Пазаруване от about you - тема 29

• 82 889
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
Alife and Kickin имат доста такива модели рокли:

https://m.aboutyou.bg/b/shop/alife-and-kickin-65669?category=20236

# 466
На Ragwear Penelope ми харесва.
Благодаря за линковете!

# 467
Ще попитам отново понеже не мога да ви чета постоянно явно съм изпуснала кода за над 100 лева ако може да го пуснете пак 🙈🙏

# 468
  • Пловдив
Ще попитам отново понеже не мога да ви чета постоянно явно съм изпуснала кода за над 100 лева ако може да го пуснете пак 🙈🙏
Може би все пак е хубаво да прочетеш поне първия пост...

# 469
Първиа пост от 1 страница го прочетох кода е изтекъл и всичките тези кодове са изтекли

# 470
  • Пловдив
Първиа пост от 1 страница го прочетох кода е изтекъл и всичките тези кодове са изтекли
А това прочете ли?

Или това?

# 471
Все пак има продукти и без екстра намаление, може потребителката да търси код за такива.
Аз също дебна един такъв, без екстра намаление и над 100 лв.

# 472
Еми няма в момента. Като проима ще се пише тук. За това е добре да се следи все пак темата...

От 28.05 ще има 15nadi....

# 473
Все пак има продукти и без екстра намаление, може потребителката да търси код за такива.
Аз също дебна един такъв, без екстра намаление и над 100 лв.
Да, права си на мен ми трябва код не за намалените неща но уви!😒

# 474
Кодовете не се появяват, когато на някой му трябват. Специално Вие пишете от тема 1 или 2 и трябва да го знаете. Телефона за връзка с АЮ е в пост 1.
Всичките постове в темите са "Дайте код, че нямам време да чета". Ами в такъв случай другите имат право да нямат време да отговорят. А беше отговорено, че в момента код няма.

# 475
Темата е супер ,супер голяма не всеки може да следи,като почнат едни писаници дълги ,особено като има намаления и човек изпуска!

# 476
Темата е супер ,супер голяма не всеки може да следи,като почнат едни писаници дълги ,особено като има намаления и човек изпуска!

Може да се следи Nelly13 и без да се чете всеки пост, нека не звучи като заяждане.
Аз я следя точно така - минавам по диагонал ежедневните постове търсейки пост с код на инфлуенсър.

# 477
Хората пишат мнения за да са в полза на другите, сега излиза че пречат.
Има тема само за кодове, търсете там, щом ви дразнят писаниците.

# 478
Не е само до кодове, аз от темата научавам първа за някое намаление да речем. Например онова за Десигуъл при което си купихме чанти за 30 лв...то беше за два три часа само и благодарение на темата,  не го изпуснах...
Или за изгодно намален продукт, който да купя.
Или за бъг при който купих на безценица Grinning

# 479
Ако целта е да се следи темата заради код за отстъпка - не си губете времето. Има отделна тема. В нея се споделят кодове включително и за АЮ.
Всеки втори пост е питане за код. Когато има добър такъв се споделя и темата се раздвижва.
Ще се радвам да чета за успешните ви покупки и пожелавам всички да са такива!
Нищо не чакам и не искам вече, имам си всичко.
За сега ....😃😉🤪

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 06:23 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт