vrazki-14533801 симпатични,но малко криви на стъпване..не знам как става и ми дойдоха много равни-връщам
Едни маратонки Фила -бели с розова подметка/48 лв/-явно изчерпани към момента-много твърда кожа,за подметката да не говорим-камък-връщам.
Сандалите /от Зимна роза/ -разкошотия https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/sandali-s-kaishka-17972863 За огромно съжаление явно са за тесен или стандартен крак.Моя е широк и с голяма мъка -връщам.
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/chanta-s-prezramki-lisa-13903033 за подарък-оставих.По-малка от колкото мислех и повече към червено.Не е лоша за 39 лв.-остава.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:38 от reninel

# 733
И на мен ми правиха номера с връщане на пп-ниската цена. Бяха си съвсем коректни опаковките.

# 734
Няма  изискване всички пликове да са налични, а само документите. Просто, ако сложите плик с баркод, ще прочетат баркода и така ще определят продукта.

Общи условия

Активация на акаунт